سلام
آینه جان حیف که دوستت دارم وگرنه فکر کنم تنت می خاره ها!!! بی شرافت من نفر 5امی بودم که اومدم و بعد از من حدودا 8 نفر دیگه اومدن !!! یه بار گرد وخاک حسابی راه انداختم تو دیگه جون بچه هات دست بردار که در حال حاضر به علت قاطی پاطی شدن هورمونها دوست و دشمن نمی شناسم!
البه از اونجا که من جنس مهربون و البته کمی شیطنت بار تو رو می شناسم مطمئنم اومدی نوشته ها رو خوندی و برای انگولک، در مورد دیر اومدن من نوشتی...اما بدان و آگاه باش من الان خیلی خطرناکم حسن، باور نداری از شوشو بپرس!!!
مارسیم عزیزم ، عشقم نترس سرم را نکندن بزارن رو سینه ام اما....هیچی ولش کن بابا !!! اصلا دلم نمی خواد راجع بهشون حتی حرف بزنم!!!

یاسی این اینه رو جدی نگیر من بین مهتاب و تو ذره ای شباهت ندیدم !!! کلا زمین تا آسمون با هم متفاوتین!!! البته کار بسیار پسندیده ای م کنی که دلت می خواد این مامان نازنین و مهربون و دوست داشتنی رو ببینی اما فکر نکن یکی مثل خودت شر و شوره نه خییییر آروم و ساکت شاید شاید لبخندی که همیشه به لب داره شبیه تو باشه!!!
راست آینه جان جانان ، فکر نکن که تخت گاز رفتم ها نه همونقدر که تو سر به سرم میذاری منم همین کارو می کنم ضمنا کلی با عکس این فینگیلکا حال کردم!! نقش علیرضا به عنوان خان داداش در عکس کاملا محسوسه و مشخصه!!!!
اوامرتون اجرا میشه و باری دکتر علیرضا خان و عسل بانو دعا می کنم ضمن اینکه خودم هم سخت محتاج دعا هستم چرا که اعصاب معصاب یوخدی!!!
مامان علی جان من یه مشاور خیلی خوب می شناسم اما متاسفانه همونطور گفتی گرونه یعنی هر نیم ساعت 30 تومن که معمولا جلسه اول چون به آه و ناله و غر غر می گذره از یکساعت هم بیشتر میشه و در نتیجه حداقل 60-70 تومن برای آدم آب می خوره اما نتیجه اش از 270 تومن هم بیشتر برای من ارزش داشت...ضمنا به دوستت بگو با یه جلسه فکر نکنه کارش راه میافته وضمنا اگه می خواد پیش مشاور بره سعی کنه یه دونه درست و حسابی شو پیدا کنه چون مشارو دری وری تا دلت بخواد ریخته !!!
هانی جان من برای سلامتی برادرت دعا می کنم...این چیزا تو شیمی درمانی طبیعیه مهم نتیجه است که به امید خدا میدونم عالی میشه....
فدرا خانوم گل گلاب بچه دوست مدیر!! من قرار بود از مهر دوباره کارمو البته در منزل شروع کنم که با بارداری مجدد فکرنکنم شوشو جان راضی شه کارو بهم بده چرا که از فروزدین باز باید دنبال یه کارمنددیگه بگردن!!! قدر کارتو بدون و صب رکن آروین کمی از آب و گل بیرون بیاد و بعد یه حال دوباره ای به محل کارت بده!!!
هما و مهتاب سخت دلتنگتونم!!! معلومه کجایین؟