2777
2789
سلام دوستان منم برای اولین بار بعد از پریودم لکه بینی داشتم و بعد از یه هفته مجدد پریود شدم، رفتم س ...

ب نظرم اهمیتش نده میدونم سخته ها

ولی خدا رو شکر کن ک مجردی و ی مرد هی نمیخواد بهت بگه همش لکه بینی داریو پریودی و نمیتونی‌‌..

حداقل غرغر مرد تو سرت نیست

و اینکه من خودمم خیلی وقتا بااین لکه بینی نماز میخونم 

چون از عملش میترسم

و از بیهوشی

وبا اینکه متاهلم هنوز تصمیمم ب عمل قطعی نیست

ولی انقد اون دوره اذیت شدمم تا فک کنم روز ۱۵ ۱۶ لکه بینی پریود داشتم ک احتمالش هست برم عمل کنم ببینم تموم میشه این پلیپ لعنتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو رکتال چجوریه؟:؟؛ برای منم  اول با دارو درمانی شروع کرد منم دوفاستون خوردم ولی تجربه ای ک ...

سلام گلم

چه بگم والا، من تا قبل اینکه این مشکل برام پیش بیاد هیچ وقت مشکل بیماری زنان نداشتم و فکر میکردم آخرین بیماری که ممکنه برام تو این دنیا پیش بیاد مشکلات مربوط به زنان باشه، لکه بینی بدجور منو آزار میده،الان دنبال این هستم که یه دکتر یا مرکز تو رشت پیدا کنم که عمل هیسترو رو برای مجردها بدون آسیب به هایمن انجام بدن و من عمل کنم و خلاص.

راستی سونوی رکتال، همون سونو از مقعده، من آخر اردیبهشت نوبت سونو دارم ، تا الان هم سونوی رکتال انجام ندادم ولی میگن برای مجردها به جای سونوی واژینال از این روش استفاده میشه و خیلی دقیق هم هست.

توکل به خدا، بریم جلو ببینیم چه برامون مقدر شده، ان شاءالله که خیره

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
ب نظرم اهمیتش نده میدونم سخته ها ولی خدا رو شکر کن ک مجردی و ی مرد هی نمیخواد بهت بگه همش لکه بینی ...

سلام گلم

گل گفتی، من اصلا حوصله شنیدن افاضات آقایون رو ندارم ولی لکه بینی رو هم نمیتونم تحمل کنم، کلاً تو زندگیم هر مساله ای پیش بیاد سعی می کنم به جای مدارا، ریشه ای حلش کنم واسه همین پیه عمل رو به تنم مالیدم، فقط منتظرم با توجه به تجردم، یه دکتر یا مرکز معتبر پیدا کنم و خلاص.

سلام گلم گل گفتی، من اصلا حوصله شنیدن افاضات آقایون رو ندارم ولی لکه بینی رو هم نمیتونم تحمل کنم، ک ...

میدونه من کی تا حالا لکه بینی دارم ....از سال ۹۹ بعد ازدنیا اومدن پسرممم

خیلی اعصاب خوردی برای لکه بینی کشیدمممپلیپ اینجوریه ک ممکنه بعضی ماه‌ها هم لکه بینی نداشته باشی و بعضی ماه‌ها بیشتر داشته باشی

کلا چیز زشتیه

ولی منم خیلی اعصاب خودمو نابود کردم برای پلیپ

همون اول باید میرفتم عمل میکردم و خلاص

سلام گلم چه بگم والا، من تا قبل اینکه این مشکل برام پیش بیاد هیچ وقت مشکل بیماری زنان نداشتم و فکر ...

چقدر لکه بینی داری؟؟؟

قرمز یا قهوه ای رنگ؟؟

زیاد هست لکه بینی؟

میدونی ک احکام لکه ینی رو؟؟

میتونی نماز بخونی باهاش فقط اینکه آزار دهندس

میدونه من کی تا حالا لکه بینی دارم ....از سال ۹۹ بعد ازدنیا اومدن پسرممم خیلی اعصاب خوردی برای لکه ...

آره واقعاً موضوع رو با خودت حل کن و زودتر عمل کن، میگن عملش فوق العاده راحت و سبکه.

ان شاء الله که برای هردومون با دارو حل بشه و به عمل نرسیم ولی اگه هم رسیدیم، ان شاءالله برامون خیر و عافیت باشه عزیز.

چقدر لکه بینی داری؟؟؟ قرمز یا قهوه ای رنگ؟؟ زیاد هست لکه بینی؟ میدونی ک احکام لکه ینی رو؟؟ میتون ...

لکه بینی من، خیلی عذر میخوام، متمایل به قهوه ایه، از نظر حجم خیلی کمه طوریکه به پد نمیرسه و وقتی با دستمال خودم رو پاک می کنم قابل دید هست ، ماه اول بعد از اتمام پریودم، یه هفته طول کشید و بعد دوباره پریود شدم، یعنی در عرض ۳ هفته، من ۲هفته پریود بودم و وسطش هم یه هفته لکه بینی داشتم. بعدهم که رفتم دکتر و سونو و دوفامد دارم مصرف می کنم و از روز هشتم پریود قرص رو می خورم که دیگه لکه بینی نداشته باشم.تا قرص رو یه دونه مصرف میکنم بلافاصله لکه بینی ام بند میاد.

لکه بینی من، خیلی عذر میخوام، متمایل به قهوه ایه، از نظر حجم خیلی کمه طوریکه به پد نمیرسه و وقتی با ...

من نوبت گرفتم برای عمل

ک انشالله هم کورتاژ هم هیسترو با هم بشممم

خیلی برام دعا کنین

ک ب سلامتی از سرم بگذره

چون من کلا آدم استرسی هستممم

من نوبت گرفتم برای عمل ک انشالله هم کورتاژ هم هیسترو با هم بشممم خیلی برام دعا کنین ک ب سلامتی از ...

سلام گلم

ان شاءالله همچین سبک برات بگذره که بیای اینجا و خبرش رو بهم بدی.

نوبت عملت کِی هست؟ اگه بعد عملت راجع بهش توضیح بدی ممنون میشم.

امیدوارم خیلی زود سلامت کاملت رو بدست بیاری و از این مشکلات لکه بینی و ... خلاص بشی.

سلام گلم ان شاءالله همچین سبک برات بگذره که بیای اینجا و خبرش رو بهم بدی. نوبت عملت کِی هست؟ اگه ب ...

قرار شد ۲۹ فروردین برم ویزیت شم

ببینم کی نوبت عمل بهم میده 

باشه حتماااا میام میگم هر جور که بودممم

بهت اطلاع میدم