2777
2789
سلام، من هزار تا حرف برای گفتن داشتم که البته الان هیچکدومش یادم نیست....
الی من الان موضوع اون لوبیای کوچولوتو فهمیدم... خیلی شوک شدم.... خیلی برات خوشحالم عزیزم ...
نمیتونم بگم واقعا چه احساسی دارم ولی از الان عاشقشم....
سلامی چو بوی خوش اول مهر
امروز اول مهره.من دوباره دلم هوای مدرسه ودانشگاه و درس و...............کرده.از وقتیکه نی نی دار شدم یعنی از زمان بارداری همیشه اول پاییز دلم بد جوری میگیره.اخه همه اماده کار و درس و ....میشن و من احساس بی مصرفی و روزمرگی شدیدی میکنم.این احساس چند وقت یه بار میاد سراغم و حسابی بهم میریزم.دلم خیلی گرفته.
سهند هم که دیگه نور علی نوره.اصلا نمیخواد راه بره.خیلی نگرانم.میترسم نرمی استخوان داشته باشه.امروز میخوام ببرمش دکتر.از صبح هم که از خواب پاشده صداش حسابی گرفته.
فردا شب هم عقد برادر شوهرمه.بنده هم یه عمو سیبیلوی حسابی هستم.موندم چکار کنم!!!!
فهیمه جونم چه عجب دلمون حسابی واست تنگ شده بود.
همه دوست جونای گلمو خیلی دوست دارم.
امروز قاطی ام اگه بهتر شدم میام مینویسم.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آغاز سال نو، با شادی و سرور
هم‌دوش و هم‌زبان، حرکت به سوی نور

آغاز مدرسه، فصل شکفتن است
در زنگ مدرسه، بیداری من است

در دل دارم امید، بر لب دارم پیام
هم‌شاگردی سلام، هم‌شاگردی سلام

مهر از افق دمید، فصلی دگر رسید
فصل کلاس و درس، ما را دهد نوید

شد فصل کسب علم، فصل تلاش و کار
دانش به نسل ما، می‌بخشد اعتبار

ای در کنار ما، آموزگار ما
چون شمع روشنی، در روزگار ما

روشن ز نور توست، کاشانه دلم
در زندگی تویی، حلال مشکلم

فردا از آن توست، ای نسل چاره‌ساز
با یاری خدا، آینده را بساز

ای عاشق بهار، ای با سپیده یار
بذر عمل بکار، وابستگی سر آر

اینم از نوستالژی مهر و مدرسه....وای دلم پر زد برای اون روزا
محبوبه دلت نگیره به این فکر کن که 5 سال دیگه باید دست سهند رو بگیری ببری پیش دبستانی....
میمیرم برای اونروز که این جغلکا کوله پشتی کوچیکشون پشتشونه و لباس مدرسه پوشیدن و قیافه هاشون نگرانه....خداااااااااااا
فهیمه جون خدا میدونه چقدر خوشحال شدم دیدم اومدی....می گفتی گاوی شتری چیزی قربونی کنیم برات!
جالب بود این قصه گفتم شماهم بی فیض نمونید
وای بچه ها خیلی نگران تازه محبوبه بیشترنگران کردحمزه هم هنوزراه نمیره به تنهایی فقط باکمک یا دستشابه دیوارمیگیره شوشو میگه توبیخودی حساس شدی میدونم که تا18 ماهگی اگه را نیفتن طبیعی است ولی دیگه خودتون هم مادرین میترسم
ببرمش دکتر ؟؟؟؟؟؟
شماچیکارکردین بچه هاتون راه افتادن؟
علی کوچولو حالت چطوره؟سرفه هات بهترشدن؟؟؟؟
الی بدجورزدی توخال ای محبوبه گفتی منم همین احساس مصرف کنندگی را دارم وهیچی دیگه میخوام شروع کنم واسه ارشددوباره بخونم نمیدونم ایندفعه موفق میشم یانه ولی خوبیش اینه وقتی درس میخونم یه احساس فوق العاده شادی میکنم شاید دست به کارشدم خوندم نمیدونم شوشو میذاره یانه
واییییییییییی الناز با این شعرت حسابی حالی به حالی شدم... بدنم داره مور مور می شه... اینگار همین دیروز بود توی حیاط مدرسه این سرود ..... روزگاررررررر

محبوبه نگران نباش راستی مگه توی وبلاگ سهند برفی ننوشته بودی که راه افتاده خب یکم طول می کشه ولی راه می افته... اینقدر حساس نشو...

