2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام بههمه حاضرین و غایبین

هما جون خوبکردی دکتر نبردیش تو این موقعیت که همه نوع ویروسی هست مطب دکترا نا امنه
خوشبحالت که الینا خوب شد ولی سامی همجنان اسهال داره البته ببخشید بی ادبی ولی مشکله دیکه جه کنم! 3یا 4 بار دفع داره ولی خیلی شل و اسهال مانند. فکر کنم دندونشه ولی جیزی هنوز رویت نشده !

حمیده جون من هم امسال ماه رمضون را خیلی دوست دارم یه جوریه با وجود سامی .با اینکه سال قبل هم سامی بود .ولی امسال با شیطنتهاش موقع سحر و افطار و همراه شدنش سر میز افطاری یه حس و حال تازه بهمون میده.بماند که الله و اکبر را که میکند سامی مثل کسی که روزه دار بزده شروع میکنه ... اب بده... بوف اده... به به... و ...من هنوز روزه افطار نکرده باید اجرای اوامر کنم

فرانک سفر به خیر.وای انکور نشسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه اجازه میدادی

مونا جون من هم سرم درد میکیره و سرکیجه وحشتناک ولی جه میشه کرد نه میتونم سامی را جایی بزارم نه میتونم کارهان را نکنم و عاشقانه هم روزه کرفتن را دوست دارم. فقط لطفی که سامی کرده اینه که تا حالا 1ساعت قبل افطار خوابش میبره و یه فرصت یکساعته به ما میده تا یکم بخوابیم و استراحت کنیم .بعد یکسره بیداره تا سحر.

یاسی خانم خونه مامان جیکار میکردی باز ددی را فرستادی ماموریت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من دیروزپری شدم وحسابی حال خودم وآقای شوشو گرفته شدچون واسه بچه اقدام کرده بودیم ونشد میدونین نخندینا چون سونو که رفته بودم دکی گفت شانس حاملگیت خیلیییییییییییی این ماه زیاده ودوتاتخمک قوی داری واحتمال دوقلوهمداری(خودم هم دوقلوهم)حالا بااین تفاسیرپری یک هفته هم زودترازراهرسید هم روزه نمگیرم هم شوشودیگه مثل این کهشوک بهش واردکنن یکدفعه دیگه میگهتاچندساله دیگه نمیخوام(به خدافکرکنم روزه رومغزشم اثرگذاشته)جل الخالق

الی کجایی؟داره توترکیه واسه خودش عشق وحال درمیکنه؟خوش باشیی
از ماهک خبری نیست؟شماجدیداخبری ازش ندارین؟
مهنازمامان هستی فسقلی کجاست؟؟
التماس دعا
سلامون علیکمزگ

طاعات و عباداتتون قبول باشه.

ما خوبیم و مشغول آتیش سوزوندن های شازده خانم هستیم.

امیدوارم که همتون خوب باشید.

بوس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
تمام سایت هائی رو که برای آپلود کردن عکس معرفی کردید ، من نمیتونم عکس بزارم . لطفا یک سایت بهتر بگید و مراحلش رو هم راهنمائی کنید.
با تشکرات
دری خوشگله
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام سلام
ثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثدتپظشششششششششششششششششششششظ اینم حال و احوال کردن ژوان.

وای دریای طوفانی من این آیسا جونم چقدر خانوم شده. وایییییییییییییی قورتش بدم ده بگو قورتش بدم
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همه دوستای خوبم طاعات و عباداتتون قبول باشه

وای الی بیا تو که نیستی اینجا تعطیل میشه

بچه ها بخدا حیفه این دوستیها تموم بشه حیفههههههههههههههههههههههههههههههه نزارید فراموش بشیم

مهتاب عزیزم خیلی دلم برات تنگ شده آدرینای گلمو ببوس تونستی یه سری بهمون بزن کلی خوشحال میشیم

هانیه جون وای تو رو خدا ناراحتی نداره که حالا مگه خدای نکرده نازای که اینطوری ناراحت شدی حالا چه عجله ای داری به وقتش خدا یه کوچولو تپل مپل بهت میده فعلا" حمزه رو دریاب راستی حمزه بچه آرومیه که تو هوای یکی دیگه به سرت زده چون من دیگه فکر بچه از سرم کاملاگ پریده با شیطنتای سارینا مگه اینکه ناخواسته حامله بشم وگرنه خودم عمرا" بخوام

شبنم خانومی خوش اومدییییییییییییییییییییییییییییییییی از خودت بیشتر بگو برامون از دوست جونت که اینجا رو بهت معرفی کرده چه خبر

دریا جونم آیسای گلم چطوره انگار اینم مثل سارینا شیطون بلاس

یاسی پوان خوشگلمون چطوره قربون حال و احوال کردنش برم من

هما عشقم بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

سمیرا خواهر کجایی ساتیار چیکار میکنه با قان قانشششششش ببوسش

محبوبه سفید برفی خاله چطوره خوفه راه رفتنشم مبارک باشه

نوشین خوش اخلاقه من کجاییییییییییییییییییییییییییییییییی

همه و همه دوستتون دارم
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام
مونا راست میگه منم دقیقا داشتم به این فکر می‌کردم که لابد حمزه آرومه که تو به فکر یکی دیگه افتادی
منم همین طور به طور صد در صد حتی فکر یکی دیگه رو هم نمی‌کنم همین یکی واسه هفت پشتم بسه

ما خوبیم
هستیم
راستش تازگیا نمی‌دونم اینجا چی باید بگم
فعلا بای