آره دارم خانواده و دوستامون هستن ،کسایی که مکانی داشته باشن نیاز نیست کمپ اون مدتی که کمپ هستیم خونه اقوام باشیم ماهی یکبار میریم نامه و مدارکی که نیازه جواب میدیم تا مدتش بگذره و خونه بدن
با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
عزیزم مهاجرت اگه وابستگی عاطفی نداری با این وضعیت ما ..خوبه ..بد نیست ...پناهندگی هم سختی های خاص خودشو داره ..ولی اگه خوش شانس باشی ..بهت خونه میدن که بدم نیست ...همه شهر های آلمان هم نژاد پرست نیستن..اوایل مهاجرت واقعا سخته ..ولی کم کم زندگیت رو روال میفته
یکی از اقوام من حدود بیست سال پیش آلمان پناهنده شد الان شغل بسیار خوبی داره با چند صد نفر کارمن ...
جودی جون پس یسریا چی میگن ک رفتیم اصلا سخت نبودو از کمپ با اون شرایط ناجور خبری نبودو ی خونه کوچیک بهمون دادن همون اول رفتیم زندگی کردیم
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه