2777
2789
سلام به همگی

اول از همه از مونا و الناز جونم معذرت میخوام که جواب تلفنشونو نتونستم بدم . باهاتون تماس میگیرم

راستش بچه ها من محل کار جدیدم با همکارم به مشکل خوردم اون هم در حد بالا.
فقط اینو بهتون بگم که این خانم 34 ساله مجرد ، با کلی ادعا که مثلا همه خانواده اش از نوع بهترین و پولدارترین و با کلاس ترین و ... راستی رسمی هم نیست . من نمیدونم با این همه ادعا اینجا چی کار میکنه . البته مشکل من باایشون مسائل مطرح شده نیست بلکه زیر آب شدن ایشون در حد بنزه !!!!!!!!!!! با چهرهای کاملا حق به جانب !!!!!!! و جلوی من قربون صدقه و .. خلاصه علاوه بر اینکه رفته رو اعصاب من و دیگه حال و حوصله درست و حسابی ندارم فعلا کمتر اینجا بیام بهتره.

همتون و نی نی هاتونو میبوسم

راستی فدرا جونم " من هما هستم " مونا جواب شما رو داده بود . ولی من هم به الینا باید تکه تکه بدم تا میوه بخوره . وگرنه درست من هم مثل مونا اون مشکلات رو دارم . چون فکر کنم جوجوها دندون درست و حسابی ندارن که بتونن کامل بخورن
هما جونم مرسی که اومدی عزیز ناراحت نباش و اعصاب خودتو خرد نکن بهش محل نکن ادم میشه ههههههههههه

خودتو و دخمله گلتو عشقه بیخیال بابا راستی آخه محل کار قبلیت چش بود که اومدی اینور دهههههه

میبوسمت فراوان
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام به همه مامان های مهربون .
ماه رمضان مبارک طاعتتون قبول باشه امیدوارم به حق همین روزهای عزیز خدا همه بیمارها روشفابده ازجمله برادرهانی ومادرشوهرپرستو.

ببخشید این مدت نتونستم بیام ممنون ازهمه مامانهایی که به یادم بودید مشکلاتی داشتم که بماند...

الی جونم ازصمیم قلب روشن شدن نورکوچولو تودلت روتبریک میگم امیدوارم باروشنای وجودش زندگیت روروشن ترازهمیشه بکنه وچراغ خونتون همیشه روشن باشه . (البته صرفه جوئی درمصرف برق فراموش نشه (شوخی..))

مونا جونم ممنون که به یادم بودی سارینای گلموببوس . درضمن ازبابت خانواده شوشواصلابه گذشته وخاطرات بدفکرنکن مهم اینه که تو وشوشو وسارینا درکنارهم خوشبختید.

هماجونم مرسی که بهم تلفن کردی عزیزم این چیزهاتوی محیط کارهست فقط احتیاط کن عزیزم الینای گلموببوس.

آیینه جونم خانم خوشگل وموقر مرسی ازتعاریفت چسبیدم به سقف عزیزم . درضمن عسل وعلیرضا خیلی نازهستن خداحفظشون کنه.

یاسی جونم باقرار موافقم نمی دونم چه شباهتی داریم فقط امیدوارم شانست شبیه من نباشه .

فدرا جون برای آروین اسفنددودکن بااون موهای اصلاح شدش ضمنامن میوه رو رنده می کنم به آدرینا می دم .

سمیراجونم چرا مسموم شدی مواظب خودت باش . می دونم آدم روزسالگردازدواجش توی ذوقش می خوره ولی اینم یه جورشه دیگه خداروشکرکه الان سلامتی ساتیار خوبه؟

فرانک جونم چه خوب که مسافرت خوش گذشته نیلای گلموببوس.

مامان علی آدرینا برعکس علی همش می خوادبغل من باشه خیلی خوبه علی به باباش وابستست درعوض می تونی به کارهات برسی.

