2777
2789
عنوان

خانم های خوش سلیقه بیایین لطفا

240 بازدید | 27 پست

سلام 

میخوام مار ها و بهترین های لوازم ارایشی رو بهم معرفی کنید ادکلن هم بگین ممنون 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

ادکلن sexi 212

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میلانی تو سایه رژگونه و رولوشن کانسیلر کرمپودر میکاپ فور اور رژ لب و ماسکارا مداد ابرو و ریمل ابرو پودری پوپا بنسبت خوبن ولی بازم گرونن...

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

میشه بگید شما از کجا خرید میکنید من میخوام اصل باشه وسایلام اما اصلا پیدا نمیکنم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
میلانی تو سایه رژگونه و رولوشن کانسیلر کرمپودر میکاپ فور اور رژ لب و ماسکارا مداد ابرو و ریمل ابرو پ ...

مثلا کل اینا هزینش چه قدر میشه ؟؟

ایوروشه مارک خوبیه.و البته یه مقدار گرون

ادکلن ؟؟چند 

من عاشق رایحه بلومینگ دیور هستم .تست کن دوست داشتی بخر .همه میگن بوی خوبی داره

حتما امتحان میکنم 

مثلا کل اینا هزینش چه قدر میشه ؟؟

قیمت جدید ندارم سایه میلانی ۱۵۰ ایناس ولی حتی میکاپ کار عروسم میشه استفادش کنه رولوشنم کانسیلرش یکم از میبلین بهتره خط و تیرگی زیر چشمو بهتر کاور میکنه اونم همون حدوده پوپا قیمت وسایلاش بالای ۱۴۰تومنه....بنظرم سایه و کرمپودر کلا وسایل پوستو گرون بخر بقیشو ارزون مثلا برای ماسکارا بخوای ۲۰۰ پول مدل ومپ پوپا بدی میشه با ۱۰۰ بلور دیزاین آبی بخری یارژاش ۱۸۰ ایناس ولی عمرا پاک نمیشن تا با دستمال پاک نکنی رنگش ثابته ثابته مثلا بخوای مک بخری رژای حدود ۳۰۰ درمیاد ولی پوپا مایعش همون رنگو داره نصف قیمت میدی😬

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️