2777
2789
سلام به همگی
ماهستیم دوشنبه شب ساعت 12 شب پیمان پسر خاله دار شدههههههههههههههههههههههههه

منم خاله شدم خواهرم کوچولوشو به صورت طبیعی به دنیا آورد
فقط یک سوال : بچه خوواهرم 3 کیلو بود و پوست دست و کلا پوستش چروک هست کسی بوده که بچش این طوری باشه و دکتر به خاطر ماهای آخر وزن نگرفته هنوز مرخصشون نکرده در ضمن خواهر من تمام دوران بارداری ویار داشت و خیلی کم غذا بود هیچی نمیتونست بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام
پرستو جون خوبی چقدر خوبه که اومدی
کوچولوی جدید قدمش مبارک باشه
راستش برای من پیش نیومده ولی شنیدم چیز خاصی نیست و بعد از مدتی برطرف میشه
ما خوبیم
علی از ظهر که با هم می‌ریم خونه شروع میکنه به متر کردن خونه تا شب و اگه از خواب بمیره هم نمی‌خوابه
هی می‌ره بالای مبل میاد پایین میره اینور و اونور و نی نای میکنه خلاصه این اوضاع ظهر تا شب ماست
سلام به همه... بخصوص بامعرفتایی که به وبلاگ پسر من سر زدند...

مارسیم جون به خدا شرمندم نمی دونم چرا وقت کم میارم ... تا میام اینجا و پستا رو بخونم باید بدو بدو برم آشپزی و خونه داری و ... آخه شوشوی بنده ساعت 2 و پنجشنبه ها ساعت 1 خونه هستند دیگه بعد از اومدنش که عمراً بتونم بیام همینجوری هم غر می زنه...

هانیه خیلی حوصله داری بابا من که عاشق بچه بودم الآن هر چی نی نی کوچولو می بینم فکرشو می کنم می گم نه دیگه نمی خوام و تصمیم گرفتیم با شوشو که تا وقتی عاشقانه یه بچه ی دیگه نخوایم بچه نیاریم چون اون بچه هم حق داره که اندازه ی بچه ی اول عزیز باشه...

از تعریفاتون بابت عکسا ممنون ولی خدائیش اگه عیبی ایرادی نظری چیزی داشتید بگیدهااااااا

پرستو جون مبارک باشه عزیزم خیلی کیف داره خاله شدن...نه؟؟؟؟
ببین منم خواهر دومیم یعنی اون که بعد از خودمه همینجوری بوده که بخاطر این بوده که دیرتر از موعد مقرر دنیا اومده... مشکلی نیست خودش خوب می شه...

النااااااااااااااااااز
سااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام
سلام
سلام و هزار تا سلام....
زود زود زود تند سریع پاشین بیاین .. . تو یه هفته همش 2 -3 صفحه نوشتین؟ منو بگو فکر میکردم الان باید بیام هزار صفحه بخونم ....می بینم روزه داری تو تابستون همتون از پا انداخته....تنبلا....کشتمتون گفته باشم !
تا شنبه بهتون مهلت میدم حاضری بزنین وگرنه پا میشم می رم....می رم....می رم....فعلا نمیگم کجا میرم اما بدونین تاپیک دیگه ای هست که نیاز به یه عضو جدید داره و کی از من بهتر؟!؟!؟!؟!؟

