2777
2789
وای سامی رابرم بااین واتس دیسش عجب باحاله
نمیدونم به قول الی چرااینقدر انگولک (کرم)دارم برم توتایپیک فروردین89 دلم ضعف میره برای خاطره حاملگیشون مخصصصصصصوصاهم که الی به اونجا یه حالو هوایی داده
خیییلی توفکرم که دوباره اقدام کنم یا نه نمیدونم چرااین حس هی میادتوم که تومیتونی بازم حاملگی خوبی راسپری کنی
بازم کمکم کنید درست تصمیم بگیرم الی کمکککککککککککککک
سلام سلام
مامان گلا
همه خوبن
ما هم خوبیم
علی دیگه حسابی برا خودش راه می‌ره و به هیچ عنوان حاضر نیست دستش رو بده به ما
در نتیجه هی می‌خوره زمین و همه جاش زخمیه بچم
شماها چی کار می‌کنید
چقدر دلم براتون تنگ شده
داشتم به مهناز فکر می‌کردم با اون نوشته‌های طولانیش
دلم تنگیده براش
برا پرستو، صنم که کم میاد، مهتاب، الی، هما، مونا، مامان نی نی، مامان بچه‌ها، مامان امیرسام و خلاصه همه و همه دلم تنگ شده
راستی بچه‌های گل هر کی خواست می‌تونه اینجا از اسم من استفاده کنه چون می‌دونم برای نوشتن مامان علی چقدر وقت می‌خواد می‌تونید به سادگی بگید حمیده
راستی به علی که میگیم بگو حمیده می‌گه هه میگیم بگو همایون (اسم پسرخالمه و انقدر علی دوسش داره اولین اسمی که گفت البته بصورت حروف همین بود) بازم میگه هه حالا خودتون بیابید که این هه یعنی چی

ضمنا توجه توجه کلی عکس تو وبلاگ علی گذاشتم که از علاقه‌مندان دعوت به عمل می‌آید برند ببینند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هلو علیکم...تنبلا به صف به ترتیب قد...نوشین برو ته صف خجالت نمی کشی با اون قدت اومدی جلوی من وایسادی؟

مامان علی الان شماره دکتر رو برات SMS میکنم.... معرف هم که معرف حضورتون هستن...خانوم مدنی!!!

راستی یاسی عااااااشقتم!!
مردم از خنده...ممنون که اینقدر به موضوع جو دادی و موجبات معروفیت بیش از پیش من رو فراهم آوردی!!!
سلام به همه

وای که چقدر سوت و کور شده اینجا

ما هم هستیم خوب هم هستیم

دوستتون دارم هوارتااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
واییییییییییییییییییییییییییییی من بخورم این پسمله خوش تیپ رو با اون موهای ژل زدش وای خیلی ناز شده مامانیش ببوسش

در ضمن خانومها برای اینکه حوصلتون سر نره وبلاگ سارینا آپ شده میتونید برید سر بزنید

عاشقتونم

هما و مهتاب و محبوبه غیبتتون داره طولانی میشههههههههههههههههههههههههههههه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام به اروینک با اون موهای اصلاح کرده ژل زده خوشگل و خوشبو و خوشمزه!!!
سلام به سامی با اون واتی سی گفتنش
سلام به سارینا با اون کلاهای رنگارنگش
سلام به من و تمشک کوچولوی سحر آمیز و سام
سلام به ازاده در سواحل دریای خزر
سلام به....
راستی مامان علی جان من تازه فهمیدم موبایلم قطعه کلی هم عصبانی شدم چون هفته پیش هم قطع بود پولشو دادیم و وصل شد حالا دوباره قطعش کردن برای همین شماره دکی رو همین جا برات می ذارم!!!
دکتر سهیلا امامی
88918049
مطبش هم سمت میدون فاطمیه
سلام به روی همه مامانای خوب و مهربون

خانوم حنای عزیزم قول میدم دقعه بعد خودم خبر دستگیریم رو بهت بدم/اگه میشه برام یه شماره تلفن بزار یعنی ایمیل کن تا باهات تماس بگیرم

بوسسسسسسسسسسسسسسسسس
سلام به روی همه مامانای خوب و مهربون

خانوم حنای عزیزم قول میدم دقعه بعد خودم خبر دستگیریم رو بهت بدم/اگه میشه برام یه شماره تلفن بزار یعنی ایمیل کن تا باهات تماس بگیرم

بوسسسسسسسسسسسسسسسسس