تهوع شدید دارم بچه ها داکسی سایکلین رو از دیروز خوردم حالمو بد کرده الان دمیترونم خوردم خوب نشدم به نظرتون قطع کنمش واسه عکس رنگی میخورمش اما دکترم چیزی نگفت خودم خوردم اخه گفتن عفونت رو خوب میکنه
ریحانه ممنونم پس خودش میخواد مسکن بزنه گفت یک ساعت قبل عکس یک امپولی باید بهت بزنم من سقط داشتم و دردایه بدترم کشیدم اما خوب بازم ادمیزاد تا چشش به اپولو اتاق عکس میفته تنش میلرزه
ایشالله این عکس برات خیره عزیزم... منم قبل عکس گفتم خدایا شفامو تو عکس بذار.... رفتم عکس فهمیدم لوله ام بسته بود که باز شد خدارو شکرررر.. الان 4ماهه که تواقدامم ..از اول باید شروع کنم دیگکه
یه دوش آب گرم...یه لباس راحت...یه موسیقی ملایم....یه چای تازه دم...به درک که خیلی ازمشکلات حل نمیشه....
ریحانه منم این عکس رو تویه حاجت روایی ایشالا میدونم چون فقط خدا باید بخواد ایشالا که این عکس یک راهی برایه رسیدن به حاجتمون بشه و زودتر مادر بشیم تا خدا نخواد نمیشه اما دکتر رفتنم نباید کنار گذاشت بالاخره اینا وسیله هستن دیگه اول خدا بعد هم کمک دکترا ایشالا که میشی هنوز 4 ماهه باز شده قبلا رو که نمیشه حساب کرد پس هنوز صبوری کن کتاب گنج هایه معنوی یک دعا داره که باید بنویسی و بعد ابشو بخوری امتحانش کردی خیلی خوبه من میخوام امتحان کنم تو هم بکن