مارسیم جونم سام روببوس شاهزاده ماازالان انگلیسی صحبت می کنه .

ببخشید گه کسی ازقلم افتاد به یادهمتون هستم .
وامااندراحوالات ما آدرینا همچنان راه نمیره فقط دستشوبه مبل یادیوارمی گیره وبلندمیشه وهنوزهمون دوتادندون روداره واقعا نگرانم...
واما14 شهریورسالگردازدواج من وشوشو بود مایه ازدواج کاملا سنتی داشتیم یعنی به هم معرفی شدیم واومدن خواستگاری وعقد وازدواج ازقبل هیچ آشنائی باهم نداشتیم اوایل خیلی ناراحت بودم دلم می خواست باعشق ازدواج می کردم ولی هرچی زمان گذشت زندگیمون بهترشد عشقمون به هم بیشترشد والان فکرمی کنم بهترازشوشو برای من وجود نداشت امیدوارم همه زوج ها زندگی خوب وسرشارازمحبت وعلاقه داشته باشن .

خیلی حرف زدم مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.
مهتاب جون چی داری میگی شانس به این خوبی داری که دوستایی مثه ما داری (برای خوندن این قسمت حتما باد تو گلوت بنداز) قربونت برم منم با قرار موافقم اصلا قرار لازمم....خلاصه منم پایم. بقیه هرکی پایس بسم ا...
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همه دوستتون دارم هوارتاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مهتاب جونم خیلی خوش حال شدم وقتی پستت رو دیدم شاید باور نکنی اول صبحی خر کیفی شدم بیا ببین عزیزم سالگرد ازدواجت مبارککککک انشالله سالیان سال در کنار هم خوشبخت باشید راستی خدا وکیلی صبح که داشتم آماده میشدم بیام سر کار به فکرت بودم وپیشه خودم داشتم فکر میکردم میتونی محله کارت تلفن حرف بزنی یا نه چون میخواستم حتما" حتما " بهت بزنگم همینه که با پستت کلی حال کردم در ضمن بگم اصلا" به آدرینا جیگر گیر نده به وقتش راه میافته و دندون هم در میاره نگران نباششششششششش میبوسمتون

هما خیلی دلتنگتمممممممممممممممممممممممممممممممممممم

هانی جون پسمله گلت چطوره پریروز داشتم برنامه تلویزیون ماه عسل رو میدیدم یارو سرطان داشت و خیلی ازشش و طرز فکرش خوشم اومد خیلی دوشت داشتم شمارتو داشتم میگفتم به داداشیت بگی نگاه کنه در ضمن به یادتیم و برای داداشیت دعا میکنیم تا زودتر خوب بشه

یاسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی منم قرار هستم بدون من قرار نزاریددددددددد من که خیلی دوست دارم تا قبل از این که هوا سرد بشه و الی و بیتا ی عزیزمون هم سنگین یه بار دیگه همدیگرو ببینیم من هستم پایه پایه

میبوسمتونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن تا حالا خدا وکیلی کسی اینهمه بوستون کرده بود که من هی چپ و راست بوستون میکنم هههههههههههههههههههههههههه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام به مامان گلای تیر ماهی

من امروز حالم بهتره!!!!!! اگه گفتید چرا؟؟؟؟؟؟؟/
چون صبح فهمیدم امروز اون همکارم مریض شده نمیاد سر کار . خدا کنه فردا هم احتیاج به استراحت داشته باشه....

مهتاب جونم خوشحالم دوباره اومدی. سالگرد ازدواج مبارک . چقدر سالگرد ازدواج شهریوری داریم .
راستش سالگرد ازدواج ما هم 20 شهریوره . میخوام حتما برای شوشو یه کادو خوب بخرم . این چند وقت که اعصابم داغون بود . خیلی اونو اذیت کردم . به نظر شما چی بخرم ؟ لطفا کمکم کنید؟؟؟؟؟/ پلیز هلپ می.... دیدم همه فول اینگلش هستید گفتم اینطوری بهتر بتونید کمک کنید.

