2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره انگار خیلی شبیه همیم عزیز دلم... آفرین بهت که اینهمه قوی هستی .. خدا مادرت رو بیامرز ه خیلی خیلی سخته..مادر نداشتن برای یه دختر فاجعست واسه همین من دلم میخواد سالم و موفق باشم تا هروقت دخترم بهم نیاز داشت در کنارش باشم و همیشه اینو از خدا میخوام

چند سالته و دیگه چه کارهایی انجام میدی ؟ چجوری به خودت انگیزه و امید میدی؟ از توی خونه موندن خسته نمیشی؟ من عادت به خونه نداشتم چون شاغل بودم، دیگه وقتی باردار شدم گذاشتم کنار😞 شاید واسه همینه اینهمه بیحوصله میشم 

من 19 سالمه و از وقتی مادرم فوت شد خیلی افسرده شدم یه مدت خوب شدم ولی بعد زایمانم شدیدتر شد تا اینکه با انرژی مثبت و قانون جذب و...آشنا شدم و تصمیم گرفتم کع مدام یه سری جملات مثبت رو تو ذهنم تکرار کنم هدف های زندگیم رو مشخص کنم.من حتی میخواستم که کنکور بدم ولی بخاطر دخترم از دانشگاه موندم و تصمیم گرفتم که خودم تو خونه هر رشته ای رو که دلم خواست بخونم و خلاصه توی خونه هرکاری میشه کرد مثلا رفتن به باشگاه آدم رو خسته و الاف میکنه پس تصمیم گرفتم که تو خونه هرجور و هروقت که دلم خواست ورزش کنم و نتایج چشمگیر ی داشتم

من وقتی 5 ماهه باردار بودم گواهینامه رانندگی گرفتم اونم در عرض 35 روز

آفرین به این اراده عزیزم.. شما از من خیلی کوچکتری ولی من باید از شما یاد بگیرم ..‌احسنت به این اراده .. منم سعی میکنم مثل تو قوی بشم و با موندن توی خونه چجوری کنار بیام و حتی ازش مثل شما استفاده کنم و لذت ببرم

من هم تو خونه خسته میشم تازه حال پذیرایی ما دوتا فرش 9 متره فقط توش جامیشه.من تصمیم گرفتم که شب زود بخوابم وأصبح قبل طلوع بیدارشم و کار ها مو انجام بدم تا بعد از ظهر برای بیرون رفتن وقت داشته باشم موقع انجام دادن کارها از جمله ی سریع باش استفاده میکنم و مدام تکرار میکنم و اینطوری کارهارو سریع انجام میدم.موقع بیدارشدن تو رخت خواب یه سری ورزش هارو انجام میدم و از جمله های مثبت استفاده میکنم و اینطوری میتونم بیدار بشم آخه من آنقدر تنبلم که حتی بیرون اومدن از رخت خواب برام دشواره!!!

من هم تو خونه خسته میشم تازه حال پذیرایی ما دوتا فرش 9 متره فقط توش جامیشه.من تصمیم گرفتم که شب زود ...

نه اینطور که معلومه تنبل نیستی.. همین که توی نوزده سالگی یه بچه هم داری یعنی خیلی زرنگ و بلایی😁😊 آفرین به تو بانو

ممنون عزیزم.تو حتی میتونی از من هم بهتر باشی .تو الان دائما درحال فکر کردن هستی و میخوای هرکاری کنی تا کامل تر بشی و این خیلی خوبه.من تقریبا خودم رو پیداش کردم اینکه قراره کی باشم و چیکار کنم.و نکته ی مهمتر اینه که خیال پردازی مهمه ولی بیشتر سعی کن عمل کنی.آرزوهات رو به واقعیت تبدیل کن.

ممنون عزیزم.تو حتی میتونی از من هم بهتر باشی .تو الان دائما درحال فکر کردن هستی و میخوای هرکاری کنی ...

خیلی زیبا و پخته حرف میزنی... هروقت فرصت داشتی و اگه تونستی لطفا بیا اینجا و بهم روحیه و انگیزه بده حتی شده با نوشتن یه جمله.. شاید آدمهای دیگه هم مثل ما باشن و یه روزی بخونن این حرفها رو.. فعلا که شروع کردم ، ببینم میتونم تغییر اساسی بدم یا نه البته آهسته و پیوسته 

مثلا با خودم میگم من کسی میشم که همه دلشون میخواد مثل من باشن البته مغرور یا خودخواه نیستم ها.من هیچ وقت کسی رو بجز إماما الگوی خودم انتخاب نمیکنم.مثلا با دیدن عکس فلان ورزشکار آون رو الگوی خودم نمیکنم بلکه آنقدر تلاش میکنم تا یه روزی از اون هم بهتر بشم