2777
2789
عنوان

پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 125 پست

یکی از اقوام من حدود بیست سال پیش آلمان پناهنده شد الان شغل بسیار خوبی داره با چند صد نفر کارمند ولی ولی سالی یکبار بیمارستان روانی بستری میشه

هنوز آثار اون مدت که تو کمپ بوده از بین نرفته و نخواهد رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بچه داری همه جوانبو در نظر بگیر

آره دارم خانواده و دوستامون هستن ،کسایی که مکانی داشته باشن نیاز نیست کمپ اون مدتی که کمپ هستیم خونه اقوام باشیم ماهی یکبار میریم نامه و مدارکی که نیازه جواب میدیم تا مدتش بگذره و خونه بدن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

عزیزم مهاجرت اگه وابستگی عاطفی نداری با این وضعیت ما ..خوبه ..بد نیست ...پناهندگی هم سختی های خاص خودشو داره ..ولی اگه خوش شانس باشی ..بهت خونه میدن که بدم نیست ...همه شهر های آلمان هم نژاد پرست نیستن..اوایل مهاجرت واقعا سخته ..ولی کم کم زندگیت رو  روال میفته

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)
آره دارم خانواده و دوستامون هستن ،کسایی که مکانی داشته باشن نیاز نیست کمپ اون مدتی که کمپ هستیم خونه ...

اینطوری بازم بهتره البته اگر خانواده خوبی داشته باشید که پذیرش کنن

یکی از اقوام من حدود بیست سال پیش آلمان پناهنده شد الان شغل بسیار خوبی داره با چند صد نفر کارمن ...

جودی جون پس یسریا چی میگن ک رفتیم اصلا سخت نبودو از کمپ با اون شرایط ناجور خبری نبودو ی خونه کوچیک  بهمون دادن همون اول رفتیم زندگی کردیم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
اینطوری بازم بهتره البته اگر خانواده خوبی داشته باشید که پذیرش کنن

دارم دوستای زیادی دارم خانواده همسرم هم هستن،سختیش یکساله ،یکی از دوستام 40ساله آلمان و پست خیلی خوبی داره خیلی کار میتونه برام انجام بده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
جودی جون پس یسریا چی میگن ک رفتیم اصلا سخت نبودو از کمپ با اون شرایط ناجور خبری نبودو ی خونه کوچیک&n ...

بنظرت کسی که راه برگشت نداره نمیگه همه چی گل و بلبله؟

من خیلی هاروتو اقوام دیدم چون بیشتر فامیل من مهاجرت کردن و خیلی ها هم برگشتن

هرگز حاضر نیستم

پناهندگی خیلی بده . یه مقدار بیشتر زحمت بکش تحصیلی یا مهاجرت اسکیل ورکری چیزی برو . 

ضمن اینکه من اعتقاد دارم ادمی که نتونه توی کشور خودش برای خوشبختی مبارزه کنه و اون رو بدست بیاره هیچ جای دنیا نمیتونه خوشبخت بشه