2777
2789
یاسی عاشقتم .بلاخره نمی شه عکس ناموسی دخملی رو تنهایی گذاشت به غیرت داداشش بر می خوره دیگه هههههههههههههههههههههههههههه
ژوان جیگر خوبه دلم براش یه ذره شده .اگه بتونم حتما" بهت می زنگم بس که دلم برای خودتم تنگ شده .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در ضمن داشتم از دوستام تعریف می کردم :

مامان الینا آروم نجیب وخانم بود با اون دخملش که مثل مامانش خیلی ماه بود

مهتاب که نگو یه چیزی مثل یاسی شیطون مهربون ودر کل جیگر ههههههههههههههههههههههه

سمیرا مثل همیشه مو قشنگ با اون پسمل نازنینش که من عاشقشم

فرانک خسته خوشگل با نیلای جیگر

والی همیشه در صحنه که با کلی تاخیر اومد .هههههههههههههههههههههههههههه
عاشق اون گل پسرشم که هنوز راه هم نمی رفت .

نوشینی هم که دیگه نگو یه مامی تک .من عاشقشم خدایی یه مامان خیلی با حاله که خیلی از خودم خنده ام می گیره نصف نوشین هم مامان نیستم هههههههههههههههههههههههههههههههه

این هم یه گزارش از تمامی شخصیتها بود که پس از یک ماه واندی بررسی به دوستانی که سر قرار نبودن تقدیم می شود ههههههههههههههههههههههههههه

خدایی از این که من این همه به روزم دلتون آب می شه نه ههههههههههههههههه
بیتا جون عاشقتم دیگه تنها نیستی
الی جور کشید وهمپات شد به این می گن رفیق !!!!!!!!

خدایی بیتا هم با تصورات من خیلی فرق می کرد من که خیلی عاشق اون دخمل صبور وخانمش شدم

دری هم که خیلی خیلی جیگره با اون دختر فرفره اش .هههههههههههههههههههههههههههه

در ضمن الی جون بیتا جون تو رو خدا برای دکتر علیرضا دعا کنین دوباره سلامتیش رو بدست بیاره ممنون می شم ازتون .طفلی سنی نداره براش دعا کنین البته مامی هایی هم که هنوزبچه شیر می دین ممنون می شم موقع شیر دادن برای این بنده خدا هم دعاکنید .
سلام سلام
به به آینه خانوم چقدر خوب کردی اومدی
منم خیلی خوشحال شدم دیدمت یه خانوم به تمام معنا

راستی بچه‌های گل یه بارم گفتم کسی اگه یه مشاور خوب سراغ داره بهم معرفی کنه برای یکی از دوستام می‌خوام
بنده خدا یکم تو زندگی دچار مشکل شده یه بار پیشه یه مشاور رفت که خوب نبود

شماها اگه تجربه‌ای دارین بگین
سلامممممممممممممممممممممم
هانی جون یه دوستی داشتم که برادر روز به روز لاغرتر میشد و رنکم بریده . یه روز کفت که برادرش رفته دکتر و فهمیدند بیماره و باید شیمیدرمانی کنه. در طول یکسال این بسر خیلی لاغر و بی حال شده بود و تمام موهاش ریخته بود حتی ابروهاش . ولی بعد از 2سال که من دیدمش شده بود عین قبلا .و خوب خوب شده بود؟ فقط کاری که از ما بر میاد دعا کردن و حفظ روحیه هست. سعی کنید شاد و امیدوار نکهش دارین.

بقیه مامانهای بیج سر بیدا کن!!. راستش اوایل که سامی کجل خان بود. بیج مغز سرش یکم به سمت راست میزد که همه میکفتند بجه بعدیه بسره. الان که موهاش کامل در امده و مشخص تر شده بیج وسط سرش صاف مرکز سره که به تشخیص اینجایی ها نی نی بعدیش دختره.

الییییییییییییییییییی من این سام را ببینم یه لقمه اش میکنم و هبوری هبو . به جای هندونه ها میخورمششششششششششششش

اینه جان بسر ما دل هیج دختری را نمیشکنه هر دختری بهش نکاه کنه براش نیش میاد هههههههههههه. سن و محدوده سنی هم حالیش نیست. زود دخترتا بفرست بیاد تا سر براه بشه بجم.