موانا جونم من محل کار قبلیم رو به خاطر الینا عوض کردم و فکر کردم اینجا نزدیکتره به خونه و ... ولی ظاهرا" اشتباه کردم.

دوستون دارممممممممم
سلام به همه...

الناز منم ازت سوال کردم جوابمو ندادی... (تکرار نمی کنم تا مجبور بشی به صفحات قبلی برگردی!!!)

نواجون غصه نخور بعضی بچه ها ژنتیکشون اینجوریه یکی از دوستای منم دخترش همینجوره هر کاری می کنن یه پرده گوشت بیاره موفق نمی شن... البته به نظر من که هیچ اشکالی نداره عوضش دختر شیطون بلا و خوش سرزبونیه...

ما هم شاید یه روز تهران بمونیم نمی دونم حالا قبل از شمال رفتن یا برگشت بشه... ولی اگه قرار بذارید شاید شاید شاید بتونیم هماهنگ کنیم...

آینه جونم ممنون از تعریفات شما هم فوق العاده زبر و زرنگ و خوش سر و زبونی...

بقیه اسم نمی برم ولی یه دنیا دوستون دارم...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
مهتاب سالگرد ازدواجتون مبارکککککک مهم عشقه که هست خدا رو شکر
مونا جونم مرسی منم اون برنامه رو دیدم ببوسش سارینای نانازی رو
هما جون خودتونراحت نکن همچین آدمایی همه جا هستن اصلا بهش بی محلی کن
راستی من میوه رو رنده میکنم و با قاشق دهن امیرمحمد میذارم اصلا این بچه هیچ چی دستش نمیگیره بذاره دهنش فقط آشغال ریز اگه پیدا کنه میگیره دستش و میگه به و میکنه تو دهنش و منو حرص میده . بیسکوییت با چیزایی که من بهش میدم مندازه دور چی کار کنم؟دوست دارم خودش غذا بخوره البته با قاشق اگه من بذارم دهنش مشکلی نداره و خوب میخوره
راستی من دیشب بهش کله پاچه دادم ....
سلام
مهتاب جونم سالگرد ازدواجت مبارک
هما جون ممنون از یادآرویت معذرت می خوام آی اگه من برات بگم از صبح تاظهر چند نفر تو اداره اشک منو در میارن کم گفتم اما من دیگه یاد گرفتم به کسی نشون ندم که چقدر از دستش غصه خوردم و کم آوردم آخه بعدا سو استفاده می کنن
بچه ها مشکل من با آروین اینه که اصلا میوه نمی خوره و با عرض معذرت به سختی پی پی می کنه کلی زور میده و قرمز میشه بعضی وقتها هم گریه می کنه دیگه نمی دونم چکار کنم یه مدت هم بهش شربت انجیر دادم خوب نشد
شما بگین چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فدرا جونم ممنون از دلداریت

بابت مشکل آروین بگم که الینا هم کوچیکتر بود این مشکل رو داشت که خدار و شکر بر طرف شد . راستش الینا بعد از اینکه غذای کمکی رو شروع کردیم الینا این مشکل رو بصورت شدید پیدا کرد . دکتر الینا میگفت باید سریع بر طرف بشه وگرنه روده و کلا سیستم خروجی به این مشکل و این حالت دفع عادت میکنه . چون ما یه نوع یبوست داریم که عادت دستگاه گوارشیه . ببین من نمیخوام نگرانت کنم ولی من این مشکل رو حل کردم با هزارتا راهکار که نمیدونم الان کدومشون موثر بود ولی حالا بهت میگم .
دکتر میگفت باید بهش خیلی آب بدی . راستش اونوقت الینا اصلا آب دوست نداشت چون 6 ماهه بود و هوا هم سرد بود و ... ولی به هر شکلی شده تو دفعات زیاد ولی با مقدار کم بهش میدادم . تو الان آب میوه هم میتونی بدی .

