2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 129 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترم امروز از صبح دیوونم کرده نمیخوابه و گریه میکنه ... بعد از واکسن چهارماهگی خیلی بد شده نه شیر میخوره و نه خوب میخوابه..یه ربع میخوابه دوباره بیدار میشه و گریه.... از صبح درگیرم باهاش واقعا خسته ام خدایا صبر بده 

زانو درد هم دارم چند وقته ، کف پا و زانوم درد میکنه باید برم دکتر دیگه حتی راه رفتن هم برام سخت شده

ماهی از فریزر درآوردم ماهی شکم پر درست کنم ولی انگار این جوجه نمیزاره همینکه از کنارش بلند میشم اینم بیدار میشه😥😥😥😔

وای تازه غروب هم مهمون دارم ، دوست شوهرم و خانمش برای دیدن دخترم میان البته بعد از شام .. باید خونه رو هم تمیز کنم، حالا دخترم بیدار بشه ببرمش حموم شاید بیقراری هاش کمتر بشه .. شاید چون دیروز نبردم حموم کلافه شده ..راستش خودم هم دیشب نتونستم دوش بگیرم چون دخترم توی اتاق ما خوابیده بود و اگه میرفتم حموم بیدار میشد ..اینم یه معضلی شده واسه ما😂 الان برای یه دوش آب گرم هلاکم 😊😞😞

سلام  دوستان.من یه سری جملات مثبت پیدا کردم که خیلی خوبن:

-اعتماد به نفس جذاب ترین ویژگی یک فرد است؛اما،چطور یک نفر میتواند عظمت را در وجود شما ببیند اگر قبلا خودتان آنرا ندیده باشید؟

-شادبودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد

شاد باشید...

-موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید،سپس با چشمتان ببینید و بعد با جسمتان خلق کنید

-زمان دارایی ارزشمندی است

که نمیتوان از خرج شدنش جلوگیری کرد،فقط میتوان آن را با تبدیل به   مهارت    و    تجربه  پس انداز کرد.

-هدف بدون برنامه ریزی فقط یک آرزوست

-خوشحالی واقعی وقتی سراغت میاد که  شب و روز برای رسیدن به رویاهات تلاش کنی.

-قانون کاشت و برداشت اصل اساسی زندگی بشر است.شما امروز محصولی را برداشت میکنید که در گذشته بذر آنرا کاشته آید

-موفقیت یک قدم بزرگ در آینده ی دور نیست بلکه یک قدم کوچک است که همین لحظه برمی داری.

-برای رسیدن به هر هدف مهم،

باید دست از آسایش شست.

-خودتان را در جمع کسانی قرار دهید،که شما را به سمت بالا میکشند.اگر چنین کسی پیدا نشد،تو برای دیگری چنین فردی باش.خدا با تو خواهد بود.

-تنها مسیر غیر ممکن مسیری است که هنوز شروع نکرده ای.

-بالا ترین لذت زندگی آن است که کاری انجام دهید که دیگران می گویند تو نمی توانی.

-به جای اینکه رویاهایت را به دیگران تعریف کنی رویاهایت را به دیگران نشان بده.

-اهداف خود را روزی  دو بار مورد باز بینی قرار بده تا روی دستیابی به آنها متمرکز باقی بمانی.

-امام علی ع می فرمایند:رویا هایتان را جدی بگیرید

فرصت ها مانند ابر ها در حال گذرند پس فرصت های خوب را دریابید.

[QUOTE=96742142]من خیلی اخلاقم تند هست و کسی اشتباهی تو خونه انجام بده فورأ ناراحت میشم و سرو صدا راه میندازم منم ر ...[/QUOTE

سلام دوست خوبم.راستش درونگرا بودن نسبت به همسر اصلا خوب نیست گفتن جملات محبت آمیز در کنار محبت قلبی واقعی معجزه میکنه.سعی کن که هر وقت عصبانی شدی هیچ حرفی نزنی و یا هیچ رفتاری از خودت نشون ندی و تا وقتی که ذهنت آروم شد نفس عمیق بکشی.بعداز یه مدت این کار تبدیل به یه عادت میشه.شاد باش دعوای زن و شوهری مثل دعوای خواهر برادری هست نباید جدی گرفتش به خاطر همین هم لازم نیست که به هم عصبانی بشن.اگه هم یکیشون خطایی کرد طرف مقابل با مهربانی ازش بخواهد که دیگه اون کار رو نکنه

[QUOTE=96742142]من خیلی اخلاقم تند هست و کسی اشتباهی تو خونه انجام بده فورأ ناراحت میشم و سرو صدا را ...

نه با شوهرم مشکل ندارم همیشه هم مقصر خودمم ولی در کل راه حل برای حفظ آرامش و عصبانیت میخواستم که گفتی ممنون 🌹

زنها نسبت به مرد ها عاطفه ی بیشتری دارن و مردها هم زور بازوی بیشتری دارن به خاطر همین خانم ها برای کنترل خانواده از لحاظ روحی و معنوی  مناسب ترن و آقایون هم برای تامین نیازهای مادی .من خودم هم خیلی وقتا نمیتونم از پس همه ی کارهام بربیام ولی هیچ وقت دست از تلاش برم نمیدارم تا به آرزوی خودم که داشتن یه خانواده ی عالی هست برسم

نه با شوهرم مشکل ندارم همیشه هم مقصر خودمم ولی در کل راه حل برای حفظ آرامش و عصبانیت میخواستم که گفت ...

خواهش میکنم عزیزم.من که همه چیز رو نمیدونم ولی سعی میکنم روش هایی که خودم ازشون نتیجه گرفتم رو پیشنهاد بدم