و بیرو بحث تک فرزندی. همسر جان معتقده در اینده تنها میشند بجه ها و با این دنیای امروزی که فامیلها سالی یکبار هم را میبینند تک فرزند خیلی تنها میشه.

و در راستای بحث خانواده شوشو .
مونا خیلی دلم برات سوخت ولی بدون تازه خوشبحالته که بایکت شدی و نیومدند دیدنت.
و سمیرا دلم برات کباب شد که یکماه زجر تحمل ریسس قبیله ظالمین را کشیدی .

الی فکر کنم اکر به مامان شوشو خبر بارداریت را بدی همن جا سرت را بکنه بزاره رو سینت.هههههههههههههه
سلام
آینه جان حیف که دوستت دارم وگرنه فکر کنم تنت می خاره ها!!! بی شرافت من نفر 5امی بودم که اومدم و بعد از من حدودا 8 نفر دیگه اومدن !!! یه بار گرد وخاک حسابی راه انداختم تو دیگه جون بچه هات دست بردار که در حال حاضر به علت قاطی پاطی شدن هورمونها دوست و دشمن نمی شناسم!
البه از اونجا که من جنس مهربون و البته کمی شیطنت بار تو رو می شناسم مطمئنم اومدی نوشته ها رو خوندی و برای انگولک، در مورد دیر اومدن من نوشتی...اما بدان و آگاه باش من الان خیلی خطرناکم حسن، باور نداری از شوشو بپرس!!!

مارسیم عزیزم ، عشقم نترس سرم را نکندن بزارن رو سینه ام اما....هیچی ولش کن بابا !!! اصلا دلم نمی خواد راجع بهشون حتی حرف بزنم!!!

یاسی این اینه رو جدی نگیر من بین مهتاب و تو ذره ای شباهت ندیدم !!! کلا زمین تا آسمون با هم متفاوتین!!! البته کار بسیار پسندیده ای م کنی که دلت می خواد این مامان نازنین و مهربون و دوست داشتنی رو ببینی اما فکر نکن یکی مثل خودت شر و شوره نه خییییر آروم و ساکت شاید شاید لبخندی که همیشه به لب داره شبیه تو باشه!!!

راست آینه جان جانان ، فکر نکن که تخت گاز رفتم ها نه همونقدر که تو سر به سرم میذاری منم همین کارو می کنم ضمنا کلی با عکس این فینگیلکا حال کردم!! نقش علیرضا به عنوان خان داداش در عکس کاملا محسوسه و مشخصه!!!!
اوامرتون اجرا میشه و باری دکتر علیرضا خان و عسل بانو دعا می کنم ضمن اینکه خودم هم سخت محتاج دعا هستم چرا که اعصاب معصاب یوخدی!!!

مامان علی جان من یه مشاور خیلی خوب می شناسم اما متاسفانه همونطور گفتی گرونه یعنی هر نیم ساعت 30 تومن که معمولا جلسه اول چون به آه و ناله و غر غر می گذره از یکساعت هم بیشتر میشه و در نتیجه حداقل 60-70 تومن برای آدم آب می خوره اما نتیجه اش از 270 تومن هم بیشتر برای من ارزش داشت...ضمنا به دوستت بگو با یه جلسه فکر نکنه کارش راه میافته وضمنا اگه می خواد پیش مشاور بره سعی کنه یه دونه درست و حسابی شو پیدا کنه چون مشارو دری وری تا دلت بخواد ریخته !!!

هانی جان من برای سلامتی برادرت دعا می کنم...این چیزا تو شیمی درمانی طبیعیه مهم نتیجه است که به امید خدا میدونم عالی میشه....
فدرا خانوم گل گلاب بچه دوست مدیر!! من قرار بود از مهر دوباره کارمو البته در منزل شروع کنم که با بارداری مجدد فکرنکنم شوشو جان راضی شه کارو بهم بده چرا که از فروزدین باز باید دنبال یه کارمنددیگه بگردن!!! قدر کارتو بدون و صب رکن آروین کمی از آب و گل بیرون بیاد و بعد یه حال دوباره ای به محل کارت بده!!!

