2777
2789
عنوان

شما اگه یه همچین چیزی ببینین بد نگاه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 195 پست
😐اره میرم باشگاه پاهام تپله مربیه گفته بپوش من روم نمیشه بخاطر این مشکلم خیلی اذیتم 

به مربیت چه مربوطه که بخاد بگه چی بپوش چی نپوش 😐

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اینقدرهستن توباشگاه و استخر  یا لکه داره پاهاشون یا موهاش درومده یکم دون دونی یا سلولیت زی ...

آخه همه نگاه شمارو ندارن میگن این ک اینطوریه چرا اصلا میپوشه مگه مجبورش کردن 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
تو باشگاه من میرم یکی هم اینطوری نیست 

فک میکنم کسایی ک لیرز کردن دیگه پاهاشون دون دون نمیشه

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
ما چندتا خانم مسن داریم توفامیل خییییرهههه میشن توصورتت.من همش خودمو سرگرم میکنم مثلاحواسم نیست ولی ...

خیلی عجیبن بعضیا سریع میزنن به اون راه ولی بعضیا حرکات و پر رویی خارق العاده دارن😂تو اتوبوس من عینک میزنم یهو میبینم چندین نفر زل زدن تو دلم میگم بابا من عینک دارم چشا شما معلومه

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
بزرگش کردی همه چی رو اینقدر بزرگ میکنی؟ بی خیال اصلا بهش فکر نکن 

نمیتونم عزیزم از بس همه پاهاشون صاف داغون شدم شده مشکل بزرگ زندگیم 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
آخه همه نگاه شمارو ندارن میگن این ک اینطوریه چرا اصلا میپوشه مگه مجبورش کردن 

بگن ول کن یخمکجان دردهن مردم بسته نشدنیه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست