2777
2789
سلام به همگی خوبید خوشید خانومای محترم طاعات و عباداتتون قبول ما رو هم دعا کنید بوسس

من امروز روزه بودم و ساعت آخر برام به اندازه یکسال گذشت البته با شیطنتای سارینا بچه ها واقعا" نمیدونم چیکار کنم سارینا از دیوار راست هم بالا میره خدائیش هممون کم آوردیم در مقابل سارینا یعنی واقعا" بچه های شما هم اینهمه اذیت میکنن خدایا صبر بده

در ضمن من کامی اداراه خرابه و فکر نکنم حالا حالا هم درست بشه الان هم سارینا داره از سر وکولم بالا میره

هما خوشحالم که عروسی بهت خوش گذشت الینای تاج بسرتم ببوسس عروس کوچولو

ویییییییییییییییییییییییییییییی من برم مردم از دست این وروجک
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام
منم هستم خوب و خوش
مونا جون نمی‌دونم چی بگم فکر کنم هیچ جوری نشه فهمید که همه بچه ها عین همن یا نه شوشو هم همش به من میگه همه بچه‌ها اینجوری هستن
می‌دونی من کوچیک که بودم یعنی راهنمایی بچه‌های خالم رو زیاد نگه می‌داشتم از این کار خوشم میومد
من همیشه به شوشو میگم بچه‌ها هر کدوم یه جور اذیت دارن یکی آروم و بدغذاست یکی خوب غذا می خوره شلوغه یکی زیاد مریض میشه ولی در عین حال خیلی شیرینن من که همش با علی حال میکنم حتی با شلوغیاش کافیه یه یه ساعتی خونه رو بدی دستش برات میکنه بازار شام به خصوص از وقتی با هم میریم خونه و تو خونه با هم هستیم من خیلی بهم خوش میگذره با اینکه گاهی واقعا از خستگی کلافه میشم
می دونی شاید چون علی اون اولا آلرژی داشت و فقط جیغ میکشید الان هر چی شلوغ میکنه راضیم فقط جیغ نکشه
اگه خواب علی هم درست میشد من دیگه به همه چی راضی بودم ولی خوب به همینم خدا رو شکر
منم دیروز روزه بودم خدائیش روزه سختیه ولی خوب دیگه لابد اجرشم بیشتره امیدوارم خدا بهم توان بده تا آخر ماه رو روزه بگیرم

تشنگی بیشتر از همه چیز منو اذیت میکنه

مارسیم تو چطوری خوش میگذره امیدوارم زودتر صاحب خونه بشی دعا کن ما هم بتونیم یه خونه نزدیک خونه مامانم بخریم که من از این رفت و آمد تو ترافیک راحت شم ایشالا همه خونه دار شن

خلاصه که این بود روزگار ما

صنم، مامان امیرسام، بقیه بیاین دلم براتون تنگ شده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام به به میبینم بد کساته همتون روزه گرفتید و حال و رمق ندارید یه سر اینجا بزنید من که کامی خرابه اومدم اتاق همکارم ببینم چه خبره خوردم تو دیوار زود تند سریع بیایید ببینم نکنه میخواید در اینجا رو تخته کنیدددددددددددددددددددد

مهتاب. سمیرا . مامان امیرسام . هما . مارسیم . مامان آرشا . مامان نی نی . فیروزه .فهیمه . فدرا . صنم . پرستو . ساقی . نوشین . آینه . درنا . بیتا .فرانک و همه همه زودی بیاییدددددددددددددددددددددددددد
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام
من اومدم مونا جونم . ولی نمیدونم باید چی بنویسم . منم مثل تو خوردم به دیوار. فکر کنم تا چند وقت دیگه کاملا اینجا تخته بشه !!!!!!!!!!!!!!

آخه الان تو ماه رمضون حرفای مشترک کمتر داریم مثلا من بیام اینجا از روزه داری بگم با وجود الینا ... که دیروز داشتم از تشنگی تلف میشدم و الینا هم مدام راه میرفت ... نه نه ببخشید میدوید و ... واقعا " هلاکم کرد .

راستی یه سوال داشتم . سر صبح دیدم اینقدر کساده گفتم کسی جوابمو نمیده منصرف شدم .
الینا از جمعه اسهال شده الیته اولش خیلی کم بود برای همین دکتر نبردم ولی امروز باید برم. . آما سوال ؟
تا حالا شده نی نی هاتون تعداد دفعات دفع مدفوعشون زیاد بشه ولی حالت اسهالی نداشته باشه یعنی ببخشید روتون گلاب خیلی شل نیست ولی تو روز حدود 5 تا 6 دفعه.... البته بگم قبلا الینا روزی یک بار یا نهایت 2 بار بود . نمیدونم چیکارش کنم ؟ تا یه مریضیش خوب میشه با یه جای دیگه......
بعضی ها میگن دندونای نیش داره در میاره اینجوریه. مامانم میگه اینقدر تو عروسی و پاتختی هر آشغالی دهن این بچه گذاشتن اینطوری شده . مادر شوهرم میگه تو عروسی بغل همه بود شاید ویروس از یکی گرفته و خلاصهههههههههههههه
این ماجراهای مامان الینا گرسنه و تشنه و خسته است
به قول فرانک : پلیز هلپ می
مامان الینا جان اولا که علی عمرا این لطف رو به ما بکنه و روزی دو تا پمپرز برای این موضوع استفاده کنه علی اولا روزی دو بار بود ولی الان روزی 3 بار گاهی هم 5 یا 6 بار دکترش گفت هیچ اشکالی نداره و تا 8 دفعه موردی ایجاد نمی‌کنه
بعدم علی دندون هم که در میاره بیشتر پی پی میکنه اینو در مورد علی راست گفتن یعنی کلا وقتی داره دندون در میاره سیستمش می‌ریزه بهم و اوضاع خوب نیست
امیدورام جواب سوالت رو داده باشم
دوست دارم
حمیده
سلام نماز روزه هاتون قبول

مونا جون مامان من میکه بجه سالم شیطونه . ما هم دلمون را خوش کردیم به همین .سامی هم از سرو کول من بالا میره از دیوار راست بالا میره . با متکا برا خودش بله درست میکنه و به هر مکان ممنوعه سرک میکشه. شده الهه شیطنت !

مامان الینا من هم فقط تشنه بودم ولی دیروز اجازه ندادم ظهر بخوابه سامی و در عوض قبل افطار یکساعتی با هم لالا کردیم.
در مورد سوال هم : سامی روزی 2 بار بود بی بی کردنش ولی از 5شنبه که از صبح تا عصبر بیرون بودم و تو کرما بود شده 5 یا 6 بار .که البته به قول تو شل نیست .فکر کنم کرمازده شده فقط و هم اینکه به خاطر روان بودن اب دهنش فکر کنم داره دندون هم در میاره جون موقع دندون در اوردن همیشه اسهال میکیره سامی

نکران نباش تا 8 بار دکتر کفت نکران کننده نیست دفع مدفوع
حمیده جون من هم سامی را ازاد کزاشتم و خودم میشم همبازیش .ولی یه مشکلی که هست سامی فقط وقتی با اسباب بازیهاش بازی میکنه که من همکنارش باشم اکر یه قدم دور بشم زودتر از من میرسه تو اشبزخونه
سلام
عباداتتون قبئل
ما هم 7بااین حمزه شیطون روزه میگیرم ولی خداییش ساعت آخرش کم میارم بس که این بچه راباید از این اتاق واون اتاق درش بیارم به همه جاسرک میکشه
به خدادارم کم میارم
سلام
حلول ماه مبارک رمضان با تاخیر مبارک
بچه ها من دیروز و امروز روزه گرفتم البته با مخالفتهای شدید اطرافیان ولی خلاصه خیییییییلی حال داد مخصوصا موقع افطار چه حس خوبی داشتم....
توی طول روز امیرمحمد رو سعی میکنم کمتر شیر بدم و به جاش شبها بیشتر شیرش میدم مثلا از صبح که بیدار میشه تا ساعت 2 یا 3 که میخواد خواب عصر داشته باشه شیر نمیخوره اون موقع میخوره و میخوابه یه نوبت هم دم غروب میخوره تا دوباره که بخواد بخوابه تا صبح هم 3 یا 4 باری میخوره
بوس بوس واسه همه
آقای شوشو اومد شاکی
سلام به همگی

هما جون مرصی از اینکه تا گفتم بیا زودی اومدی بیخود نیست که عاشقتمممممممممممممم

در ضمن در مورد الینا فکر کنم طبیعیه و مشکلی نیست حالا بردیش دکی چی گفت ؟

مارسیم جون انشالله همیشه سلامت باشن ولی واقعا" توان میخواد با این بچه ها سر و کله زدن فکر کنم من خیلی بی طاقتم واقعا" سر افطار واسه من دعا کنید خدا بهم صبر بده چون یه وقتای گنجایش تکمیل میشم و این موضوع خودمم ناراحت میکنه دیروز به قدری سر درد داشتم که حتی خوابم نمیبرد صبح هم یه چشمم باز نمیشد آخه سارینا هم برعکسه از وقتی انگشت نمیخوره شیر منو بیشتر میخوره و میرم خونه همش اویزونمه به همین دلیل امروز روزه نگرفتم متاسفانه

دوستتون دارم
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
من دلم واسه سام و مامان شیطونش یه ذره شدههههههههههه

ایشالا که پس فردا به سلامتی بر می گردند...

همه تونو دوست دارم... حتی اونایی که غیبتاشون طولانی شده مثل مهنااااااااااااااااززز و هستی گلم...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام ، خوب و خوشید؟

نمیدونم چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده؟ یعنی ماه رمضان اینقدر تاثیر گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روزه همه رو برده ؟ فرانک چرا نمیای از مسافرت تعریف کنی؟ سمیرا کجایی؟ با مهتاب صحبت کردم . کارش زیاده و حال و حوصله هم یه کوچولو سر جاش نیست فعلا نیومده . مهتاب جونم زود خوب شو بیا دیگه ... دلم برای پستای مهربونت تنگ شده !!!!!!!!

از لطف دوستانی که در اون مورد راهنمایی کردن ممنون
و اما ماجراهای ما با الینا ... دو روز پیش که اون پست رو نوشتم رفتم خونه مامان گفت امروز دوبار شکمش کار کرده و من هم دیگه دکتر نبردمش . چون راستش دکتر الینا بهش زنگ بزنی و بگی برای این موردای کوچیک (منظورم تا وقتی بچه بیحال نباشه و ...) میخوام بیارمش دعوامون میکنه و میگه این مطب دکترا پر از ویروس و ... بچه سالم رو میاری مریض میکنی!!!!! و خلاصه تا دیروز رفتم خونه و مامان گفت امروز اصلا کار نکرده (البته با خوشی و خوشحالی) و من هم سر خوش ... خلاصه سرتونو درد نیارم آخر شب دست به دعا شده بودیم که وای حالا لطف کن و بلللللللله .... و واقعا خودم خنده ام گرفته بود که کار من به کجا کشیده یه روز باید اونطوری دعا کنم و یه روز اینطوری .
حالا امیدوارم خوب شده باشه . راستش اینقدر مامانم بهش موز و سیب و اینجور چیزا داد که کلا بند اومد ههههههههههههه

بوس برای همتون که ایشاله امروز میترکونید اینقدر میاید و پست میذارید
سلام سلام

هما جونم عزیزم من اومدم فقط به خاطر تو ، دنیا رو عاشق می کنم فقط به خاطر تو .

همه خوبین ؟ دلم برای همتون یه ذره شده بود . من هنوز نرسیدم پستهارو بخونم امیدورارم همتون بخصوص فسقلیها خوب خوب باشین .

ما خوبیم این 3-2 روزه کارم خیلی زیاد بود . چی بگم از مسافرت که هر چی بگم کم گفتم از مسافرت با این وروجک . وای دیوونه ام کرد یه سر با پسر 5 ماهه دخترخالم کورس گذاشته بود .

چرا اون تو کریره من نیستم چیغ ، داد و هوار اونو پیاده می کرد خودش می خوابید توش جغجغه اونم می گرفت شروع می کرد به خندیدن !!!!!!

خونه خاله هام هردوش دوبلکسه حالا فکر کنین من تمام این مدت با نیلا داشتم از این پله ها بالا پائین میرفتم نمی دونین چه ذوقی می کرد .

هر روز صبح هم با شوهر خاله ام می رفتن حیاط انغو ( به زبون نیلا ) منظورش انگوره می کندن و نشسته می خوردن و حالشو می بردن .

تمام گلهای باغچه خالمو می کند و تقدیم به این و اون می کرد دیگه بقیه اش رو خودتو تصور کنین .

واااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییی خنده دار ترین قسمتش دریا رفتنش بود یه آآ اووووویی راه انداخته بود تا حالا این همه اب یه جا ندیده بود جونم خیلی ذوق زده شده بود .

خلاصه تمام این یکهفته فقط و فقط آتیش سوزوند همین .

من کامی خونه خراب شده بالا نمیاد . اینجا هم همه سایتهام بسته است در اولین فرصت براتون عکس میزارم .
سلام سلام
ما خوبیم و خوش
روزه ما رو نبرده
نمی‌دونم چرا امسال ماه رمضون رو خیلی دوست دارم دلم نمی‌خواد تموم بشه
راستی فرانک جون یه سوال ازت داشتم تو این رژیم که اینجا گذاشته بودی رو خودت اجرا کردی؟ نتیجه گرفتی ؟