ضمنا وبلاگ سام با مطلبی جدید و بسیار هیجان انگیز آپ گردیده... از من گفتن، بعدا نگین الی نگفتی!!!!!!!!
http://hasaniokhanoomhana.blogspot.com/
وای که چقدر دلم براتون تنگیده بود......
شبنم جون خوش اومدی به اون دوست بی معرفت ما خیلی سلام برسون . برای سلامتی عسلک دعا میکنیم هممون.
پرستو قدم نورسیده مبارک، خاله شدنت مبارک. بی خبرمون نذار
مامان آر شا شرمنده من خیلی گشتم اما چیز خاصی پیدا نکردم قاب عکس زیاد بود اما اینجام شبیه اش هست!
هانیه جون امیدوارم زودتر به خواسته قلبی ات برسی ضمن اینکه بهترین کارو کردین برای برادرت وقت مشاور گرفتین، خیلی طبیعیه اول ازدواج همونطور که مارسیم گفت زیر یه سقف رفتن کار سختیه نگاه به خودمون نکن جون سالم به در بردیم!!! تمام مشاور ها و روانشناس ها هم میگن اگه یه زندگی 5 سال دووم بیاره احتمال طلاق خیلی پایین میاد و سخترین سالش هم همون سال اوله ...
مونا، هما، زهرا ، مارسیم و تمام روزه دارها و روزه خورا البته، برای منم دعا کنین ...من چند سالی هست کخه به خاطر میگرن شدیدم نمی تونم روزه بگیرم الان هم که عذز شرعی اندر شرعی دارم....و محتاج دعاهای سبزتون هستم
عاشقتونم، می بوسمتون
وای النازجون چیکار کردی دختر؟؟؟؟!!!! چی بگم مبارکه ایشالا .... خوبه که خودت می خواستی و ناخواسته نیست... توی وبلاگ سام نتونستم باز نظر بذارم...

قول بده سام رو اذیت نکنی و از توجهت بهش کم نشه... البته می دونم تو وقتی کاری می کنی حتماً فکر همه جاشو کردی...

وایییییییییییی یعنی می خوای بری تاپیک مامانای فروردین 89 هم عضو بشی؟؟؟
اسمشو چی می ذاری؟؟؟ بوسسسسسسسسسسسس واسه الناز - سام و لوبیاکوچولو
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همه دوستان گلم و نی نی های ناز

از خواندن پست الناز جونم حسابی خوشحالم خیلی زیاد و تبریک میگم از اینکه یکبار دیگه اون روزهای زیبا برایت تکرار میشه عزیزم و نمیدونم چرا اشکام میاد و اجازه نوشتن نمیده مواظب خودت و سام نازنین و نور کوچولو باش

زودی بر میگردم .
الناز رسیدنبخیر
به خدااگه اینجابودی گوشتر میگرفتم ومیکشیدمش میدونی چرا؟شاید یادت نباشه ولی یادته اولین باری که گفتم میخوام دوباره بارداربشم بهم گفتی اتفاقامنم همچین فکری داشتم ولی باکلی تحقیق وسرچ تواینترنت به دوسال دیگه موکول شده وکلی منا نصیحت کردی چی شد خودت افتادی توکوزه ای کوزه گر
مبارکه به خداخیلی این ماه دلمون میخواست ولی نشد شاید خواست خدابوده
حالا خواسته بود یا خودش خودشا دعوت کرد؟
همه بچه های تایپیک باهمدیگه بگین مبارررررررررررررررکه هورررررررررا کیلی لی لی خانواده الی دارن 4نفره میشن.
بدویید جانمونید همگی دست به کارشین دوباره باهم یه تایپک جدید راه بندازیم
ایشالا که هر چی صلاحه می شه... عزیزم به خودت سخت نگیر کسی نیست توی این مدت بیاد کمکت؟؟؟ حداقل پرستاری چیزی واسه ماهک بگیر...

آخ می بینم دو سال دیگه حسرت شماها رو می خورم که دو تا بچه آوردین و از آب و گل دراومدند و راحت شدین...
ماهک کبارکه
واقعا جالبه که توهمباالی بچه هاتون تویک ماه دوباره بدنیامیاند
خداکنه به سلامتی این دوران راسپری کنید
ولی ازدیشب تاحالا ازتوفکرالی بیرون نمیام نمیدونم چرا اینقدرازحاملگیش تعجب کردم واقعا خودمم نمیدونم
سلام سلام
خوش به حال این نی نی ها که انقدر ماماناشون نی نی دوست دارن
الی جون تبریک می‌گم امیدوارم که نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد واقعا خوش به حال سام باید باشه که انقدر مامان خوب و باحوصله‌ای داره چون من اصلا حوصله یکی دیگه رو ندارم

راستش نیومده بودم بنویسم ولی به قول هانیه از حاملگی الی خیلی تعجب کردم
شاخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
به هر حال همگی شاد باشید و خوشحال
بای فعلا