marziyye مدیر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 1401 عنوان موزدایی 😢 | مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 79 پست میگماااا شما برای موزدایی جای حساستون از چی استفاده میکنین؟؟؟!کلافه شدمممم آخه من... از هر روشی استفاده میکنم به بن بست میخورم 🙁 1398/04/24 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marziyye مدیر استارتر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 1401 اصلاح طبع ک وقت نمیخواد. ولی انجام بده . تایدم اماحان کن من چون سر کار میرم وقت آشپزی و رسیدگی به خورد و خوراک ندارم 🙁 بیشتر وقتا مجبورم غذای حاضری و فستفود بخورم که پر از سوداس...
nilo72 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 737 واااااای مگه میشههههههه 😫😫😫😫 نوهاتو با تاید میشوووورررری؟؟؟؟ 😯😯😯 جل الخالق... اره بابا الان مثلا تو میدونی ترکیبات تاید چیه شامپو چیه؟؟؟😁همش ی چیزه . تاید پودره شامپو مایع. ی تایپک زدم راجبه نوستم درمان ریزش برو بخون. من با ی دختره چت کردم میکفت چقد از ترکیه و دبی شامپو ضد ریزش میگفتم واسم میاوردن ولی اثر نداشت اما تید بهش اثر کزده. من خوابمه برو تایپیمگکمو بخون سوال داشتی بمرس ح میدم صبخ
موش_کوچولووووووو عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2059 خوشبحالت... من هربار که میرم اصلاح صورت آرایشگر بیچاره از کت و کول میفته... حالا صورت دردش خوردنیه، بدن سخته
مهدیس__خانوم عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 8619 تا حالا استفاده کردی؟ خوبه؟ موهای مثلث رو میبره؟ واسه مثلث ن.ولی دیدم استفاده میکنن خوبه.ولی مو باید بلند باشه 💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
marziyye مدیر استارتر عضویت: 1396/01/31 تعداد پست: 1401 اره بابا الان مثلا تو میدونی ترکیبات تاید چیه شامپو چیه؟؟؟😁همش ی چیزه . تاید پودره شامپو مایع. ی تا ... واااااای الهی آخرای کامنتت کاملا مشخصه چقدر خوابت میومدددده 😍😍😍😁 باشه عزیزم جالب بود برام میخونم تاپیکتو حتما