منم خیلی دلم می خواد درس بخونم چند تا از منابع رو هم گرفتم ولی حسش نیست یعنی واسه سال آینده که می دونم دیره ...

می بوسمتون
اونایی که به وبلاگ ما نیومدید بشتابید ...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به هم دوستای خوبم. صبح قشنگ پائیزیتون به خیرهرچندتوی این فصل خیلی دلم میگیره ولی خوب اینم خودش یه فصل اززندگیه .

حمیده جون برای علی کوچولواسفنددودکن خیلی نازه .

هما جونم چرانمیای بابا دلمون برات تنگ شده .

هانیه جون ومحبوبه عزیز نگران نباشید آدرینا هم راه نمیره وفقط دستشوبه دیوارمیگیره وراه میره بچه هارونمیشه باهم مقایسه کردهربچه یه جوریه من خودم 9 ماهگی راه افتادم البته به گفته مامانم.

مونا جونم بیا یه ذره انرژی + بده عزیزم دلمون تنگ شدواست. فرانک سمیرا صنم نوشین بیتا مهناز آینه فدرا بیایددیگه ...

مواظب خودتون ونی نی هاتون باشین.
چند روزه رفتم تو فکر یه مامان بی وفا که دیگه به دوستاش سر نمی زنه...

اگه گفتید اون کیه؟؟؟

مهناز؟؟؟!!! نه بابا از اون که دیگه کلاً نا امید شدم

اون فرد مورد نظر کسی نیست جز فیروزه... بابا دلمون واسه خودت و البته بیشتر واسه شایان گلی تنگیده ... بی انصاف
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
محبوبه جون نگران نباش پسر من هم هنوز راه نمی ره ( متولد 16تیر 87)، ضمنا احساس بی مصرفی هم نکن و با پیرت خوش باش و به کارهای مورد علاقت برس من که معلمم و بعد از چند ماه تعطیلی باید برم مدرسه می گم که کاش خانه دار بودم و چه کیفی می کنن خانه دارها ،خوش به حالتون
وایییی وایییییی! حالا که مهناز عکس های این عسل خاله رو گذاشته و غیبت کبراشو شکونده ..من هم بیام یه سلام گرم و پاییزی عرض کنم خدمت دوستای گلم .....

مهناز من فدای این فرشته کوچولوی تو بشم که اینقدر خانم شده ....

سمیه جونم ..ما خوبیم خانمی ....مرسی که یادم بودی ...راستش مامان بزرگم چند وقتی مریض بود و بعد هم به رحمت خدا رفت ....بعدش هم مامان اینها اسباب کشی داشتن و خلاصه گرفتار بودم ...هم خوب و هم بد...

ولی می اومدم . نوشته هاتون رو می خوندم ....خلاصه به یاد تک تکتون بودم .....

واییییی مامان علی کوچولو ...ماشاله به این گل پسری ..... چقدر آقا شده ......

شایانی هم بزرگ شده و مشغول متر کردن طول و عرض خونه هست .... دیروز داشت با یه ظرف آب و درش بازی میکرد که یه هو باباش داد زد فیروزه بدووو بچه خفه شد .... دویدم دیدم دهن بچه باز مونده و صورتش کبود ...در شیشه آب معدنی رفته بود ته حلقش گیر کرده بود .... واقعا که خدا نگهدار این بچه ها باشه که تا غافل می شی و چشم می گردونی یه شیطنتنی می کنن.....

