سلام سلام به همه
اوللللللللللل از همه . الی جونم مبارکککککککککککککککک . همه بگیم یا تک تک "نور کوچولو " مبارکککککککککک
ایشاله دوره خوبی رو پیش رو داشته باشی. راستش یاد دوران بارداری میافتم یک کم به تو و بیتا حسودیم میشه. خیلی دوران خوبیه . پس فعلا به هیچی فکر نکنید و حالشو ببرید.
راستی از مسافرتت برامون تعریف کن. ما عکس میخوایم . لطفا برامون عکس بذار.
بیتا جونم تو هم مراقب خودت خیلی باش . ایشاله زود زود حالت بهتر بشه . خیلی مراقب خودت و ماهک و نی نی کوچولومون باش.
مامانای تیر ماهی دیگه کسی نبوددددددددددد. کسی نی ینی فروردین ماهی ندارههههههه؟
یه چیز جالب بگم من تو هفته پیش حدود نه دقیقا 5 تا خبر نی نی دار شدن شنیدم که همگی اواخر اسفند و یا فروردین ماه به دنیا میانو همشون از دوست و آشنا و فامیل حسابی منو ذوق زده کردن!!!!!!!!!!!
اون دوست شوشو بود که گفتم 9 یا 10 ساله ازدواج کردن و اومدن خونمون و با هم رفتیم بیرون و الینا دهن منو ... و اونها میگفتن ما اصلا و کلا تو زندگی بچه نمیخوایم و عاشقانه برای هم زندگی میکنیم و .... خانمش نی نی دار شده (یکی از این خبرا همین بود ) اون هم دو قلو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هههههههههههههههه . حالا من مثل بد جنسا دوست دارم بیان با هم دوباره بریم بیرون . ایشاله تا اونوقت الینا هم حسابی خانم شده !!! (البته بین خودمون باشه قسمت آخرشو اصلا چشمم آب نمیخوره)