2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ما هم سلام...
الناز هر روز فعال تر از دیروز (دینگ دینگ)

مهربونی دیگه کاریت نمی شه کرد...

ما هم خوبیم یه عالمه عکس از آرشا گرفتیم ولی نشده درستشون کنم واسه وبلاگ ببینم امروز می شه...

در ضمن ما آخر هفته یعنی احتمالاً جمعه بریم سفر ... همین شمال خودمون استان گیلان

النازجون به نظر شما آستارا واسه خرید خوبه؟؟؟ باکو چی؟؟؟ چقدر فاصله داره تا آستارا؟؟؟
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همگی خوبید خوشید سلامتید

بچه ها چرا اینهمه کم میایید حوصلم سر رفت گریههههههههههههههههههههههههههه

هماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محبوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهتاب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همه و همه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام مامی ها
ما هم هستیم. ولی اصلا خوب نیستیم. حال و حوصله کلا" تعطیل . اعصاب مصاب هم تعطیلتر

نمیخواستم بنویسم حال بقیه رو هم بگیرم ولی صدای فریاد مونا ترسوندم!!!!!!!!!!. گفتم چند خط بنویسم.

راستی تنها خبر خوب و امیدوار کننده تو زندگی من تو این چند هفته : حدود 4 کیلو نیم وزن کم کردم.
وای خانوم حنا جون تو چقدر مهربونی
ممنون خیلی خوشحالم کردی
راستی خانوم حنا جون اشکال نداره اسم اصلیم رو اینجا بگی دیگه مهم نیست بازم ممنون

بچه‌ها چرا خوب نیستید این فینگیلا بزرگ بشن دلتون می‌سوزه‌ها

بزارید از ماجرای دیشبم با علی براتون تعریف کنم یه ذره حال و هوای اینجا عوض بشه

دیشب من و علی ساعت 9:30 با هم رفتیم خونه ولی باباش بیرون بود (قابل توجه که علی از آقایون بیشتر از خانوما خوشش میاد در نتیجه باباش رو بیشتر از من دوست داره بابابزرگش رو هم بیشتر از مامان بزرگش و یه نکته دیگه اینکه بابای علی همیشه شب زود میاد خونه و دیشب خونه نبود)

خلاصه بابام زنگ زد یه خورده با علی حرف زد و بعد خداحافظی کرد گفت علی بای بای علی هم با دست بای بای کرد و گوشی قطع شد

قطع شدن گوشی همان و رفت همه خونه رو گشت دید نه خیر هیچ کس به جز من نیست یهو دلش گرفت که چرا بابابزرگش اینجا نیست و چرا باباش نیست و انقدر گریه کرد که خدا می دونه دلم براش کباب شده بود نمی‌دونید با چه سوزی گریه می‌کرد

خلاصه هر کار کردن آروم نشد آخرش زنگ زدم به باباش که زود بیا بیچاره شدم بس که این بچه گریه کرد
باباش که اومد حتی اجازه نداد لباساش رو دربیاره دستش رو گرفت با خودش برد و گرفت خوابید تو تخت و به باباشم اشاره که تو هم باید بخوابی پیش من خلاصه باباش با همون لباسای بیرونش پیشش خوابید تا خوابش برد

خدایی خیلی این بچه‌ها بامزن من مطمئنم وقتی علی بزرگ بشه دلم می سوزه که چرا بیشتر از این موقعیتش لذت نبردم

راستی مونا نگفتی عکسا هنوز دست تو یا نه؟
راستی مامان گلی‌ها اومدم از همتون به خاطر نظراتی که تو وبلاگ علی گذاشتید تشکر کنم واقعا لطف کردید
واقعا خوشحالمون می‌کنید و سر می‌زنید
ممنون
بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
دوستون دارم
سلام مامان گلا
خوبین خوشین
نمیدونم منو یادتون هست یا نه من که همتون یادمه
حتی اعضائ جدید باید بگم تو این مدت گاهی میومدم و پستاتون رو می خوندم وهمین که از حالتون خبر داشتم خوشحال بودم
ولی چیزی نمی نوشتم
راستش آتریسا از 9 ماهگی به ان ور کم وزن می گیره واین مسئله منو داغون کرده هر روزکه نگاش می کنم داغون میشم
ازمایشاتم انجام دادیم ولی شکر خدا چیزیش نبود .دکترها که میگن سالم هست ولی نمیدونم چرا این جوری شده
.
..
.
خلاصه که اینم دلیل من واسه ننوشتن
امروز دیگه داشتم می ترکیدم
گفتم برا شماها بنویسم شاید یکم اروم شم
دوستون دارم
سلام سلام سلام سلام
دیروز داشتم نوشته های قدیمی رو می خوندم دیدم چقدر قبلا طنز می نوشتم و الان لوس و بی مزه!!

