2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام سلام به همه

اوللللللللللل از همه . الی جونم مبارکککککککککککککککک . همه بگیم یا تک تک "نور کوچولو " مبارکککککککککک

ایشاله دوره خوبی رو پیش رو داشته باشی. راستش یاد دوران بارداری میافتم یک کم به تو و بیتا حسودیم میشه. خیلی دوران خوبیه . پس فعلا به هیچی فکر نکنید و حالشو ببرید.
راستی از مسافرتت برامون تعریف کن. ما عکس میخوایم . لطفا برامون عکس بذار.
بیتا جونم تو هم مراقب خودت خیلی باش . ایشاله زود زود حالت بهتر بشه . خیلی مراقب خودت و ماهک و نی نی کوچولومون باش.
مامانای تیر ماهی دیگه کسی نبوددددددددددد. کسی نی ینی فروردین ماهی ندارههههههه؟
یه چیز جالب بگم من تو هفته پیش حدود نه دقیقا 5 تا خبر نی نی دار شدن شنیدم که همگی اواخر اسفند و یا فروردین ماه به دنیا میانو همشون از دوست و آشنا و فامیل حسابی منو ذوق زده کردن!!!!!!!!!!!
اون دوست شوشو بود که گفتم 9 یا 10 ساله ازدواج کردن و اومدن خونمون و با هم رفتیم بیرون و الینا دهن منو ... و اونها میگفتن ما اصلا و کلا تو زندگی بچه نمیخوایم و عاشقانه برای هم زندگی میکنیم و .... خانمش نی نی دار شده (یکی از این خبرا همین بود ) اون هم دو قلو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هههههههههههههههه . حالا من مثل بد جنسا دوست دارم بیان با هم دوباره بریم بیرون . ایشاله تا اونوقت الینا هم حسابی خانم شده !!! (البته بین خودمون باشه قسمت آخرشو اصلا چشمم آب نمیخوره)
سلام به همه خانومهاااااااااااااااااااااااااا

خوبید خوشید ؟ خوش می گذره ؟؟؟ الناز جونم مبارک هر چند تلفنی خبر دار شده بودم بازم مبارکککککککککککککککککککک

وای بیتا یکمی از اطرافیان کمک بگیر دختر ، مواظب خودت باش

ساغر چه عجب ؟ شبنم جونم شماهم خوش اومدی ایشاالله مورد پسرتم چیز خاصی نیست

هما خوبی ؟ اینروزا خیلی به یادتم نمی دونم چرا ! البته می دونم از بس که با محبتی دختر بوس واسه الینا قند عسل راستی این دوستت از قضا اسم شوهرش رضا نیست؟؟؟

مونا کجایی؟؟؟ سارینا عشقم خوبه ، ساتیارم که حسابی با قام قام هاشششششششششش که الان تهدادشون از شمارش خارج شده سرگرم تازه اخیرا سعی داره هر طوری که شده ماشین مامانشم هل بده و راه ببره !!! فقط یه کم سنگین!!!

و اماا....

3 شهریور سالگرد ازدواج منو بابای ساتیار بود و ما تصمیم گرفتیم یه چند روزی بریم سفر که از اونجایی که خدا می خواست به حال اساسی به ما بده منو طوریییییییییییییییییی در بستر بیماری انداخت که یه روز تو اتیه بستری بودم و تمام سالگرد ازدواجمون تو بیمارستان گذشت نمی دونم چی بود دکترا مسمومیت غذایی تشخیص دادن و مادر شوشو بیماری انفلونزای خوکی نوع ای تشخیص دادن..... و به همسر من اصرار که شما با ساتیار بیاید خونه ما........ جلبیتو دارید....

