2777
2789
عنوان

پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3548 بازدید | 125 پست
اینطوری بازم بهتره البته اگر خانواده خوبی داشته باشید که پذیرش کنن

پذیرش میکنن مشکلی نیست مشکل فقط درست شدن ویزاست همین

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
آرزو‌میکنم بهترینها براتون اتفاق بیافته❤️

مرسی عزیزم دعا کن ویزا بدن،واقعا دیگه خسته شدم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

المان الان گزینه خوبی برای پناهندگی نیست 

به دلیل اینکه سال 2015درهاشو وا کرد و پناهنده خیلی زیادی گرفت و دردسرهایی که پناهنده ها به جود آوردن الان درصد ردیش خیلی بالا رفته مردم هم از دست پناهنده ها خسته شدن و زیاد نگاه جالبی بهشون ندارن که حقم دارن

بله منظور منم گرفتن ویزا است اینکه ویزا بگیری بعد در انجا خودتو به اداره مهاجرت معرفی کنی

کسی که ویزا بگیره یعنی در کشورش مشکل قانونی نداره بنابر این پناهندگی بهش نمیدن اگه خودشو معرفی نکنه هم هر موقع که گیر بیفته برش می گردونن به مرزی که از اون وارد شده

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

اگر وابسته به خانواده نیستی

اگر اونجا دوست و  آشنا داری

اگر مدرک زبان آلمانی داری

اگر زیر 25 سال هستی و طاقت مشکلات و شروع کردن از صفر رو داری برو

و گرنه اشتباهه 

دوست من 2 ساله رفته افسردگی گرفته از همسرش جدا شد  و الان توی خوابگاه عمومی زنان بی سرپرست زندگی می کنه مدرک زبانش هم هنوز نتونسته بگیره

قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
مرسی عزیزم دعا کن ویزا بدن،واقعا دیگه خسته شدم

عزیزم شما اگه قصدت رفتن به آلمان ویزای شینگنت رو باید از سفارت آلمان بگیری وگرنه دابلین میشی و المان برت می گردونه به کشوری که ازش شینگن گرفتی

الانم به شدت داره دابلین رو اجرا می کنه

جودی جان کمپهاشون مگه چجوریه؟ زمانی که تو کمپن هزینه خورد و خوراکشون با کیه؟

من دقیق نمیدونم این حرفارو هم چند سال پیش بهم گفت و خیلی ناراحت بود ولی ازینکه آینده بچه هاشو تغییر داد ابراز خوشحالی میکرد 

یکی دیگه از دوستامونم اون زمان که همه میرفتن استرالیا با قایق رفت تازه از کمپ بیرون اومده ولی اون میگه شرایطمون خوب بوده.واقعا تا تجربه نکنی خودت متوجه نخواهی شد چون خیلیا لاپوشونی میکنن 

موارد موفق هم هستن که پول زیادی داشتن و اون طرف دوست و آشنا برای حمایت داشتن و زبانشون تکمیل هست و سریع جذب بازار کار شدن

قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
جودی جون پس یسریا چی میگن ک رفتیم اصلا سخت نبودو از کمپ با اون شرایط ناجور خبری نبودو ی خونه کوچیک&n ...

راست گفتن، سختی نداره تو کمپ یه اتاق میدن، غذا و لباس و پول هم هفته ای یه مقدار میدن، چند ماه بعد خونه میدن و حقوق، رسیدگی دارن، دکتر و دوا هم واسه پناهنده ها رایگانه  ، اونایی که براشون سخت بوده یه مشکلی داشتن ممکنه دوبلین بودن و ازین کشور به اون کشور شدن یا تا وقتی دوبلینشون پاک بشه مخفیانه تو اون کشور زندگی میکنن 

عزیزم شما اگه قصدت رفتن به آلمان ویزای شینگنت رو باید از سفارت آلمان بگیری وگرنه دابلین میشی و المان ...

نمیکنه،برادرشوهرمم همین طوری رفت برنگردوندن،دوست شوهرم هم همین طور

اگر وابسته به خانواده نیستی اگر اونجا دوست و  آشنا داری اگر مدرک زبان آلمانی داری اگر زیر 25 ...

بله وابستگی برای مهاجرت سم مخصوصا پناهندگی که خودش به حد کافی استرس و فشار روانی داره

به نظرم آدم وابسته همینجا پیش خانواده و اقوامش بمونه براش بهتره

از کدوم کشور میخوای ویزا بگیری؟قبلا شنگن داشتی؟

ایتالیا،نه دو سال پیش ریجکت شدیم البته الان پاس عوض کردیم