تازه کلی هم یاد آدمهای غایب افتاده بودم مثلا نوا....کلی هم با خودم فکر کردم ربازم اجع به نوا و اینکه نگران جنسیت نی نی اش بود!
بعدم یاد فهیمه و مریم و مامان بچه ها افتادم که دیکه نمیان بنویسن خلاصه یه لبی ورچیدم و شونه بالا انداختم و انگشت اشاره مو تو هوا یه تکونی دادم به این معنی که چی میشه که دیگه نمیان بنویسن؟؟؟ بعد یهو الان بی خوابی به سرم زد اومدم دیدم آخرین پست مال نواست الان تقریبا کف کردم!!!!

نوا جان چه عجب مادر؟ چه دلیل قانع کننده ای داری برای ننوشتن!!
عکس دختر گل گلی ات رو هم دیدم با اون لبخند قشنگش....گیر میدی ها بعضی بچه ها ذاتشون لاغر تره دیگه !

من خودم اولش تپلی و گرد بودم مثل سارینا بعد فینگیلی و ریزه میزه و لاغر شدم ،مثلا کلاس اول دبستان همش 18 کیلو بودم، موقع عروسی هم 42 کیلو الان هم لطف خدا شامل حالم شده یه باسن بهم زدم آآآآه خود جنیفر لوپز و خدا میدونه مامانم چقدر غصه لاغری منو خورده و چقدر منو دکتر و متخصص برد؟!؟
حالا چپ میره راست میاد میگه الی ورزش کن ها ...خیلی چاقی ها!!!

هما زود تند سریع بگو ببینم چرا دلمرده و افسرده و عصبی و غیره هستی؟ اصلا چه معنی داره!!!

مامان امیر محمد بیا یه خبری از خودت و برادرت بده من که همچنان برای سلامتی شون دعا می کنم

مارسیم مارسیم مارسیم...هیچی فقط دلم برات تنگ شده بود

برم یه چایی میل کنم بعدم بخوابم که امروز هم مهمون دارم هم مهمونم...به به چه شود !!
بقیه هم به هکذا
سلام مامانا
خوب و خوشید ؟؟
یاسی جونم چرا فکر می کنی من خیلی سرسختم ؟؟آخه به من میاد سرسختی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید تو محیط کارم یه کم مجبور باشم با خشانت برخورد کنم آخه اگه این کار رو نکنم کسی با قد و قواره من از من حرف شنوی نداره
اما بخدا بقیه جاها اینطوری نیستم
نواجون من هم دقیقا چند روز پیش بیاد تو بودم یعنی دقیقا از وقتی خبر بارداری الی رو خوندم داشتم فکر می کردم الان نظر همسرت راجع به داشتن دختر گلی مثل آتریسا چیه ؟؟؟؟؟

بچه ها دو تا سوال
1- قیلترشکن خوب برای فیس بوک سراغ دارین ؟؟؟؟؟
2- به نی نی هاتون چطور میوه می دین ؟آروین لب به میوه نمی زنه یه گاز میزنه و می اندازه زمین

سلام به همگی خوبید خوشید سلامتید

نوا جون خوب کردی که اومدی و نوشتی ولی بهت بگم که دخترت خیلی هم کوچولو نیست و اصلا" خیلی هم تو عکس خوبه بعدشم فکر نکنم دلیل خوبی واسه نیومدن داشته باشی با این دخمله نازو خوشگل دیگه نبینم عیب رو این بچه ناز بزارییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میبوسمتون

هماااااااااااااااااا تو که اینهمه از من حساب میبری و تا میگم میای حالا زود تند سریع بگو ببینم چی شده که از دیروز فکرمو مشغول کردی

حمیده جان عکسها دسته منه

فدرا جونم من به سارینا میوه رو تیکه تیکه میکنم میزارم تو دهنش چون اگه بدم دستش نمیخوره فقط نقشه رنده رو ایفا میکنه و خونه رو ویران هههههه

الی جون اوضاع خوبه با سام اذیت نمیشی تمشک کوچولو در سلامتی بسر میبره

سمیرا جان در چه حالی هنوز پارک میری یا نه

بوسسسسسسسسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!