2777
2789
وایییییییییییی الهی بمیرم من مامان خیلییییییییییی خیلییییییییی بدی هستم دیروز ساعت 3 کلاس داشتم ... هول هولکی داشتم کارامو می کردم یهو آرشا اومد لای دست و پام منم ندیدمش با صورت رفت توی سرامیکای سالن...

لبش پاره شد الآن یه دایره خونمردگی روی لبشه و پشتش هم یه تاول سفید زده ... کلی هم خون اومد...

من می خوام بمیرممممممممممممممممممممممممممممممم

الی بیااااااااااااااااااااااا سوغاتیای منو هم بیاررررررررررر دلم سوغاتی از فرنگ اومده می خواددددددددد
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
تا لحظاتی دیگر عکسای جدید آرشا رو توی وبلاگش ببینید...

حرومتون باشه اگه ببینید و نظر نذارید... اصلاً روزه هاتون قبول نیست اگه واسه پسر من کامنت نذارید...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیشکی نیست ؟؟؟؟ همه رفتند وبلاگ آرشا رو ببینند...؟؟؟!!! آفرین به شما می گن دوستای گلللللللل

دریای طوفانی هنوز آروم نشدی؟؟؟ قربونت برم من از img98 می ذارم خیلی هم خوب و راحته...
عروس گلمو ببوس .... چرا برش نمی داری بیاری مادرشوهر چند تا عکس ازش بگیره؟؟؟
وایییییییییییی چقدر دوستای خوبی دارم منننننننننننن....

سارینا و الینای عزیزم خیلی دوستون دارم با اون مامانای خوشگل و مهربونتون ...

ماچچچچچچچچچچچچچ (این یه درجه از بوس بالاتره)
من شبنم 29 ساله از تهران
یک پسر دارم به نام امیرعلی 20 مهر 2 سالش تموم می شه
یک کمی مشکل داره و دچار تاخیر حرکتی شده هنوز نمی تونه راه بره البته داره کاردرمان می شه دعاش منید پسرم زودتر خوب بشه
سلام سلام به همگی

شبنم جونم خوش اومدی. چرا فکر میکنی پسرت راه رفتنش دیر شده؟ ایشاله که مشکلی نیست و زود نگرانیت برطرف بشه. ماهم دعا میکنیم

بقیه مامانا کجائید؟ محبوبه میای دالی میکنی و میری؟ یه سراغی از عروست نمیگیری؟ داماد گلم چطوره؟ سفید برفی من کامل راه افتاد؟ خودشو بغل تو انداخت یا نه؟ میخواد بیاد تهران خودشو بندازه بغل من؟

مارسیم جون من نمیدونم تاثیر داره یا نه؟ یا چقدر تاثیر داره . ولی مامانم اینوزا به الینا خیلی موز و سیب و ... این چیزا رو به شکلهای مختلف برای بند اومدن اسهال داد تو هم یه امتحان بکن . ایاله زود خوب خوب میشه. البته اسهال رو میگن تا بچه رو بی حال نکنه خطرناک نیست. حتما از دندونشه که ایشاله زودی بیاد بیرون

مونا جونمممممممممممم تو خوبی؟ دیگه روزه نمیگیری؟

نوشین تو کجا قایم شدی؟

سمیه عکسات خیلی خوب شده بود . بابا عکاسسسسسسسسس بابا هنرمندددددددددد!!!!!!!!!

هانی عزیزم داداشیت چطوره؟ بهتر شده؟

هانیه از دست تو و شوشو ت صبح کلی شوک شدم . نه اینکه بگم چرا نی نی میخوای؟ که میدونستم میخوای. ولی چرا اینقدر عجله. کسی ندونه فکر میکنه چند سال منتظر نی نی هستی که با پری اینطوری ناراحت شدید. ایشاله که هر چه سریعتر تو هم دوباره مامان شی . توکل کن به خدا.

بیتا جون تو چطوری ؟ نی نی گولوت چطوره؟ ماهک گلم چطوره؟

بقیه همه همتون رو دوست دارم
شبنم جون خوش اومدی .راستی به دوستت ساغر (دوست قدیمی خودمون ) بگو چرا کم پیدا شده
پسر گلت هم ایشالا به زودی مسئلش حل میشه. ولی یه سوال من شنیدم تعداد بچه هایی که تا 2 سال راه نیافتادن کم نیست و این مشکل محسوب نمیشه!!!؟؟؟
Lilypie Pregnancy tickers
سلام سلام
سلام سلام
هما جونم سیب و موز خیلی بهش دادم ولی اثر که نکرده البته کفتم که دفعاتش زیاد نیست ولی اسهال مانند هنوز

هانیه مادر هنوز از رو نرفتی ؟ من که از وقتی سامی راه افتاد توبه کار شدم .شوشو هم امروز رسما قید بجه دوم را زد . ههههههههههههههههههههه

مامان ارشا من همیشه میومدم وبلاک ارشا نظر میدادم ولیس دیکه نمیام! جرا؟ اخه هر دیدی یه بازدیدی داره نه؟؟؟؟؟؟؟

مونا خوبی؟ مو قشنک شیطون جطوره؟

یاسی میبینم فسقلک مامانش را خونه نشین کرده دیکه با شوشو نمیری شمال

به جان خودم اگه این بچه آروم باشه ولی گفتیم بهتره با هم بیاریم
که نشدوشوشومیگه محاله دیگه حالا
من پسرم هنوز راه نمیره خودش به تنهایی فقط باکمک راه میره
شمابچه هاتون همه راه افتادند
از سمیرا خبری نیست
دلم امشب خیلی گرفته داداش وزنداداشم تازه 3ماهه ازدواج کردند باهم خیلی بحثشون شده سرحرفهای بیهوده زنش میگه طلاق میخوام توراخداتودعاهاتونواسشون دعاکنیدمهرشون بهدل هم بیفته جالب اینه که عاشقی بوده ازدواجشون حالا داداشم مثل خرپاش گیر کرده نمیتونه دم بزنه چون خودش کرده براشون نوبت مشاوره گرفتیم ولی توراخدادعاشون کنیدمامان وبابام دارن دق میکنن
هانیه جون بیکاریها بزار یکم حمزه بزرکتر بشه بعد

عزیز سامی که خودش راه میره البته ببخشید میدوه ! فکر کنم بیشتر بجه ها راه افتادند اینجا

هانیه جان همه زندکیها اوایلش مشکلات زیادی داره هر جی باشه 2 نفر از دو نوع خانواده و 2 فرهنک و تربیت رفتند زیر یه سقف. با یکم سختی کشیدن و کوتاه امدن دو طرفه و کم کردن توقعات حل میشه نترس.
ولی یه نکته را هم توجه کن اکر واقعا نمیتونن با هم بمونن الان یه فکری به حال خودشون کنند خیلی بهتر از اینه که یه طفل معصوم را هم قربانی جنک و دعواهای هر روزه خودشون کنند

هانی جون داداشت جطورند؟ دیشب موقع سحر به یادت بودم خیلی دعا کردم برای داداشت