2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 25 پست
همون امپول مسکن هست...خیلی هااا هم نمیزنن...من که نزدم ...ولی یکی قبل من رفته بود تو ازشون خواست براش زدن
یه دوش آب گرم...یه لباس راحت...یه موسیقی ملایم....یه چای تازه دم...به درک که خیلی ازمشکلات حل نمیشه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریحانه ممنونم پس خودش میخواد مسکن بزنه گفت یک ساعت قبل عکس یک امپولی باید بهت بزنم من سقط داشتم و دردایه بدترم کشیدم اما خوب بازم ادمیزاد تا چشش به اپولو اتاق عکس میفته تنش میلرزه
ایشالله این عکس برات خیره عزیزم... منم قبل عکس گفتم خدایا شفامو تو عکس بذار.... رفتم عکس فهمیدم لوله ام بسته بود که باز شد خدارو شکرررر.. الان 4ماهه که تواقدامم ..از اول باید شروع کنم دیگکه
یه دوش آب گرم...یه لباس راحت...یه موسیقی ملایم....یه چای تازه دم...به درک که خیلی ازمشکلات حل نمیشه....
کپسول رو 2.3ساعت قبلش بخور....1ساعت قبلش شیاف بذار واسه خودت....میخوای بری عکس ژلوفن هم بخور
ریحانه منم این عکس رو تویه حاجت روایی ایشالا میدونم چون فقط خدا باید بخواد ایشالا که این عکس یک راهی برایه رسیدن به حاجتمون بشه و زودتر مادر بشیم تا خدا نخواد نمیشه اما دکتر رفتنم نباید کنار گذاشت بالاخره اینا وسیله هستن دیگه اول خدا بعد هم کمک دکترا ایشالا که میشی هنوز 4 ماهه باز شده قبلا رو که نمیشه حساب کرد پس هنوز صبوری کن کتاب گنج هایه معنوی یک دعا داره که باید بنویسی و بعد ابشو بخوری امتحانش کردی خیلی خوبه من میخوام امتحان کنم تو هم بکن
چشم عزیزم...هرچی خدابخواد منم راضی ام به رضاش... ایشالله با جواب خوب بیای....خبرم کن حتما