2777
2789

بعضیا ک واقعا پرموئن، من همیشه میگفتم چرا بعضیا الکی میرن اپی یا لیزر، چقدر تنبلن، تا چندتا از اطرافیانو دیدم، واقعا خیلی سخته، از شوهرم بیشتر مو دارن،. تو سایت نوبت دات ای ار هم خانومایی ک عکس میزارن بعضیاشون افتضاحن. یکم زیر پوستی از خودم تعریف کردما  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعضیا ک واقعا پرموئن، من همیشه میگفتم چرا بعضیا الکی میرن اپی یا لیزر، چقدر تنبلن، تا چندتا از اطراف ...

خوشبحالت...

من هربار که میرم اصلاح صورت آرایشگر بیچاره از کت و کول میفته...

چون برای ریزش مو از ماینوکسیدیل استفاده میکنم لیزر جواب نمیده...

وای وای ماینوکسیدل افتضاخه اینستا داری برو پیح سوگند هیر کار  تو بیوش نوشتهدتجربهدهای من ار زیزش مو . برو عالیییبه ماینو سمه سم استفادهونکن 

منم یه مدت پودر استفاده کردم اما دوروز نشده سبز میشن که... 😫

آره اما چه کنیم خواهر؟؟؟؟

نفت بریزیم پاشون خشک شن؟؟؟؟؟😂😁😂😁😂😁

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
وای وای ماینوکسیدل افتضاخه اینستا داری برو پیح سوگند هیر کار  تو بیوش نوشتهدتجربهدهای من ار زیز ...

اتفاقا از وقتی با پیج سوگند آشنا شدم کم کم دارم میزارمش کنار اما افتضااااااااح ریزش گرفتممممم افتضاح.... تو این چند ماه که ماینو رو دارم میزارم کنار موهام نصف شدن... حالا خیر سرم چند ماه دیگه عروسیمه!! 😳

تو میتونی ب راحتی جلو ریزشتو بگیری و باعثربشی موهات دربیاد با اصلاح تغذیت و رفع مشکلاتت طبع بدنتو بشناسی طبع سرتو بشناسی ماسک گیاهی بزاری برو پیج سوگند حتما. اگرم اینستا نداری حتما نصبش کن . ارزشش رو داره. ببین چقدر افراد عکس گزاشتن ک کچل بودن رسما ولی مو دراوردن. سحرفتمم تبللیع نیست چون تو اون پیج چیزی به شما نمیفروشن فقط میگن چ موادی مصرف کنی ریزشت قطع بشه

آره اما چه کنیم خواهر؟؟؟؟ نفت بریزیم پاشون خشک شن؟؟؟؟؟😂😁😂😁😂😁

اپیلاسیون خیل خووووبه ، اما لامصب با متاهلی سخته 😫

من تو مجردی کلا اپیلاسیون میکردم عالی بود...

تو میتونی ب راحتی جلو ریزشتو بگیری و باعثربشی موهات دربیاد با اصلاح تغذیت و رفع مشکلاتت طبع بدنتو بش ...

میدونم عزیزم اتفاقا پیگیر پست های سوگند هستم... کلی هم گیاه و روغن و ... گرفتم... اما اصلا وقت ماسک زدن و ماساژ و اصلاح طبع و اینارو نمیکنممم 😢😢😢

اپیلاسیون خیل خووووبه ، اما لامصب با متاهلی سخته 😫 من تو مجردی کلا اپیلاسیون میکردم عالی بود...

ارهههه واقعن

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
اتفاقا از وقتی با پیج سوگند آشنا شدم کم کم دارم میزارمش کنار اما افتضااااااااح ریزش گرفتممممم افتضاح ...

بببین با تایدم امتحلن کن . منم ریزش داشتم رسما داشتم کچل میشدم تا ی جا خودندم ک باید دستی مارکای متفرقه مثل کف دریا نسیم ک آنزیم ندارن  حلوکن تو اب موهاشو بشور . من گردم ریزشم قطع شده 😂😂😂😂😂😂بخدا ی بار امتحان کن. من تو حموم شامپو میزدم دسته دسته میریخت بدتر عصبی میشدم الان ی ساله با تاید میشورم ریزشم قطع شدهههه

بببین با تایدم امتحلن کن . منم ریزش داشتم رسما داشتم کچل میشدم تا ی جا خودندم ک باید دستی مارکای متف ...

واااااای مگه میشههههههه 😫😫😫😫 نوهاتو با تاید میشوووورررری؟؟؟؟ 😯😯😯 جل الخالق...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز