2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام
وای الی ایشالا حسابی بهت خوش بگذره و حال کنی

هما جون نمی‌شه الینا رو بگذاری پیش خاله‌ای کسی یه خورده نگهش داره به کارات برسی اینطوری که خیلی سخته بابا

مامان امیرسام چقدر خوشحالم اومدی یه سرزدی بیشتر به ما سر بزن و خوشحالمون کن
راستی آدرس وبلاگت رو اینجا نذاشتی چطوری میشه رفت اونجا آدرسش رو اینجا بزار دیگه

راستی مونا من دیگه خیلی کم میام سمت شهرک خیلی دلم می‌خواد عکسا رو ازت بگیرم ولی خوب دیگه اونور نمیام حالا ببینم کسی رو پیدا می‌کنم بیاد ازت بگیره
خوب دیگه راستش تازگیا وقتی میام اینجا نمی‌دونم باید چی بگم
به هر حال ما هستیم
قربون این آشپز کوچولو خوردنی
من دلم ماکارونی میخواد . من دلم اشپز ماکارونی میخواد.............
مامانش براش اسفند دود کن خیلی ماهه ماشاله . با اون چشمای مظلوم و معصومش که واقعا آدم فکر میکنه مظلومترین نی نی تیر ماهیه......... اینو جدی میگم فرانک میدونم پوستت کنده ولی چهره اش اصلا نشون نمیده.
حالا الینا قیافه شم ش و شیطونه . اینو همه تا میبیننش میگن (البته روز قرار بچم مریض بود) .
رفته بودیم چند روز پیش شهروند . اونجا آتیشی سوزوند که نگو !!!!!!!!! این فروشنده هاش به هم نشونش میدادن میگفتن از قیافش شیطونی میباره . و اونوقت بود که قیافه من دیدن داشت!!!!!!!!!!!!
سلام به مامانهای مهربون تیر ماهی دلم واسه همتون خیلی تنگه ولی این شیطون من واسم وقت نمیگذاره...وقتی بیداره که مدام باید مواظبش باشم خوابش هم که دو تا 20 دقیقه در طی روز بیشتر نیست شب تا صبح هم بساط می می مرتبا به راهه.... عکس نینی خوشگلا رو دیدم قربون همشون راستی من دیشب خواب مامان آرشا و مونا رو می دیدم با هم رفته بودیم ددر(هههههههههههههههههه) الی جونم زهرای عزیزم نوشین مونا و...............دوستون دارم پویان بیدار شد باییییی
سلام من دوباره اومدم....دوتا سوال دارم کمکککککککککککککککککک
مونا جون و مامانهایی که رژیم گرفتید مشکل ریزش مو برای شما پیش نیومد ؟؟ من در 4 ماه 12 کیلو کم کردم.هنوز14 کیلوی دیگه باید کم کنم(گریههههه) تازگیها موهام بدجور میریزه با اینکه کم خوری افراطی هم نمی کنم تو رو خدا قبل از اینکه کچل بشم و شوشو طلاقم بده یکی به دادم برسه چیکار کنم؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه از مامانهایی که تجربه سفر دارن....واسه غذای نی نیها چیکار می کنید؟؟؟

ممنون از همتون

راستی تورو خدا مواظب نینی هایی که مثل پسر من عاشق باز و بسته کردن در هستند باشید من با اینکه بالا سر پویان بودم یک دفعه در رو کشید و روی پاش رفت ناخنش تقریبا له شد و بعد هم عفونت کرد.خلاصه بعد از یک هفته ناخنش افتاد من همچنان منتظر ناخن تازه هستم
مواظب فسقلی ها باشید
سلام به همگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی چطور مطورید امیدوارم خوب و خوش باشید

به به میبینم که مامان امیر سام و مامان نی نی قدم رنجه کردنو به تاپیک صفایی دادن بابا چه عجب خوش اومدید

مامان امیرسام دختر نمیگی دلمون برات تنگ میشه کجا بودی چی کار میکردی ماشالله به این پسمله ناو خوردنیت از طرف من حتما" حتما ببوسشششششششششششششششششش

مامان نی نی پویان ماشالله خیلی بزرگ شده خیلی هم ناز وای که چه ججوری غذا میخوره بوسسسسسسسس مامان نی نی حالا کجا رفته بودیم ددر دلمون برات تنگ میشه بیشتر بهمون سر بزن در ضمن منم موهام ریزش گرفت ولی چند وقتیه بهترم در ضمن من 13 کیلو کم کردم و 5 کیلو دیگه کم کنم میشم جنیفر هههههههههه اعتماد بنفسو دارید البته الان دیگه رژیم انچنانی نمیگرم کمتر میخورم ولی نه اینکه نخورم منتها زیاد پیاده روی میکنم

هما جونم عروسی بهت خوش بگذره در ضمن واسه اون موردی که گفتی بیشتر فکر کن اگه میخواستی اینکارو کنی خیلی ببخشید خل بودی بلا نسبت خونتو عوض کردی (ببخشید فضولی کردم از ناراحتیت واقعا" ناراحت شدم و از اداره ت خونه همش بهت فکر میکردم )الینای گلمو ببوس

زهرا چرا شهرک نمیایی پس علی رو کجا میزاری روزا

الی مسافرت بهت خوش بگذره انشالله سام هم زودی خوب بشه که تو مسافرت اذیت نشی در ضمن ممنون من که چیزی لازم ندارم منتها میگن هرچه از دوست رسد نیکوست هههههههه شوخی کردم خوش باششش بوس

دریا جونم کجای حسابی مشغولت کرده آیسا نمیتونی یه سرم بهمون بزنی ببوسش

دوستون دارم پنج شنبه وجمعه خوبی داشته باشیدددددددددددددددددددد
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام
ما خوبیم و خوش
خیلی ولی حرسم دراومده من به خاطر علی که پاش می‌سوزه مجبورم پمپرز آلمانی ببندم یعنی تقریبا از 3 ماهگیش به اینور هیچ پنپرز دیگه‌ای نبستم یه مدت ترک می‌بستم که اونم بهش نساخت خلاصه که این آلمانی‌ها هم فهمیدن انگار باید سر ما کلاه بزارن
قبلا یه بار پنپرز شورتی خریدم عالی بود اندفعه خریدم می‌بینم یه لایه کم داره یعنی اون چهار لایه داشت این سه تا داره می‌بینین تو رو خدا

مونا می‌دونی مامانم میاره بچه رو میده دم شرکت بهم میرم خونه اینطوری زودتر از دستم راحت میشه چون از دم خونه مامانم تا شرکت ما فقط 10 دقیقه است
هههههههههههههههه
ولی خیلی دلم می‌خواد عکسا رو ازت بگیرم راستی خونه خودتون کدوم وره سمت سیدخندان نیستی؟
وای دوستای نازنینم من چقدر احساس خوبی دارم از اینکه دوستاییمثل شما دارم
الان بعد از مدتها از ته ته دلم خوشحالم قربون همتون
الی نازنینم امیدوترم همیشه به سفر باشی و خوش بگذره حسابی مرسی از راهنماییت ولی من زندگینامه اون دوچرخه سوار رو نخوندم توی نت هم سرچ زدم لانس بود اسمش بازم مرسی
بوس بوس واسه ی همه

الهی الهی چه پسریا نانازی آره امیرسام ماکارونی خور و پویان جیگر رو میگم مامانشون واسشون اسفند دود کنین
سلام سلام

خوووبین؟؟

امیر سام ....... خیلی با نمکی .....با اوون ممه های چین چینت وسط ماکاروونی.....
فرانک خووبی؟؟؟ چرا اینهمه دیر به دیر به ما سر می زنی؟؟؟؟؟؟

پوویان عکست خیلی بزرگ بووود...ندیدم....ولی جیگرم کباب شد... چقدر دردت اوومده .....وووی....

الی سفر خوش بگذره عزیزم ..............

هما عروسی چطور بوود؟؟خوش گذشت؟؟؟ الینا حسابی رفصید ؟؟با لباس عروس بردیش؟؟؟

سلام به همگی

طاعات و عبادات قبول.

خانمایی که هنوز می می میدن که حتما روزه نیستن. ولی بقیه روزه هاتون قبول . من نمیدونم امروز با وجود الینا بتونم تا ساعت 8 طاقت بیارم یا نه؟ ولی خوبیش ساعت کار خوشگلمون 9 تا 2 !!!!!!!!!!!!!!. من خجالت میکشم بگم یه ساعت شیردهی دارم ، و یک برم چون مگه کلا " چند ساعت سر کار هستیم ؟ نظر شما چیه؟

و اما عروسی که جای شما خیلی خالی بود . من و دخملی فقط و فقط رقصیدیم و خیلی خوش گذشت. البته اون روز یک کم اذیت شدم تا به کارام برسم ولی بالاخره رفتیم و خوب هم بود .
آره نوشین جون الینا با لباس عروس بود تازه با تاج و تور هم داشت که همیشه محاله بذاره چیزی رو سرش باشه ولی اینقدر محو عروسی بود و جو گرفته بودش که گذاشت رو سرش باشه حالا مامان بزرگاش راضی نمیشدن و هی میگفتن بچه اذیت میشه و من هی حرص میخوردم مگه چند بار تو سال ما میریم عروسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

مهتاب جون چرا نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// نگرانتم!!!!!!!!!!!!!!!!
بقیه کجائید؟ چرا نمیاید؟
مارسیم تو حتما خونه خریدید و مشغول جمع کردن اثاثیه هستی؟ انشالهههههههههههههههه
الی هم که الان لب ساحل داره حال میکنه و حسابی آفتاب میگیره!!!!!!!!!!!!!!!!

راستی پویان جیگر چه مردی شده چه خوشگل غذا میخوره. من بخورمش

فرانک 1 بیا برامون از سفر بگو که حتما حسابی خوش گذشته .برامون عکس بذار

بوسسسسسسسسسسسسسس برای همه مامانا و نی نی هاشون
حلول ماه مبارک رمضان بر همگی مبارک ...

منم که امسال هنوز عذر شرعی دارم و از الآن واسه سالهای بعد عذا گرفتم... آخه خدائیش روزه داری توی تابستون خیلی سخته...

هماجون خوشحالم که عروسی بهتون خوش گذشته
بالاخره ایمیل من رسید؟؟؟ من منتظر لباسای سنتی هستمااااا

فرانک خانومی چه عجب خوشبحالت مادر که وزنت کم شده... همه شدن مانکن غیر از من بی عرضه.... (با ضمه خوانده شود)
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام سلام

هما همیشه به عروسی با دختر تاج به سرت. نه عزیزم خونه نخریدیم بلکه اون ابارتمانی هم که داشتیم میساختیم جناب اوستا بنا به بهانه ماه رمضان کار را تعطیل کرد و به مدت یکماه رفت مرخصی جون عمه خانمش حالا مکه جقدر کار میکرد روزهای عادیش .

من هم شیر میدم هنوز مثل کاو شیرده ولی از رو نمیرم و روزه میکیره. من از روزه خوشم میاد زمان بارداری و سال قبل هم همه روزههام را کرفتم .

من تا امروز مشغول تعویض مدارک و نشنالیتیم بودم .از فردا زود زود میام .میبوسمتون فعلا