دوستون دارم هورارتاااااااااااااااا
سلام به همه
الی جون نمی‌دونم چه کنم منو انداختی تو فکر ولی واقعا مبارک باشه میدونی فکر کنم اینطوری خیلی باحاله بچه‌ها با هم بزرگ میشن و آدم یهو راحت میشه
راستی بچه‌ها به نظر شما یه بچه خوبه یا دو تا؟؟؟؟
هما جون نمی دونم چرا انقدر دلم برات تنگ شده دلم می‌خواد ببینمت

فعلا برم برمیگردم حتما
سلام به همگی

وای الی مبارکه من الان تو شوکممممممممممممممممممممممممممممم

بیتا و الی و هانیه جان من واقعا" به شماها حسودیم میشه که اینهمه صبورید و از خودم شرمنده که با وجود یه دونه بچه همش در حاله ناله کردنم واقعا" الان بغضم گرفته که چرا اینهمه من بی حوصلم نمیدونم یا سارینا خیلی شیطونه و منو کلا" از زندگی سیر کرده یا من خیلی بیجنبه و بی ظرفیتم در هر صورت امیدوارم بیتا و الی دوران خوبی داشته باشید و هانیه جان تو هم بزودی به آرزوت برسی نفر بعدی کیه بگه که من قلبم ضعیفه اینطوری خبر دار شم کار میدم دستتون

من فعلا" تو شوکم بعدا" میام

همتونو دوست دارم و میبوسمتون
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
حالا نمیدونم چرا الی دیگه نمیاد سربزنه بره
بابا ما منتظریم بیای از سفر ترکیه واسمون بگی خوش گذشت می ارزید زیر قیمت داده بودن تور را یا از خدماتشون کم کرده بودن
وای بد جوری تو فکر بچم ولی شوشو میگه این ماه نه چون ماه رمضانه بدنمون ضعیفه تا بعد ببینم چی میشه تا پریروز اون اصرار ما انکار حالا برعکس شده .
راستی از برنامه غذایی بچه هاتون واسمون بگین از قدووزن بچه ها
سمیراسالگدازدواجتون مبارک .این مامانهای شوشوهاهمبعضی وقتهایه حرفایی میزنن که آدم میخواد بکشتشون.

.
.
راستی الی چند ساله که باآقای همسری زیریک سقف زندگی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم هانیه یه فضولی اگه یه کار کنی این یکی هم تیر به دنیا بیاد خیلی باحاله نه
راستی الان که فکرشو می‌کنمم می‌بینم ایدت باحاله اونروز تو تلوزیون میگفت خیلی خوبه بچه‌ها پشت هم باشن اینطوری مادره یه بار اصیر میشه
سلام
الییییییییییییییییییییییییییییییییییییی تو وبلاکت همون موقع که خبر دادی تبریک کفتم. اینجا هم کمتر میتونم بیام ماه رمضونه و تنبلی و سامی شیطون

باور میکنی جهارشنبه داشتم فکر میکرد با خود یاد اونروزی افتادم که وسایل سام را قرمز و سرمهای خریدی و کفتی قبل 35 سالکی میخوای خانواده 5 نفری درست کنی و این رنک هم مناسب خواهر سام هست هم خودش. کفتم یادم باشه ببینم الی هنوز سر حرف خودش هست یا بشیمون شده. تا امدم دیدم بله خانم حنا کار داده دست خودش حسابی
حالا بکو ببینم ناخواسته بوده یا با برنامه ریزی و انتظار قبلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بیتا جون شما خوبی؟ فسقلیها اذیت نمیکنند ؟تو و الی باید بیشتر مراقب خودتون باشین الان

