2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 129 پست

واقعا فاجعه ی بزرگیه.ولی هیچ وقت سعی نکن که به دخترت اهمیت ندی.من میخوام انشاءالله طوری دخترم رو تربیت کنم که بدون من عذاب نکشه شاید یه روزی خدای نکرده از من دور بشه و دیر به دیر دیدمش آون موقع نمیخوام اذیت شه.سعی کن وقتی یه کاری میکنی مربوط به آون کار یه جمله ی مثبت پیدا کنی.مثل جمله ی سریع باش.یا تو کارها خلاقیت به خرج بده و درواقع یه میونبر (یعنی یه راه سریعتر و کوتاهتر) برای اون کار پیدا کن

قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که فردا روز فوق العاده ای خواهد شد.حتی اگه فردای اون روز اتفاقات بدی برات افتاد ناراحت نشو به این فکر کن که چرا اون اتفاق بد برات افتاد تا با اصلاح رفتارت دیگه اون اتفاق برات  اینطوری رفته رفته هر روز یک پیشرفت جدید خواهی داشت.به گفته ی خودت هم آهسته و پیوسته برو جلو.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه حدیث هست که میگه خدا کاری رو که پیوسته باشه دوست داره حتی اگه خیلی جزئی باشه. و توقرآن هم نوشته که هر مصیبتی که بهتون میرسه از جانب خودتونه پس دقت کن ببین که کجای کار رو اشتباه رفتی و دیگه اون کارو نکن.تو با آدمهایی که تاحا لا دیدم خیلی فرق داری و حتما میتونی موفق بشی بشرطی که واقعا تلاش کنی.

یه حدیث هست که میگه خدا کاری رو که پیوسته باشه دوست داره حتی اگه خیلی جزئی باشه. و توقرآن هم نوشته ک ...

قربون قلب مهربونت... تغییر خیلی سخته😥 دعا کن بتونم و اگه نکته ای به ذهنت رسید یا ایرادی توی کارام دیدی حتما بگو بهم من جنبه ام زیاده مامان خانم بلا 😍😘😘

سلام عزيزم.خوبی.امروز چقدر پیشرفت داشتی؟باشه اول ایرادها تو بهت میگم البته ببخشید من با این که کوچک ترم ولی خیلی باپررویی حرف میزنم ولی دلم میخواد کمکت کنم.اولین ایراد اینه که نصف شب هم از گوشی استفاده میکنی سعی کن حداکثر تا ساعت 11 بری رخت خواب و حتی اگه تا صبح نخوابیدی هم به گوشی نگاه نکن البته منم دیشب حواسم نبود و دیر خوابیدم ولی اکثرا این کارو میکنم و روز بعدش خیلی سرحال میشم.ایراد بعدی اینه که از سخت بودن کار یه جورایی بدت میاد ولی فرض کن اگه صبح بیدار شی و تاشب کاری نکنی چقدر خسته و کسل میشدی؟راستش من از اینکه بتونم از پس یه کار سخت بر بیام خیلی لذت میبرم راهش اینه که واقعا با خودت  بجنگی من قبلا همیشه به مردن خودم یا زخمی شدن خودم فکر میکردم و درواقع معتاد به این کار شده بودم طوری که وقتی بهش فکر نمیکردم انگار یه چیزی رو گم کرده بودم تا اینکه تصمیم گرفتم ترکش کنم!!دو سه روز اول خیلی سخت بود من داشتم با مغز خودم میجنگیدم که به هیچ عنوان به افکار منفی فکر نکنم حتی اگه خیلی لذت بخش بود، باز هم تلاش میکردم که به افکار مثبت فکر کنم.بعدتقریبا دو هفته دیگه از افکار منفی متنفر شده بودم!تو هم سعی کن که فقط به موفق شدنت فکر کنی حتی اگه تو زندگی واقعی شکست خوردی سعی کن اولا از اون شکست درس بگیری یعنی فکر کنی که چکار کردی که باعث همچین اتفاقی شد و بعد توی افکارت به اینکه سرانجام یه روزی موفق میشی فکر کنی.ایراد بعدی اینه که خیلی به حرف مردم توجه میکنی مثلا اگه دلت میخواد با دخترت بری بیرون فقط به شوهرت و به خواهرت و هرکسی که دوستش داری بگو لازم نیست که بقیه بدونن که داری چکار میکنی من خودم وقتی یه کاری میکنم به جز به شوهرم و پدرم به کس دیگه ای  نمیگم و در عوض کاری میکنم که بقیه با دیدن تغییرات در من خودشون متوجه بشن و اگه لازم باشه بهشون پیشنهاد میدم که فلان کارو بکنن اینطوری از دردسر های زیادی در امان میمونم.

