2777
2789
عنوان

پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 125 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😣😣😣یک درصد فکرشو بکن توی کشور غریب مرد و جنازشو برای خانوادش فرستادن

اره ميفهمم. يكي از اقوام ما توي تركيه همينطور شد و تازه بعد سه ماه شناسايي شد وجسدشو فرستادن ايران

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
راست گفتن، سختی نداره تو کمپ یه اتاق میدن، غذا و لباس و پول هم هفته ای یه مقدار میدن، چند ماه بعد خو ...

اخه دوباره یسریاام میگفتن کمپا کثیفنو بهداشت رعایت نمیشه و... ادمای ناجورم هستنو...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
خانمها با ذکر دلیل بگید حرف فرش قرمز و ... نگید دلیل محکمه پسند اگر شما خیلی وابسته خانواده نباشی ...

آدم که هستیم بالاخره

چرا باید تحقیر بشیم که چی بشه؟ خب درس بخونید از راه تحصیل برید یا تخصص داشته باشید از طریق ویزای کاری برید

حتما باید یه پناهنده تو سری خور باشید اونجا؟ 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
آره،وکیل صد در صد میگیریم

دوست عزیز من خودم دوبار همه مراحل سفارت رو رفتم و همه چیو میدونم،حتی اگر پاست رو عوض کرده باشی چون انگشت نگاری شدی تو سیستم اثر انگشتت هست که قبلا ریجکت شدی و این کار رو سخت میکنه، امیدوارم موفق باشی

اخه دوباره یسریاام میگفتن کمپا کثیفنو بهداشت رعایت نمیشه و... ادمای ناجورم هستنو...

شرایط همه کمپ ها که مثل هم نیست

آدم هم بله همه جا همه جور ادمی هست

اگر شخص مجرد باشه اتاق مشترک خواهد داشت که معمولا سعی می کنن با هموطن خودش بندازنش

شما تو همین مملکت خودت اگه خوابگاه بوده باشی می دونی همه جور ادمی هست از دست کج گرفته تا شلخته کثیف خوبشم هست بدشم هست

شهر به شهر فرق داره، ساختمون مجردا جداست و متاهلا هم جدا، پناهندگی برا کسایی که وسواس دارن و سختگیر هستن اصلا خوب نیست، 

بله منظور منم گرفتن ویزا است اینکه ویزا بگیری بعد در انجا خودتو به اداره مهاجرت معرفی کنی

آخه قبولی پنهاندکب به این سادگی نیست، مخصوصا در مورد ایرانیها، میگن الان مشکل خاصی در ایران وجود نداره، جنگ که نیست، مکر کسی مورد سیاسی داشته باشه، حتی الان آلمان خیلی از افغانیها رو داره برمیگردونه افغانستان با وجود اون همه ناامنی و جنگ

... و من به تو ایمان دارم...

[QUOTE=96551126]خانمها با ذکر دلیل بگید حرف فرش قرمز و ... نگید دلیل محکمه پسند اگر شما خیلی وابسته خانواده نباشی ...[/QUOTE]

من باشم ميرم الانم تو فكرم درسته ٥ سالي سختي ميكشي ولي حداقل بچه ها آينده دارن و بهتر از سالهاي سال سختي كشيدن تو وطنه. فقط آلمان ويزاي مستقيم نميده يعني خيلي سخت ميده و از جاي ديگه هم بخواي بري مواظب قانون دابلين بايد باشي. ولي از راه پرواز قانوني برو نه از راههي زميني

بله وابستگی برای مهاجرت سم مخصوصا پناهندگی که خودش به حد کافی استرس و فشار روانی داره به نظرم آدم و ...

امضااات ...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه