2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی

1491 بازدید | 129 پست

سلام دوستان عزیز

چند ماهی هست که زایمان کردم.. بعد از زایمان خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم حتی روان پزشک هم رفتم گفت که افسردگی بعد از زایمان گرفتی.. قرص بهم داد اما وقتی میخوردم نگهداری از دخترم برام سخت میشد چون بیحال میشدم و خوابم میومد در حالی که بچم نوزاد بود و نیاز به مراقبت همیشگی داشت.مادر هم ندارم که کمک کنه بهم

خیلی خسته و غمگینم و واقعا نیاز به تغییر دارم.یه تغییری که ازین وضع نجاتم بده اما واقعا نمیدونم چیکار کنم😔😔😥

واقعا نیاز به کمک دارم.کسی بعد از زایمان اینجوری بوده؟ 

سلام خوبین .

من نمیدونم افسردگی بعد زایمان چطوره چون هنوز نینی دار نشدم.

حالتایی که دارین چچطوره ؟

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی احساس تنهایی میکنم.. شوهرم خیلی خوبه و همراهم هست . بهم میگه برو ورزش و کلاسهای دیگه من هر جوری هست بچه رو نگه میدارم اما انگار خودم برای هیچ کاری انگیزه و انرژی ندارم 

من بودم  حتما حتما ويتاميناتو هر روز بخور  صبح به صبح هم ويتامين ب ١ سيصد يدونه بخور&nbs ...

هیچ ویتامین بعد از زایمان نخوردم.. تغذیم افتضاح بود چون روحم داغون بود  

سلام خوبین . من نمیدونم افسردگی بعد زایمان چطوره چون هنوز نینی دار نشدم. حالتایی که دارین چچطوره ؟

حوصله هیچ کاری ندارم.. عاشق دخترم هستم اما تا همین هفته قبل می گفتم ای کاش بچه نداشتم از بس که بی حوصله ام اما وقتی واکسن چهارماهگی زد و خیلی بیتابی میکرد به خدا گفتم غلط کردم حال بچم خوب بشه دیگه ناشکری نمیکنم.. الان چند روزه که با تمام بیحوصلگی ها و ضعف روحی و جسمی واسه بچم چیزی کم نمیزازم.. خواهش میکنم اگه آمادگی مادر شدن ندارید فعلا دست نگه دارید مادر بودن ازخود گذشتگی زیادی میخواد حداقل تا چند سال اول که اینجوریه

عزیزم من نذاشتم کارم به دکتر بکشه باید ریلکس باشی الان که  پا گوشیم ۸ پاشدیم با بچم ۷ ماهشه صبحونه پودینگ براش درست کردم خورده دست وصورتشو شستم بازیش دادم الانم خابید .منم یکم اومدم اینجا ببینم چی بپزم برم لباس بشورم و ظرف هر وقتم بیدار بشه کارمو ول میکنم میام پیشش من خودم و خودممم تا ۹ شب تنهام شهر غریبم هستم خودتو جمع کن تو یه مادری این بچه بزرگ میشه اما صدمه ای که به خودت میزنی خوب نمیشه وقت نمیکنی جارو کنی نکن فدا سرت وقت نمیکنی ظرف بشوری نشور بذار وقتی شوهرت اومد اما خودتو نباز ببرش عصرا بیرون باهم دوتایی مغاذه ببینین چیز اضافه ای ندونش از وجود خودت بدونش من آرایشگاه هم میبرمش مگه چیه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
عزیزم من نذاشتم کارم به دکتر بکشه باید ریلکس باشی الان که  پا گوشیم ۸ پاشدیم با بچم ۷ ماهشه صبح ...

میدونم..همه اینها رو میدونم الان هم باور کن با حال خراب جواب میدم بهتون اما دست خودم نیست.. الان بعد از چهار ماه به خودم توی آینه نگاه میکردم حالم بد شد واقعا حتی حوصله به خودم رسیدن هم ندارم

دلم میخواد یه تغییر اساسی به خودم و زندگیم بدم اما واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم.. 

اول از همه احتیاج دارم با کسی حرف بزنم تا خالی بشم. اصلا برام مهم نیست که کسی بیاد اینجا و تاپیک رو بخونه یا نه ، من فقط احتیاج داشتم یه جا حرف هام رو بگم حتی اگه کسی نشنوه و نخونه.. فقط میخوام برای خوب شدن حال دل خودم بنویسم
میدونم..همه اینها رو میدونم الان هم باور کن با حال خراب جواب میدم بهتون اما دست خودم نیست.. الان بعد ...

۴ ماهشه و حالت بد شده برین دوتایی یه مسافرت نگو با بچه کجا برم‌من ماه پیش شمال بودم با وجود ابنکه باید براش غذا میپختم ایقد خوب بود خوش گذشت من نه صدتا کاربر دیگه بیان نمیتونیم کاری کنیم برات باید خودت دست به کار بشی پاشو امروز برو آرایشگاه یه دستی به سر وصورتت بکش یه آرایشی کن یه خریدی برو مگه کالسکه نداری بذارش تو کالسکه عصرا برو پیاده روی 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

زن بودن خیلی سخته ( شیرین اما سخت )از نظر من مادر بودن ازون هم سخت تره البته این نظر منه.. یه موجودی که کاملا از خودته و به تو وابسته .. نوزادی که جز مادر پناهی نداره.. مادر بودن فداکاری میخواد ، بزرگترین چیزی که حال من رو خراب میکنه اینه که احساس میکنم مادر فداکاری نیستم به اندازه کافی برای بچم وقت نمیزارم در حالی که میدونم این احساس اشتباهه، میدونم جون و عمرم دخترمه اما.. شاید چون زیادی کمال گرا هستم 😔

۴ ماهشه و حالت بد شده برین دوتایی یه مسافرت نگو با بچه کجا برم‌من ماه پیش شمال بودم با وجود ابنکه با ...

با کالسکه چندبار رفتیم بیرون اما امان ازین اطرافیان بیفکر و بیشعور.. هی میگن تو این گرما بچه رو نبر بیرون تو چه مادری هستی آخه..به این فکر نمیکنن یه کم گرما شاید اینقدر بچه رو اذیت نمیکنه که یه مادر خونه نشین و افسرده میکنه .. دیگه نرفتم راستش