2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم  شما چیکار کردی ؟؟

فعلا ک از برج یازده سال قبل دیگه هیچی دارو نمیخورم. ولی ازاول عید امسال هرروز روزی نیم ساعت دویدن دارم باعرق کردن شدید ونیم ساعت ورزش هوازی. تواین چندماهم اصلا سونو نرفتم ببینم باورزش و بدون دارو فولیام جقدرن. ولی نزدیکیمو هرماه دارم. امید بخدا 

آنقدر زیر درخت صبرمینشینم ک روزیه مرا بدهد♥️خدایا امیدمو ناامید نکن♥️🙏
فعلا ک از برج یازده سال قبل دیگه هیچی دارو نمیخورم. ولی ازاول عید امسال هرروز روزی نیم ساعت دویدن دا ...

عزیزم با هیستروسکوپی میتونی پولیپتو برداری و همزمان خراش اندومتر هم بخوای ک دکتر برات بده 

چون آمادگی رحم برای لانه گزینی جنین بالا میبره 

یه عمل با بیهوشی سبکه که بعد از دوساعت مرخص میشی 

علاوه بر ورزش ،سعی کن خوابتو تنظیم کنی و سالم خواری ( حذف قندوشکر ومشتقاتش، فست فود و موادنگهدارنده و خوردن گرمیجات و مکملهاو... ) داشته باشی 

مسلما کمک کننده س 

عزیزم اگر لکه بینی و خونریزی زیاد نداری .و اینکه برا بارداریت مشکلی ایجاد نمیکنه عمل نکن  منم ...

سلام عزیزم شما رفتید سونو تو بارداری دیگه‌پولیپتون‌گزارش نشد؟از بین‌میره تو‌ بارداری؟

سلام عزیزم شما رفتید سونو تو بارداری دیگه‌پولیپتون‌گزارش نشد؟از بین‌میره تو‌ بارداری؟

سلام گلم 

آره رفتم سونو تا الان .دکتر میگه الان ک چیزی مشخص نیست یعنی دیده نمیشه .گفت موقع زایمان هم ک داخل رحم و تمیز میکنن و ممکنه اونم جدا بشه از رحم

طب سنتی افلاطون درمان کامل پولیپ رحم 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344

سلام دوستان من سه سال پیش پولیپم تشخیص داده شد به اندازه ۲۴ میل در ۲۲ میل و چون به خونریزی افتادم دکتر عمل تشخیص داد خیلی توی نی نی سایت دنبال درمان گیاهی بودم من ۴ دونه شیافت لیابل با پیاز درمانی رو بعد خونریزیم انجام دادم خدا رو شکر امروز دکتر گفت پولیپم افتاده البته با شیافت بدون روغن زیتون خیلی اذیت شدم چون رحمم به خشکی شدید افتاد من ۳ تا شیافت اول رو کامل کامل داخل رحمم گذاشتم ولی این آخری رو تا آخر آخر نزاشتم چون فکر کردم شاید پولیپم پایین باشه و اینطوری از بین بره آخری که گذاشتم خیلی درد سوزش داشتم و واژنم خشک خشک شد اصلا نمیتونستم بشینم ولی یک چیزهای چرکی خونی دفع شد منم ترسیدم عفونت کرده باشم امروز  رفتم سنو گفت هیچی توی رحمت نیست پیاز درمانی رو هم امروز روز چهارم بود که داشتم انجام میدادم گفتم برای شما هم به اشتراک بزارم شاید برای عزیزی کارساز باشه فقط در تهیه شیافت دقت کنید که از جای مطمئنی بگیرید

سلام دوستان من سه سال پیش پولیپم تشخیص داده شد به اندازه ۲۴ میل در ۲۲ میل و چون به خونریزی افتادم دک ...

عزیزم اخرین بار از چه روش تشخیصی برای کنترل پولیپتون استفاده کردین؟

سونوی واژینال؟

دیگه تا الان خبری ازش نیست؟هنوز پیگیر هستید یا نه؟