2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان از این که باهاتون آشنا شدم خیلی خوشحال شدم.من میخوام که دیگه گوشی رو بزارم کنار . خداحا ...

من هم خوشحال  شدم.. امیدوارم هرجا هستی موفق و شاد باشی و به اهدافت برسی

🥰😘😍

امروز اصلا خونه نبودم،از صبح به دعوت خالم رفته بودیم ییلاق پیش اقوام .. اصلا خنک نبود پختیم از گرما 😥😐همین الان رسیدیم خونه دخترم از شدت خواب و خستگی خیلی گریه کرد الان هم خوابید فورا.. ولی کلا بهم خیلی خوش گذشت چون بعد از مدتها فامیلای خودم رو دیدم 

راستی قبل خونه اومدن پیش خواهر شوهرم که از مشهد برگشته بودن هم رفتیم سوغاتمون رو هم گرفتیم😁

سلام دوستان عزیز

چند روزی نبودم.. حال دخترم زیاد خوب نبود.. نمیدونم چش بود گریه میکرد و بیقراری ، نمیخوابید از صبح تا غروب مجبور بودم یا راه ببرم یا بزارم روی پام 😭😭 داغون شدم واقعا .. دیروز که دیگه ظهر شوهرم اومد گریم گرفته بود واقعا نمیدونستم چیکار باید بکنم.فقط اینکه چون جمعه کارگر اومده بود خونه تمیز بود و کاری نداشتم ، از شانس خوبم خالم برام غذا فرستاده بود که زیاد هم بود و خوردیم چند روز وگرنه با این وضعیت گرفتار میشدم .. بعد از واکسن اینجوری شده ، اصلا واکسن چهار ماهگی خر است 😆

حالا امروز انگار خدارو شکر بهتره.. منم پاشدم به کارام رسیدم

ناهار فسنجون خاله پز داشتیم.. صبح پا شدم یکمی کتابهای مربوط به آزمون رو خوندم.. راستی آزمونم سال بعد نیست همین مهر ماه هستش و من نمیدونستم 😨 بعید میدونم امسال قبول بشم چون هیچی ازش نمیدونم ولی بهرحال ثبت نام کردم.. یه نگاهی به کتاباش کردم خیلی سخته 

دخترم بعد از چند روز سحرخیزی تا 10 خوابید و کلی مامانش رو متعجب کرد 😮😯 بعد هم با دخترم مشغول بودم البته این وسطا یه آش دوغ هم درست کردم که شوهرم وقتی اومد با ظرفهای خالم یکمی آش هم براش فرستادم ..و برنج ناهارم درست کردم 

دو سری لباس ریختم لباسشویی .. بعد از ظهر هم جارو زدم ظرفهارو شستم .. ملحفه تخت و بالش ها رو شسته بودم کشیدم روشون.. اتاق دخترک رو تمیز کردم .. چایی خوردیم با همسری.. الان هم که با دخترم تنهام و دخترکم هم خوابیده دوباره 😌 کمبود خواب این چند روز رو جبران میکنه انگاری.. الان هم که اینجام  تا شب کلی کار دارم الان تایم استراحتم هستش .. کتاب هم شب میزارم یادم نرفته