2777
2789
عنوان

پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3548 بازدید | 125 پست
جودی جان کمپهاشون مگه چجوریه؟ زمانی که تو کمپن هزینه خورد و خوراکشون با کیه؟

کمپ مثل خوابگاه هست

حمام توالت و آشپزخانه مشترکه

غذا میدن

از ملیتها و فرهنگهای مختلف سوری افغان آفریقایی با هم زندگی می کنن

حریم خصوصی نداری اجازه ی کار نداری همه جا نمی تونی بری

فقط زبان باید بخونی 

قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیکنه،برادرشوهرمم همین طوری رفت برنگردوندن،دوست شوهرم هم همین طور

یکساله که سختگیری زیاد شده، و برمیگردونن به همون کشور، ولی اگه کسی رو اونجا داشته باشی شش ماه خونشون بمونی تا پاک شه بعد معرفی کنی

ایتالیا،نه دو سال پیش ریجکت شدیم البته الان پاس عوض کردیم

اگر شرایطشو داری ازطریق دیگه برو واقعا اینطوری سخته نمیخوام دلتو خالی کنم ولی شما تو ایران زندگی خوبی داری ممکنه با مشگل مواجه بشی.آلمان هم حدودا یکساله برمیگردونه

سلام عزیزم من حتی چند روز پیش از همکارم شنیدم آلمان برمیگردونه

سلام جودی جان بله بسیار آمار ردی ها بالا رفته

کلا سیاست جدید رو داره پیاده می کنه به جای قبول پناهنده می خواد ورود کسایی که تخصصی دارن رو راحت تر کنه

یکساله که سختگیری زیاد شده، و برمیگردونن به همون کشور، ولی اگه کسی رو اونجا داشته باشی شش ماه خونشون ...

یکی از دوستام خیلی با نفوذه میتونی حلش کنه 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اگر شرایطشو داری ازطریق دیگه برو واقعا اینطوری سخته نمیخوام دلتو خالی کنم ولی شما تو ایران زندگی خوب ...

عزیزم شماره منو داری؟

می تونی واتس بهم پیام بدی؟

یه سوال داشتم ازت در رابطه با سفر

اگر شرایطشو داری ازطریق دیگه برو واقعا اینطوری سخته نمیخوام دلتو خالی کنم ولی شما تو ایران زندگی خوب ...

رو ایرلند هم دارم فکر میکنم ولی آلمان شرایطم بهتره زودتر کارام پیش میره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
راهایی هست که بشه موند،  وکیل خوب هم داشته باشی میشه

آره،وکیل صد در صد میگیریم