2777
2789
نه من با پلیپ ۱ سانتی همش خونریزی و لکه بینی بین دوره دارم قبلا لکه بینی بود جدیدا خونریزی شده میگ ...

سلام عزیزم شما عمل کردین؟منم مثله شما هستم دکترم خیلی ترسوندتم 

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
قرار شد ۲۹ فروردین برم ویزیت شم ببینم کی نوبت عمل بهم میده  باشه حتماااا میام میگم هر جور که ...

سلام گلم

من امروز صبح رفتم سونوی رکتال، پولیپم حتی یک میل تغییر نکرده و ۶تا فیبروم که یکیشون ساب موکوزال هست تو سونوم گزارش شده، الان دارم از پیش دکترم میام، میگه بیا تو یه روز هم هیسترو کن برای پولیپ و هم لاپاراسکوپی برای فیبروم، میخوام فردا هم برم بایه دکتر دیگه مشورت کنم و بعد دل رو بزنم به دریا و عمل.

شما چه کردین؟

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس عزیزم

سلام عزیزم ببخش مزاحمت شدم ایشالله ببینی جوابمو بدی...من مامانم ۵۳ سالشه یه مدتی بود که فاصله بین پریوداش خیلی کم شده یعنی ۲۰ روز که میشه باز پریود میشه بعضی وقتاهم زودتر حالا رفته دکتر  گفته تا ۸،۹ ماه دیگه یائسه میشی فقط معاینه کرده گفته یه پولیپ خیلی ریز داری ک نمونه برداری کرده داده پاپ اسمیر من انقد میترسم😭😭😭😭گف گفته خیلی ریزه...اکثر این پولیپا خوش خیمن؟؟چی میشه خیلی میترسم🥺

عزیزم اگر لکه بینی و خونریزی زیاد نداری .و اینکه برا بارداریت مشکلی ایجاد نمیکنه عمل نکن 

منم داشتم .دکتر گفت اگر تا س ماه باردار نشدی بعد عمل میکنم ..ولی همون ماه اول باردار شدم با وجود پولیپ 

سلام عزیزم ببخش مزاحمت شدم ایشالله ببینی جوابمو بدی...من مامانم ۵۳ سالشه یه مدتی بود که فاصله بین پر ...

سلام عزیز

اصلاً نگران نباشین، پولیپ اصلاً چیز مهمی نیست، خصوصاً دکترا برای خانومای متاهل راحت با هیستروسکوپی میتونن خارجش کنن. ان شاءالله به سلامتی از شرش خلاص میشن حتی ممکنه با وقوع یائسگی خود بخود کوچک یا دفع شه.

ما مجردا هستیم که برای خارج کردنش یا باید عمل باز انجام بدیم و یا هایمن رو قبل از، ازدواج از دست بدیم.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
سلام به همگی من تقریبا دو ساله تو اقدامم آخرین سونو گفت یه پلیپ 1.5 سانتی دارم ممکنه عدم بارداری به ...

سلام 

میدونم خیلی وقته از این تاپیک گذشته 

ولی خودم پولیپ ۱۳ میل دارم 

دکترم گفت باید برداشته بشه ،چون ممکنه مانع لانه گزینی بشه 

سلام عزیزم ببخش مزاحمت شدم ایشالله ببینی جوابمو بدی...من مامانم ۵۳ سالشه یه مدتی بود که فاصله بین پر ...

سلام عزیزم ، مادرتون عمل کردن؟ پولیپشون خوش خیم بود؟ 

مادر منم ۵۱ سالشه پولیپ ۲.۵سانتی داره ، حدود ۸ماه از اخرین پریودش میگذره ، باید هیتروسکوپی و کورتاژ بشه خیلی میترسم چیز بدی باشه، تخمدان و رحم نرمال هست ، چندتا میوم و یکی پولیپ داره و ضخامت اندومترش ۷ شده ، هیچ علائمی نداره 

سلام عزیزم ، مادرتون عمل کردن؟ پولیپشون خوش خیم بود؟  مادر منم ۵۱ سالشه پولیپ ۲.۵سانتی داره ، ...

مشکل خاصی نبود خیلی کوچیک بود و دکتر گف پیگیری خاصی لازم نیس ازمایش پاپ اسمیر هم داد چیزی نبود

چند روز بعدش لکه بینی داشتی؟؟؟ و اینکه خونریزی هم داشتی؟؟؟ الان خوب شدین؟؟؟ برا چی عمل کردین و آی ...

من برای شروع درمان ای وی اف باید این کارو میکردم الان یکسال گذشته خداروشکر پولیپ برنگشت و درمانمم تازه دارم شروع میکنم