2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مقدمه کتاب رو فرستادم البته از فردا 5 صفحه هر روز می زارم شاید یه روزی بدرد کسی خورد.. در همین حین هم ناهار درست کردم که دیگه از بیرون نگیریم دختر کوچولو رو بردم حمام ویتامین بهش دادم الان هم دوباره باید شیر بخوره... دیگه نمیام تا شب فعلا

خب مقدمه کتاب رو فرستادم البته از فردا 5 صفحه هر روز می زارم شاید یه روزی بدرد کسی خورد.. در همین حی ...

آفرین شروع خوبی بود 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

سلام.. امروز روز خوبی بود برام . یکمی فعالیت انگار

باعث شد حالم بهتر بشه

ناهار یه لوبیاپلوی خوشمزه با ته دیگ سیب زمینی رنده شده گذاشتم عالی شد البته بیشتر درست کردم تا برای فردا هم بشه آخه دختر من یکم بدقلقه و اگه بیدار باشه نمیزاره هیچ کاری انجام بدم و کنارش باید بشینم .

یکمی سیر خریده بودم پوست کندم و شستم تا خشک بشه بزارم فریزر .. گردگیری کردم اتاق خوابها رو هم جارو زدم اما بقیه جاها نشد چون همسر جان میخواست استراحت کنه آخه امشب باید تا دیروقت سرکار باشه.به کارای دختر کوچولو یکمی رسیدم و باهاش بازی کردم بعد هم رفتیم توی باغچه گلها رو آب دادم.. باهم کتاب خوندیم، گاز پاک کردم ،سینک رو کامل شستم ظرفها رو شستم..حالا هم نفسم شیر خورده و در حال لالا کردنه..راستی نیم ساعت هم پیاده روی در منزل انجام دادم 😊😊

راستی من یه سری کتاب برای دخترم خریدم که سه گروهه..از ۳تا۶ ماه ، ۶تا ۹ و ۹تا۱۲ ماه.. رنگها و دسته بندیها و ..عکسها و شکلهای  این کتاب هارو باید جلوی بچه ها نگه داریم تا تمرکز و نگاه کنن .. این کار برای ایجاد تمرکز و دقت و تشخیص اشکال و.. خیلی خوبه ظاهرا.. یه چند وقتی هست خریدم و سعی میکنم با دخترم کار کنم اون هم انگار بدش نمیاد 😊

امروز یه تاپیک پر بازدید دیدم با یه موضوع واقعا مسخره .. باورش برام سخت بود که بالای چندصدهزار تا بازدید داشت و یه عالمه کاربر آنلاین که حسابی مشغول بودن.. البته خودم هم گاهی اوقات توی بعضی ازین تاپیکها می رم و واقعا تعجب میکنم چطور اینهمه طرفدار داره اونوقت هیچکس حاضر نشد برای نجات روح و روان یه همجنس خودش که ازش کمک خواسته حتی یه خط بنویسه و راهنمایی کنه البته چندان مهم نیست و من راه خودم رو می رم و حال خودم رو خوب میکنمد..اما واقعا ما اینهمه خانم بیکار داریم یعنی اینهمه وقت اضافه دارن.. یعنی اینهمه ما بی هدف هستیم .. آخه چرا واقعا؟ چرا ما خانمها مخصوصا خانم های خانه دار بی انگیزه شدیم البته قطعا منظورم همه نیستن ..منظورم یه عده مثل خودم هستند که هدف و انگیزه زندگی رو گم کردیم و چسبیدیم به یه مشت حرف های خاله زنکی.. البته تعدادمون هم کم نیست 

فکر میکنم برای امروز دیگه کافی باشه.. راستی دخترم 4 ماهشه میخوام ببرمش آتلیه ۰۰ دوستان اگه گذرشون به تاپیک سوت و کور ماهم رسید اگه مدلی پیشنهاد بدید ممنون میشم.

در ضمن در یه حرکت انتحاری زنگ زدم با یه خانم هماهنگ کردم تا جمعه که شوهرم سر کاره برای نظافت خونه بیاد .. دیگه هرچقدر هم فعال بشم به یه سری از کارا نمی رسم و متاسفانه وسواس دارم و نمیتونمدبیخیال تمیزی خونه بشم .. من تا حتی زیر کابینت هارو هم تمیز نکنم انگار یه چیزی مثل خوره به جونم میفته احساس میکنم خونم خیلی کثیفه چون ممکنه زیر کابینت ها یکمی خاک نشسته باشه😥 برای همین با یه بچه دیگه تنهایی نمی رسم اینهمه جارو تمیز کنم تازه حیاط و باغچه هم داریم 😐😥

من تابستون که میشه برای خوردن ناهار زیاد اشتها ندارم و زیاد نمیتونم غذا بخورم برای همین هنوز چند ساعت نگذشته دوباره گشنم میشه و شروع میکنم به خوردن یه عالمه هله هوله و بیسکوییت و چیزای الکی تا موقع شام.. حالا امروز در طی یک عملیات انتحاری دیگه تصمیم گرفتم که دیگه ناهار نخورم بجاش یه چیز سبک بخورم و ساعت حدود شش یا هفت غذام رو بخورم و همون شام هم بشه برام ... البته زیاد اضافه وزن ندارم اما باید همش آب بشه در کنارش هم باید تغذیه سالم داشته باشم .. این کار خیلی برام خوب بود و الان سبک سبکم.

سلام عزیزم.من هم دقیقا مثل تو بودم.دخترم 4.5 ماهه هست واز ساعت 6 صبح تا 7 شب تو خونه تنهام بعد زایمان افسردگی گرفتم طوری که همش گریه میکردم و خیلی میخوابیدم ولی دکتر نرفتم مادرم هم فوت شده خانوادم هم تو یه شهر دیگه هستن دخترم هم خیلی کم خوابه و صبح ها اصلا نمیخوابه و دائما هم باید باهش بازی کنم وگرنه شدیدا گریه میکنه.تازه یبوست شدید هم داشتم که حتی دستشویی هم نمی تونستم برم. من هم اتفاقا از دو روز پیش یه لیست نوشتم تا با اون پیش برم چون عاشق اینم که یه کسی باشم که درمورد همه چیز اطلاعات داشته باشه قوی و خوش اندام باشه و..و خلاصه الگوی بقیه باشه من اول از ورزش شروع کردم مثلا درحین اینکه دارم با دخترم بازی میکنم از یه وسیله ی سنگین به عنوان دمبل استفاده میکنم و تقریبا یه ماه میشه که اینکارو میکنم و تغییرات خیلی چشمگیر ی داشتم هم خیلی قوی تر شدم و هم خوش هیکل و بی دلیل دلم میخواد که همش بخندم و شاد باشم اندامم خیلی لاغره ولی چون شل و وله همش دراز نشست و شنا و حرکات پا و...رو میرم.من اوایل حتی یه شنا رو زمین ساده رو نمی تونستم برم ولی بعد 7 روز تلاش 5 تا تونستم برم و الان هم بیشتر شده و این برام مهمه.دیگه از خودم بدم نمیاد و با نگاه کردن تو آینه از خودم لذت میبرم تازه هر ازگاهی مطالعه هم میکنم.