یکی فیبر تو غذا است که انواع سبزی در غذا موثرترین راه رسوندن فیبره . البته دقت کن سبزی رو آخر بریزی و نذاری خیلی پخته بشه که فیبرش از بین بره . البته سبزی خام خیلی بهتره که فعلا بچه ها نمیتونن بخورن . راستی بعد از ریختن سبزی تو غذاش تا موقع خاموش کردن حتما در ظرف بسته باشه و باز نگذار. البته میوه ها منبع فیبر هستن که اگه بتونی به هر طریقی بهش بدی خیلی خوبه
یکی دیگه که خیلی تاثیرش بیشتره حتما حتما تو همه وعده های غذائیش روغن زیتون بریز. روغن زیتونت اگه خارجی باشه بهتره . چون متاسفانه ایرانی هاش روغن مایع هم قاطی میکنن. من برای الینا اینقدر روغن زیتون داده بودم بعد از اینکه مشکلش حل شد هم عادت کرده بود و اوایل سخت غذای بدون روغن زیتون میخورد . البته چون دیگه داشت از اونور بوم میفتاد مجبور بودم حذف کنم .
یه راه دیگه دم کرده ترنجبین هست که البته اینو قدیمیا میگفتن . البته من به دکتر الینا گفتم میگفت از قدیم میگن ترنجبین حرکات روده رو سریعتر میکنه برای همین تو درمان زردی بدو تولد استفاده میکنن چون باعث میشه شکم بچه بیتر کار کنه و زردی زودتر بر طرف بشه.
یکسری راههای سنتی دیگه هم یادمه که میگقتن مثل خاک شیر و ... که راستش یادم نیست مامانم از این کارا میکرد . که اگه بخوای دقیق برات ازش میپرسم

و اما راه آخر که اینو دکتر الینا میگفت اگه دیدی با روغن زیتون بر طرف نشد این کار و کن روغن پارافین مایع که باید از داروخانه تهیه کنی و روزی یه قاشق بدی که من یه بار برای الینا کردم اونروز دوبار شکمش کار کرد که داشتم سکته میکردم که وای اسهال گرفت!!!!!!!

امیدوارم مطالب به دردت بخوره و آروینک عزیزم زود زود مشکلش بر طرف بشه که من خودم بابت این موضوع خیلی ناراحتی کشیدم و درکت میکنم
سلام

من هستم ولی من و سامی و بابایی هر سه سرماخوردیم .و حال و روزمان خط خطیه.
سامی 3 روزه غیر شیر خودم لب به غذا نمیزنه و دیونه کرده من و باباشا
میوه هم که کلا تعطیل
شیر باستوریزه !!!!!!!!!!!! حرفا میزنما نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عمرا لب بزنه
سرلاک به زور دور لب و دهنش میماله فقط

نمیدونم جیکارش کنم دیکه با انتی بیوتیک بدون غذا هم نمیشه سر کرد
سلام بچه‌ها
امیدوارم همتون خوب خوب باشید
وای مارسیم جان چقدر بد که سرما خوردید مگه چیز دیگه‌ای پیدا نکردید بخورید تازه مگه روزه نبودی مارسیم
امیدوارم زودتر خوب بشی
می‌دونم سرماخوردگی با نی نی خیلی سخته عزیز

فدرا جان علی یه مدت با این مشکل مواجه بود ولی از جهت اینکه علی رو مامانم نگه می‌داره و اصلا حوصله اینکه وایسته ببینه من تنبل کی علی رو می‌برم دکتر و چی میشه بهش خاکشیر داد و بسیار موثر بود یعنی عالی بود ما هر روز بهش یه کم خاکشیر می‌دیم امیدوارم مشکل آروین گل زود زود حل بشه طفلک بچه گناه داره

مهتاب جان سالگرد ازدواجتون مبارک باشه عزیز