و اما مهم ترین نکته اینه که همیشه و همیشه سعی کن یاد خدا باشی و از ش بخوای که روحت رو پاک و پاک تر ک ...

سلام عزیزم

شما دختر خیلی باهوشی هستی و با خوندن حرف هام خوب منو شناختی ..دقیقا دست گذاشتی روی نقطه ضعفهای من که سالیان سال منو عذاب دادن، مخصوصا توجه به حرف دیگران.. بخاطر همین حرف دیگران رفتم رشته ای که دوست نداشتم برای همین به هیچ موفقیتی در اون رشته نرسیدم.. بخاطر حرف دیگران ازدواج کردم فقط خدارو شکر که همسر خوبی نصیبم شد که همراه خوبیه برام، بخاطر حرف دیگران بچه دار شدم در حالیکه اصلا علاقه ای به بچه نداشتم و در خودم نمی دیدم که مادر باشم( هرچند الان عاشق دختر کوچولوم هستم)

اما الان دیگه خسته ام واقعا ‌‌ در ۳۲سالگی فکر میکنم دیگه حق این رو دارم که برای خودم زندگی کنم.. دلم میخواد دوباره رشته ای رو بخونم که خودم دوست دارم و برای همین امروز با دخترم رفتیم بیرون تا چندتا کتاب در این مورد پیدا کنیم.. میخوام دخترم رو جوری که خودم دوست دارم تربیت کنم ، دلم میخواد یاد بگیره که بخاطر خودش زندگی کنه نه هیچکس دیگه.. البته احترام گذاشتن به دیگران خیلی عالیه اما آدم فقط یه بار به این دنیا میاد و حق زندگی داره

از اینکه یه عمر بخاطر حرف دیگران زندگی کردم خیلی ناراحتم اما دیگه الان فرصتی نیست که بخوام بابت گذشته ها غصه بخورم و بالای گور اشتباهاتم بشینم و اشک بریزم .. الان فقط وقت عمل و جبران اشتباهاته ... غروب هم همسر جان دختر کوچولو رو نگه می داره و من می رم باشگاه 😊

امروز زیاد به کار خونه نرسیدم فقط گلها رو آب دادم.. دستگاه قهوه ساز هم که مدتها بود خاک میخورد آوردم وسط و جاتون خالی یه قهوه عالی درست کردم... راستی از همه مهم تر امروز صبح ساعت شش و نیم بیدار شدم چایی درست کردم و بعد از مدتها با همسرم صبحانه خوردیم هرچند که تنبل خان نون نخریده بود و مجبور شدیم چایی و بیسکوییت بخوریم😂😂 ولی باز برای شروع خوب بود...در ضمن از اونجایی که دخترم شیرخشک میخوره چند وقته که من شبها بیدار نمیشم و مسئولیت شیر شب با بابای مهربون دخترم هست..پدر و دختر شب حسابی با هم کلنجار می رن..  دخترم وسط شیر خوردن یهو میخوابه یا یهویی بیدار میشه و شروع میکنه به خندیدن و دیگه شیر نمیخوره...باباش حسابی حرص میخوره😂😂خلاصه دنیایی دارن باهم ، من این کارو کردم تا هم استراحتی برای من باشه هم شوهرم در کارهای بچه مشارکت کنه و خودش رو جدا از ما ندونه 

امروز زیاد به کار خونه نرسیدم فقط گلها رو آب دادم.. دستگاه قهوه ساز هم که مدتها بود خاک میخورد آوردم ...

عالی👍👏👏👏

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
قدر همسرت رو بدون.همچین مردی تو جامعه کم پیدا میشه

همسرم عالیه.. ایراداتی هم داره اما خوبیهاش اینقدر زیاده که همه رو میپوشونه..خدا رو شکر میکنم بابت داشتنش