marziyye مدیر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 1401 عنوان موزدایی 😢 | مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 79 پست میگماااا شما برای موزدایی جای حساستون از چی استفاده میکنین؟؟؟!کلافه شدمممم آخه من... از هر روشی استفاده میکنم به بن بست میخورم 🙁 1398/04/24 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برررکه عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 367 من ژیلت که استفاده میکنم موهام خیلی زبر درمیان و زودی سر درمیارن! خب طبيعيه عزيزم موي اون قسمت کلا زبره مال همه همونطوره،نگران نباش درسته کينه خوب نيست،اما زشته يه بديايی بی جواب بمونه
دخترخورشیدم عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3828 نه اس اچ ار خیلی ضعیفه. هرماه میکشونت لیزر. برو بهترین دستگاه. من الکساندر رفتم. و میرم هنوزم. اوایل ... من lpفکر کنم خوبه؟؟
مامانیه عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2725 من الان لیزر میرم ولی قبلا کلا تیزبر عالیه هم هست واس من چه نوعی میریراضی هستی من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......
79shaparak عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 3146 آها.اپیلاسیون خوبه.دیر در میاد دیگه.با صمغ عربی انجام بده صمغ عربی همون موم عربی رو میگی؟ اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
benay عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 3195 سالن میرم عالیه خیلی خوبه بعده اپی هم روغن رازیانه میزنم عالیه وااای من روم نمیشه برم سالنخودمم میخوام بزنم جیغم میره هواعزیز رازیانه واسه چی خوبه؟من نارگیل میزنم عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
marziyye مدیر استارتر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 1401 آها.اپیلاسیون خوبه.دیر در میاد دیگه.با صمغ عربی انجام بده آخه برای اپیلاسیون باید بزاری موها بلند بشن و به حد قابل قبولی برسن... آخه با متاهلی جور درنمیاد آخه
مهدیس__خانوم عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 8619 صمغ عربی همون موم عربی رو میگی؟ فک کنم همون باشه.همون ک با یه تیکش میشه کل بدنو اپیلاسیون کرد 💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
دخترخورشیدم عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3828 آخه برای اپیلاسیون باید بزاری موها بلند بشن و به حد قابل قبولی برسن... آخه با متاهلی جور درنمیاد آخه ... لیزر
benay عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 3195 آخه پودر موبر موها رو از ریشه نمیبره که... یا فقط مال من اینطوری میشه؟ واسه منو که از ریشه میزنهاما دو روز بعد دوباره سبز میشن عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
مهدیس__خانوم عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 8619 آخه برای اپیلاسیون باید بزاری موها بلند بشن و به حد قابل قبولی برسن... آخه با متاهلی جور درنمیاد آخه ... از کرم موبر نقاط حساس استفاده کن 💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
marziyye مدیر استارتر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 1401 شما بعده هر پرویودی برو یه ماه بزار بلند میشه برو بعدش عالی میشه من الان 6بار رفتم لاخ لاخ در میا ... اتفاقا برای فردا وقت گرفتم واسه اپیلاسیون...چون از ژیلت کردن خسته شدم دیگهاما خب چون یه مدت شیو نمیکردم تا بلند شه همسرم هی غر میزد زهرمارم کرد...
79shaparak عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 3146 فک کنم همون باشه.همون ک با یه تیکش میشه کل بدنو اپیلاسیون کرد تا حالا استفاده کردی؟ خوبه؟ موهای مثلث رو میبره؟ اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
nilaaaa00 عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 1452 وااای من روم نمیشه برم سالن خودمم میخوام بزنم جیغم میره هوا عزیز رازیانه واسه چی خوبه؟ من نارگیل ... منم اصلا روم نمیشد اما یه بار که بری بعدش برات طبیعی میشهوقتیم که میری انقد طبیعی باهات برخورد میکنن که اصلا خجالت یادت میرهپیشنهاد میکنم یه بار برو عالیهروغن رازیانه مو هارو کم میکنه ریشه مو رو هم سست میکنه کم میشه موها
marziyye مدیر استارتر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 1401 خب طبيعيه عزيزم موي اون قسمت کلا زبره مال همه همونطوره،نگران نباش نه آخه دوران مجردی چون اپبلاسیون میکردم موها خیلی نرمتر درمیومدن... اما الان...