و اما..................... بالاخره برای اولین بار سامی رنک سلمونی به خودش دید و و شد تر و تمیز و مرتب .با موهای خوشمل. عکسش را هنوز نکرفتم .وکرنه نشونتون میدادم ولی خیلی خوردنی شده قیافش
من دوباره مهراقدام میکنم ببینم چی میشه اگه خدابخواد اخه ازشماچه پنهون شوشو فقط یک شب جلوگیریشا درماه برمیداره اون ماه هم فقط یک شب جلوگیری نکرد ولی نشد سر حمزه هم کهبود یک بار تواون ماه برداشت و حامله شدم حالاآقاخیال کرده ایندفعه هم مثل اون یکیه
سلام به دوستای گل و بلبل و قند عسل خودم
می بینم تاپیک ترکوندم و همتونو بردم تو شوک؟!؟!؟ بابا من نفر دومم ، بیتا یه بار بهتون شوک داده دیگه باید عادت کرده باشین که!!!!
در مورد سوالتون باید بگم که بنده کلی تصمیمای کبری داشتم در مورد اینکه هزارتا بلا سر خودم بیارم و و هر وقت هلوی پوست کنده و خوش هیکل و ناناز شدم از حدود تابستون سال دیگه برنامه بچه دار شدن رو شروع کنیم اما معمولا برنامه ریزی های پی در پی ما لبخند خداوند رو به همراه داره و اینکه هرچی اون بخواد همون میشه...
دروغ چرا یه جورایی خیلی خوشحالم سر سام کمی طول کشید تا باردار شم هر چند دکترم هر بار اصرار داشت قضیه استرسه اما من می ترسیدم نکنه مشکلی باشه که دیدم باید همچنان به دکترم اعتماد داشته باشم!!!
هما جون مرسی که بهم زنگ زدی ببخشید تو مطب دکتر بودم و همون موقع هم نوبتم بود بعد هم که رفتم خونه مامان حالم خراب خراب بود از تهوع که ولو شدم تا عصر بعد هم شوشو جان پروژه جدید گذاشته رو دستمون که با دوتا بچه اینقدر از مامانت دوریم سخته و از دیروز شروع کردیم دورو بر خونه مامان دنبال خونه میگردیم اینه که حسابی روال عادی زندگی از دستم در رفته!!
ضمنا بچه ها جون من گوشی موبایلمو عوض کردم الان یه کمی شماره هام قاطی شدن امروز هم یکی از دوست جونا برام sms زده بود که از یه طرف موبایلم یه طرفه بود و از طرف دیگه نمی دوستم کیه گفتم زنگ برنم ابرو ریزی میشه که الی شماره منو نداری یا حالا دیگه منو نمی شناسی در نتیجه زیر سبیلی رد کردم شرمنده دیگه من در حد همین گوشی کیلیویی ها بلدم این گوشی هم ویندوز داره و فینگر تاچه و کلی قرطی بازی منم بی حوصله خدا میدونه کی بتونم باهاش کنار بیام!!!
مامان پادرا اولا خوش اومدی ثانیا تا 18 ماهگی جای نگرانی نداره پسر من همین جمعه راه افتاد. یهو از یه طرف خونه رفت تا اون سر خونه هممون از تعجب شاخ دراورده بودیم و تا یکی دوساعت قبل همسر جان همین نگرانی تو رو داشت که از نگرانی درومد الان دوروزه کمردرد و پا درد هم به معضلات بچه داریمون اضافه شده ضمنا اینجا از بچه خیلی زرنک که 9-10 ماهه راه افتاد داریم تا تنبل مثل پسر من تازه اگه اشتباه نکنم از پسر من تنبلتر هم هست که از سام بزرگتره و راه نمیره نمیگم که خدایی نکرده این وسط قرار و مدار عروسی اینا بهم نخوره بگن داماد تنبله!!!!
هانیه نگووووووووو من وقتی داشتم این خبرو می نوشتم یاد نصیحتهای مادرانه و روانشناسانه و محققانه ام به تو افتادم گفتم الان هانیه میاد کلی بهم می خنده که چی شد؟!؟!؟

برم بخوابم که کلا خرابم!!! ولی خراب خوب.....
تنبلا کجایین؟ باز من موندم و حوضم؟
اینم چندتا عکس برای خالی نبودن عریضه!!!!

http://www.img98.com/images/yqkcv4wuizx1g4y9hcg.jpg
http://www.img98.com/images/f0l796zcxw0jtf1whypj.jpg

خودم می میرم برای این عکس سام....
http://www.img98.com/images/2x2fl0hv9uqot9krsry.jpg
سلام خانم حنای عزیز

حسنی خوبه؟ لوبیا سحر آمیز چطور؟چشمککککککککککککککک

عکسات خیلی خوشگل بود . البته من فیس بوک دیده بودم .

از مسافرتت نمیخوای برامون تعریف کنی و عکس بذاری؟

راستی به مامانت اینها که خبر بارداری رو دادی شوکه نشدن؟