2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 129 پست

.من با شما ها کاری ندارم ولی نظر من اینه که زن باید با محبتش خانواده رو دور هم جمع کنه اینطوری به خودش بیشتر از بقیه خوش میگذره.من که اینطوریم وسعی میکنم   که با انجام دادن کارهای خونه باعث پیشرفت زندگی خودم و خانوادم بشم.دلم میخواد که بهترین خانواده ی دنیا باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.من با شما ها کاری ندارم ولی نظر من اینه که زن باید با محبتش خانواده رو دور هم جمع کنه اینطوری به خو ...

من خیلی اخلاقم تند هست و کسی اشتباهی تو خونه انجام بده فورأ ناراحت میشم و سرو صدا راه میندازم

منم راهنمایی کن 

خیلی برام سخته جلو عصبانیتمو بگیرم ولی دوست دارم خونواده بالنده ای داشته باشم

خداییش محبتم زیاد میکنم ولی گاهی اوقات دیگه لبریز میشم

بعدشم خیلی برونگرا هستم

همسرم همین امروز بهم میگفت وقتی تو خلوتم خوبیات یادم میاد اشکام جاری میشه و خدا رو قلبن شکر میکنم که همچین همسری با صفات اخلاقی خوب دارم 

ولی گاهی که عصبانی میشم دیگه نگم برات 😆😆😆

چیکار کنم ؟ خیلی دوست دارم تغییر کنم 

من خیلی اخلاقم تند هست و کسی اشتباهی تو خونه انجام بده فورأ ناراحت میشم و سرو صدا راه میندازم منم ر ...

منم عصبانی میشممیشدم زیاد اما الان تا میخوام یکمی غر بزنم و عصبی بشم مثلا نسبت به همسر یا دخترم ،به این فکر میکنم که اگه اینها نبودن چی میشد..یا اگه زبونم لال یه روزی کنار من نباشن یا حتی کوچکترین خراش و آسیبی بهشون برسه چقدر من دیونه میشم ، بعدش به این نتیجه میرسم که هیچ چیز ارزش این عصبانیت رو نداره و خودم رو آروم میکنم.. یه روش دیگه هم اینه که خودت رو جای اون آدم که عصبانیت کرده بزاری و یه لحظه دنیارو از دید اون ببینی من که اینجوری آروم میشم و به خودم میگم اگه اونجوری که من میخوام عمل نمیکنه و دلخورم میکنه به خاطر تفاوتهای بینمونه و از روی عمد که نیست پس بیخیال 

کلا اگه ما آدمها اینو همیشه بیاد داشته باشیم که واقعا حتی از یه لحظه دیگه بیخبریم و نمیدونیم شب که میخوابیم صبح رو میبینیم یا نه ، اونوقت دیگه اینهمه زندگی رو سخت نمیگیریم و زود عصبانی و دلخور نمیشیم و به این باور میرسیم که هیچ چیز توی  دنیا جای کنار هم بودن و لذت بردن از زندگی رو نمیگیره .

عکسهای کتاب رو هر کاری میکنم نمیاد اینجا سرعت نتم خیلی پایینه امشب... بازم تلاش میکنم اما اگه نشد فردا صبح زودتر حتما میزارم 

امروز رفتم باشگاه اما انگار ورزش به من نیومدها 😆 مربی غیبت داشت .. دیگه رفت برای شنبه چون روزهای زوج میخوام برم

خواهر شوهرم رفته مشهد کلید خونش رو داده تا گلهاش رو آب بدم در همین راستا غروب اونجا بودم و گل آب میدادم، بله من همچین زن داداشیم 😁😁 بعدش هم که با عشقهای زندگیم یعنی شوهرم و دخترکم رفتیم خرید

امروز بجای ناهار یه معجون عالی برای خودم با شیر و گردو و سه شیره و کنجد درست کردم ، نمیدونم تابستونا چرا ناهار غذا نمیتونم بخورم فقط دلم چیزای خنک و آبکی میخواد واسه همین غروب غذا میخورم 

امروز خیلی مطالعه کردم ، از کتاب شرمنده نباش دختر هر روز فقط چند صفحه میخونم و سعی میکنم بهش فکر و عمل کنم اما در کنارش یه کتاب دیگه شروع کردم به نام شدن  از میچل اوباما همسر باراک اوباما که رئیس جمهور امریکا بود.. وای عالیه .. من عاشق شخصیت این زن شدن .. زن بودن یعنی این ، اگه تونستید حتما تهیه کنید و با دقت بخونید عالیه