2777
2789
عنوان

شما اگه یه همچین چیزی ببینین بد نگاه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 195 پست

اوه اینقدرهستن توباشگاه و استخر 

یا لکه داره پاهاشون یا موهاش درومده یکم دون دونی یا سلولیت زیاددارن اتفاقا من اعتماد به نفسشونو تحسین میکنم خوب مگه چیه هیچکس بی نقص نیست کسی هم که اینارو نداره یه عیب ظاهری دیگه داره

کت واک که نیمده اومده ورزش کنه کیف کنه منم کار خودمو باید بکنم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه  ولی اگه خیلی سفید باشه و پوستش براق و صاف باشه نگاه میکنم😂😂😅

سفید  سفید باشه ولی بخاطر یکم موهاش ضخیم دون دون بشه خیلی ضایع نباشه ها! 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
من اصولا نه به زیبایی نه به بد بودن شرایط ظاهری و کلا به کسی و چیزی دقت نمیکنم  من اینجوریم&nb ...

شما میس اتی خودمونی؟که باردار بودی؟

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
من كلا نگا نميكنم اما قطعا ميرم ماشين چمن زني ميارم براش😂😂

ن بابا موهاش زده باشه بخاطر ضخیم بودن موهاش یکم پوستش مثلا دون دون باشه! 

من تو باشگاه ب کسی ک خیلی پوست سفید و صافی داشته باشه،بیشتر نگاه میکنم مخصوصا مربیمون وای اصن خدای جذابیته لامصب   

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
سفید  سفید باشه ولی بخاطر یکم موهاش ضخیم دون دون بشه خیلی ضایع نباشه ها!

خودتوو نمیگی احیاناااا 🤔🤔

اخه خیلی دقیق میگی ینی تو تو محیط باشگاه اون دون دونارو دیدی 😖

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
ن بابا موهاش زده باشه بخاطر ضخیم بودن موهاش یکم پوستش مثلا دون دون باشه! 

سخت نگیر.اکثر خانوما اینجورین 😅

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
سفید  سفید باشه ولی بخاطر یکم موهاش ضخیم دون دون بشه خیلی ضایع نباشه ها!

اوووم 🤔🤔🤔

پای خودت اینطوره؟

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
نگاهش نمی کنم اصلا  میرم یه سمت دیگه اینا که با پشم میان باشگاه مثل اونایی هستند که مسواک ...

دلبندم موهاش و کاملا زدههه ولی بخاطر جنس موهاش و ضخیم بودنش یکم دون دون هست پاهاش اونم کم از دور ک اصلا معلوم نیست