سلام دوستای گلم ...

سمیه جان ببین چه ابهتی داشتی هم من اومدم هم فیروزه ولی خیلی با معرفتی ما رو همیشه یاد کردی بوسسسسسسسسسسسسسسسسس واسه خودت و اون پسر دخمل کشت ... عکساش و همه دیدم تو وبلاگت اونم چند بار .....

فیروزه جونم من واست عکسای هستی رو ایمیل کرده بودم اما انگار وقت نشده بوده ببینی یا دیدی خبرش رو بهم ندادی ...

خدا رو شکر به خیر گذشت عزیزم . این بچه ها تا بزرگ بشن ما رو سکته میدن از بس کارای خطرناک میکنن . هستی هم خدای شیطونیه . هر کی میبینه تعجب میکنه . شایان گلی من بزرگ شده حسابی نه ؟ عکس نمیذاری ؟

منم ایران بودم بعدش که برگشتم مامان و بابا یک هفته و خواهرم و شوهر خواهرم تا دیروز اینجا بودن . حسابی سرم شلوغ بود .البته میومدم میخوندم تا جایی که وقت بود ... بعضی از دوستان قدیم هم ازم دلگیر بودن انگیزش رو نداشتم اینجا بنویسم ...
مارسیم گلی برام پیغام داد قول دادم که به زودی بیام ...

محبوبه جونم هم خیلی محبت داشت ...

از همه بیشتر خوشحال شدم برای الی یار قدیمی ... و از همه بیشتر ناراحت شدم برای هانی البته خدا رو شکر با پزشکی امروز جای نگرانی نیست هانی جان ... امیدوارم هرچه زود تر خبرای خوب بشنویم از برادرت

دوست دارم برای تک تکتون بنویسم اما هستی بعد رفتن خالش تب کرده و حسابی بهانش و میگیره مجبورم بیشتر پیشش باشم . نمیدونین لحظه اخر چه سری رو شونش گذاشته بود و چه حاله حاله ای میکرد * به خاله میگه حاله

بوس برای همه دوست جونیا
سلام
ای جونم ای خدا چقدر این هستی من ناز و خانوم شده.................مهناز جون چه عجب از این طرفا.مسنجرم خراب شده.خیلی دلم واست تنگ شده عزیزم.در اولین فرصت باهات تماس میگیرم.
فیروزه جون تسلیت میگم.انشاالله غم نبینی خانومی.منم دلم واسه اون شایانی جیگر خیلی تنگ شده یه عکس ازش بذار خواهشا.
صنم جون ممنون بابت دلداریت.اخه من قبل از بارداریم خیلی فعال بودم............
سمیه چند روزه میخوام بهت زنگ بزنم شماره ات رو گم کردم.لطفا واسم میل کن.
مامان ادرینای گلم من از نرمی استخوان خیلی میترسم.چهارشنبه سهند رو بردیم دکتر گفت هفته دیگه بیارین واسش عکس بنویسم گفت که از مچ دست بچه نرمی استخوان مشخص میشه نه از راه رفتنش.
هانیه جان انشاالله ارشد قبول شی.از نی نی دوم خبری نیست؟؟؟
وای الناز همش به فکر مدرسه رفتن سهندم ................. هههههههههههه.حالا بذار راه بیفته....حرف بزنه.....اوه ه ه ه کو تا اون موقع!!!!!!!!!!!!!!!!!
هما مونا سمیرا هانی مارسیم فهیمه فرانک پرستو بیتا صنم درنا مامان نی نی مامان بچه ها اینه و ................دلتنگتونم.
فیروزه خدا خیلی رحم کرده ................ من که اصلا یه دقیقه هم سهند رو از جلوی چشمم دور نمیکنم همش پیششم...از بس میترسم.
فدار جونی سالگرد ازدواجتون مبارکککککککککککککککککککککککککککککککک.شاد و سالم باشین.بوسسسسسس.