هما و مهتاب سخت دلتنگتونم!!! معلومه کجایین؟

سلام سلام
بچه‌ها بچه‌ها کیهان بچه‌ها

هیچی ولش
خانوم حنا جون راست میگی مشاور خوب خیلی مهمه
حالا شمارش رو بده فکر کنم بره پیش همین بهتره چون هر چی میری پیش اون یکی ها آخرش همین اندازه خرج میکنی و نتیجه هم نمیگیری

منتظر شماره هستم ممنون
راستی وقت می‌ده یا باید چند ماه تو نوبت بمونی
راستی خیلی خوشحال شدم در مورد مشاور جواب دادی چون دیگه می‌خواستم برم یه تاپیک باز کنم ناامید شده بودم قضیه خیلی جدیه و اصلا سیستم منم ریخته بهم خدا به خیر بگذرونه
سلام
الی جونم فکر کنم اگه من یه بار دیگه باردار بشم معاون اداره مون خودش بره حکم کورتاژ برام بگیره از پزشک قانونی

آینه جونم چه عجب من که از اول بهت گفته بودم پسر من دست به نقدتره حالا دوباره رو این موضوع فکر کن
مامان علی ممنون از راهنماییت عزیزم در اسرع وقت عکس پسملم رو میزارم
الی خطرناک الی دنجرس الی خفن . ازین الی باید پرهیز کرد. از من گفتم از حرفاش بوی خون میومد .چشاشم سرخ شده بود از گوشاشم دود میزد بیرون ....از من گفتن
الی کلی معروفت کردما حالا جذبه بگیر

هانیه جونم ایشاللا زودتر مشکلشون حل میشه .منم دعا میکنم.

فدرا .من همیشه تو رو خیلی سرسخت تصور میکنم . اصلا احساس میکنم تو باید همیشه رئیس باشی .نمیدونم چرا اینطوری فکر میکنم ولی من که بهت میگم رئیس ........آروین جیگر چطوره . ببینم تو هم یه جورایی مشکوک میزنیا ولت کنن حامله بشی
من که خداییش بدم نمیاد یه روز ببینم حاملم .البته برنامشو خودم برا 3-4 سال دیگه گذاشتم و به شوشو که گفتم اصلا دیگه بچه بی بچه......ولی بدم نمیاد برنامم به ه بریزه و بهم بگن همین الان حامله ای
Lilypie Pregnancy tickers
سلام خوبین همه؟

وای الی خیلی خشمناک نوشتی در مورىشون جیکارت کردن خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای یاسی عجب روحیه ای مادر ههههههههههههههههه.

واما از شما جه بنهون من طی یک هفته دل درد و یک هفته عقب افتادن بریود (که بعد از زایمان کلا زمانش ریخته بهم ) و بی حالی و عصبی بودن امروز صبح به زور شوشو بی بی تست استفاده کردم. ولی یه خط داشت .ولی بعد حس مارمولکی کل کرد و رفتم به شوشو کفتم اکه بهت بکم نی نی داریم جیکار میکنی؟ دیدم نیش تا بناکوش باز شد و خیلی خوشحال و خورسند کفت جدی مبارکه.!!!!!!!!! داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم . هی غر میزنه سامی شیطونه بعد از خبر نی نی ذوق زده میشه .خلاصه که در کمال ضدحالی بهش کفتم دروغ اول صبحم بود بلند شو برو سر کار .

راستی از سحر تا حالا سامی یاد کرفته بکه what is this?
البته سامی میکه " واتی سی؟" اینقدر همه جیز را کفته واتی سی از سحر تا حالا که الان من قاط زدم اساسی
عزیزم . ای بابا یاسی جون جملات مثبت یاد بجه بده.

سحر اخه طبق معمول سامی بیدار بود و بهش شیر دادم اونم لیوان شیر را ریخت روی سرامیک. منم خیلی جدی بهش کفتم وات از دیس.؟؟؟؟؟؟؟ یکم نکاهم کرد و با همون جدیت بهم کفت واتی سی؟
از اون موقع هم جب میره راست میاد بهمون میکه واتی سی؟