2777
2789
عنوان

شما اگه یه همچین چیزی ببینین بد نگاه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 195 پست
سفید  سفید باشه ولی بخاطر یکم موهاش ضخیم دون دون بشه خیلی ضایع نباشه ها!

گرفتی مارو اینکه چیزی نیس که کسی کنجکاو بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووم 🤔🤔🤔 پای خودت اینطوره؟

😐اره میرم باشگاه پاهام تپله مربیه گفته بپوش من روم نمیشه بخاطر این مشکلم خیلی اذیتم 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔

نه بنده خدا شاید با موم اصلاح میکنه مجبوره صبر کنه موها در بیاد

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
ن بابا موهاش زده باشه بخاطر ضخیم بودن موهاش یکم پوستش مثلا دون دون باشه! 

نه! معلومه که بد نگاه نمیکنم مگه دست خودشه؟ و مگه بقیه مون همه بی عیبیم؟ تازه این مساله اصلا عیب شمرده نمیشه و خیلی بی اهمیته

گرفتی مارو اینکه چیزی نیس که کسی کنجکاو بشه

خب دون دون باشه زشت نیست 

صاف صاف ک نیست پاهاش یکم بیشتر یکم معلومه 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
 خدا کی میفهمن همه اینو😍😚 خانوما بیرون زل نیزنن انگار ارث پدریشون تو جیبه منه

ما چندتا خانم مسن داریم توفامیل خییییرهههه میشن توصورتت.من همش خودمو سرگرم میکنم مثلاحواسم نیست ولی مگه ول میکنن.بعدنگاشون میکنی ببینی چشونه لبخندمیزنن بهت😕

دردم از یار است و درمان نیز هم
😐اره میرم باشگاه پاهام تپله مربیه گفته بپوش من روم نمیشه بخاطر این مشکلم خیلی اذیتم 

نه بابا 

چیز عجیب و خاصی نیست 

خیلیا اینجورن بهش فکر نکن عزیزم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

عه وا خودتو ميگي🤣🤣🤣ببخشيد

فك كنم اكثر خانوما ساق پاهاشون اينجوريه بخاطر استفاده از ژيلت و اينا

چارش ليزره فقط . اما ب چشم نمياد واقعا

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
سفید  سفید باشه ولی بخاطر یکم موهاش ضخیم دون دون بشه خیلی ضایع نباشه ها!

عزیزم سخت نگیر من خودم پوستم سفیده ولی موهای پاهام ضخیمه و باشگاه میرم چون دلم نمیخواد کسی ببینه وقتی اصلاح نکردم شلوار میپوشم چون من با تیغ نمیزنم بدنمو بنابراین هر روز بدون مو نیستم بایدتا یه حدی بیاد که بتونم بزنمشون..

صورتمم قسمت چونم موی ضخیم داشت رفتم لیزر خیلی بهتر شده فعلا جلسه سومم الان زیاد به صورتم دست نمیزنم چون برا لیزر گفته زیاد دستکاری نکن پس مهم نیست بقیه چه فکری میکنن من مجبورم دست نزنم خیلی که جلسه لیزرمو برم..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید