2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 129 پست

الان هم میدونم فقط باید خودم باید به خودم کمک کنم واسه همین نیاز داشتم یه جا حرف بزنم و خالی بشم .. بنظرم اومد اینجا بنویسم بد نباشه شاید یه روزی بدرد یه مادر دیگه خورد و فهمید که تنها اون نیست که داره این احساس رو تجربه میکنه

با کالسکه چندبار رفتیم بیرون اما امان ازین اطرافیان بیفکر و بیشعور.. هی میگن تو این گرما بچه رو نبر ...

خب سلامت بچه که مهمه از صبح تا شب تو خونه باش ۷ تا هفت و نیم بزن بیرون تا ۹ شامم از قبلش آماده کن .بعدم با خودت ببرش تو خونه من میخام برم کشو اتاقا تمیز کنم میبرمش یه چیزی میدم دستش حرف میزنم باهاش بعدم تموم شد مثلا میبرمش دم حموم تو کالسکش میذارمش لباساشا میشورم میبرمش تو آشپزخونه ظرف میشورم من بهش به چشم مزاحم نگاهش نمیکنم به این فک میکنم دوسال دیگه میشه همدمم تو شهر غریب بچمم دختره 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم اولین تغییر باید از خودم و ظاهرم شروع بشه .. وقتی حس خوبی نسبت به خودت داشته باشی دنیا و اطرافیان هم برات قشنگ تر میشن... راستش استارت تغییر رو با خریدن یه کتاب زدم کتاب شرمنده نباش دختر ، خیلی قشنگه از نظر من.. وقتی چند صفحه خوندم فهمیدم که چقدر اشتباه فکر میکنم و بدتر ازون عمل میکنم. از خدا خواستم که کمک کنه تا تغییر کنم و خودم رو نجات بدم. اول از همه به خاطر خودم و بعد ازون به خاطر دختر و همسرم 

خدارو شکر بعد از زایمان زیاد اضافه وزن ندارم یکمی شکم و پهلو دارم که باید آب کنم 😊چجوری نمیدونم🙄 ولی دارم با اجبار همسر جان می رم باشگاه بنظرم اینم بد نباشه  برای شروع.. فکر کنم بهتره برای خودم چندتا هدف تعریف کنم و برای رسیدن بهشون تلاش کنم تا انگیزه زندگی دوباره بهم برگرده شاید از سستی و رخوت و تنبلی دربیام.. آفرین سمیرا جون تو میتونی 😐 خودم به خودم امید میدم مثلا😂

چه تاپیک باحالی دارم .. خودم با خودم حرف میزنم ، چقدر خوبه یه جایی پیدا کردم حرف های توی دلم و فکرهای توی سرم رو میتونم بدون هیچ دردسر و قضاوت دوست و آشنایی بنویسم 😊

فکر میکنم اولین تغییر باید از خودم و ظاهرم شروع بشه .. وقتی حس خوبی نسبت به خودت داشته باشی دنیا و ا ...

میشه از صفحاتش عکس بذاری 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
شبیه دختر منه 😍😍😘فقط دختر من خاله ریزه هست 😊😊 خدا حفظش کنه .. عشقن بچه ها واقعا

خب دختر شما ۳ ماه کوچیک تره 

خوب پس قدم اول باید تموم کردن کتابم ، ثبت نام باشگاه و آب کردن چربی ها باید باشه.. دیگه چی کار کنم ؟؟؟ آهان هدفام رو کامل باید بنویسم.. صبر کن 

۱. مطالعه کتاب

۲. باشگاه

۳. تغذیه سالم

۴.از همه مهم تره رسیدگی کامل به دختر ناز و خوش گلم

۵. رسیدگی به صورت و ظاهر خودم 

۶. رسیدگی و انجام کارهای خونه

۷. چندتا کار کوچولو دارم که باید زودتر انجام بدم

۸. دوست دارم شنا و زبان یاد بگیرم البته الان نمیشه باید الویت بندی کنم تا یکم دخترم بزرگتر بشه به ترتیب انجام بدم 

۹. یه آزمونی سال بعد دارم باید کم کم شروع کنم به خوندن

۱۰.

فعلا اینها به ذهنم رسیده چیزی یادم اومد کاملش میکنم بازم.. البته اینها به ترتیب نیستن فقط نوشتم بعدا الویت بندی میکنم 

ممنون میشم از لطفت 

چقدر نوشتن خوبه.. حالا که نوشتم فهمیدم زندگیم خیلی خالی و بی هدف هم نیست .. حالا هرچند کوچیک باشن بازم هدفن دیگه

به این فکر میکردم خدا چقدر نعمت داده و من قدر نمیدونم حالا صبر کن داشته هام رو هم لیست کنم 😊

لیست داشته های من

۱. دختر نازم

۲. همسری مهربان و دوست داشتنی

۳. خواهری که دنیامه و عشق اول و آخرم.. هیچکس توی دنیا جاش رو برام پر نمیکنه حتی دخترم 

۴. سلامتی نسبی بجز این افسردگی و دل تنگی 

۵.. یه خونه دنج و خوشگل ( درسته مادی هستش این یکی ولی بهرحال پول هم یکی از داده های خداوند که واقعا الان مهمه: البته ما پولدار نیستیما .. نه معمولی معمولی هستیم )

فعلا همین ها تا کم کم این لیست هم کامل کنم

دخترم بیدار شد شیر میخواست البته متاسفانه شیرخشک میخوره .. وای که چقدر سر همین قضیه حرص خوردم و ناراحت شدم 😐 دخترم هم اذیت شد دیگه..

امروز میخوام بگم همسرم از بیرون غذا بگیره .. اول از همه با کارای خونه میخوام شروع کنم تا یکم انرژی بگیرم .. بعدازظهر یه لیست غذا هم می نویسم تا دیگه مثل امروز بدون غذا نمونیم اول از همه جارو زنم و گردگیری کنم ظرفها زیاد نیست ولی باید بشورم بعد هم دختر کوچولو رو ببرم حموم.. بخاطر واکسن سه روزه حموم نرفته بچم کلی نوچ و سیاه شده 😊😂 البته بهداشت گفت نباید بره کم کاری از من نبوده 🙄 برم یکمی به کارتم برسم دوباره میام می نویسم