2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده ؟

535 بازدید | 25 پست
تهوع شدید دارم بچه ها داکسی سایکلین رو از دیروز خوردم حالمو بد کرده الان دمیترونم خوردم خوب نشدم به نظرتون قطع کنمش واسه عکس رنگی میخورمش اما دکترم چیزی نگفت خودم خوردم اخه گفتن عفونت رو خوب میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکرم واسه بخدااا اصلا دردنداشت...یعنی فقط فقط حس پری بو همین.... یعنی وقتی اون مایع رو میریزه توبدنت دلت وکمرت مث روزه پری دردمیگیره همین...
یه دوش آب گرم...یه لباس راحت...یه موسیقی ملایم....یه چای تازه دم...به درک که خیلی ازمشکلات حل نمیشه....
ریحانه من بیشتر از باز کردنه رحمم و اون چیزی که میزارن میترسم اون قسمتش چطوریه ریحانه این کپسول رو تو از کی تا کی خوردی اخه نوشته بعد قرص تا 2 ساعت نباید دراز بکشی تو رعایت میکردی
من کپوسول و ازیه هقته قبل عکس خوردم تا 1هفته بعد عکس خوردم.... اون چیزی هم که میفرسته داخل مث همون پاپ اسمیر هست یا سونی واژینال ..حتمایکیشو انجام دادی دیگه.... من که اصلا ازاینجاش نترسیدم.... باور کن اصلا سخت نیست....ایشالله بعدش هم مامان میشی
یه دوش آب گرم...یه لباس راحت...یه موسیقی ملایم....یه چای تازه دم...به درک که خیلی ازمشکلات حل نمیشه....
ریحانه سونو واژینال اره انجام دادم درد نه اما چندشم شده کپسول رو روز عکس هم خوردی ایشالا تو هم ممان میشی تا 6 ماه بعد میگن میشه تو که هنوز 6 ماه نشده ایشالا این ماه مامانی فقط اگه نکته ای یادت میاد بگو من النگو دارم اشکالی نداره
نه بابا اانگو موردی نداره.... فقط الکی استرس هست باورکن.... همه چی که تموم شد بهش میخندی... فقط خودتو شل کن وسفت نگیر....ممکنه بعدش لک بینی داشته باشی..درحده چند قطره...ودرده پری تا فردای بعده عکس همین...