2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما رفتید پیش دکتر نقاب؟دکتر خوبیه؟

عزیزم من دو جلسه رفتم پیشش هنوز ازش نتیجه نگرفتم ولی همه میگن دکتر خیلی خوب و عالی هست قبلا یزد کار میکرده

خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...
عزیزم من دو جلسه رفتم پیشش هنوز ازش نتیجه نگرفتم ولی همه میگن دکتر خیلی خوب و عالی هست قبلا یزد کار ...

ببخشید میتونم بپرسم مشکل شما چیه؟

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد
من مطبش رفتم کیانپارس خیابان پهلوان شرقی هست. اما مرکز نازایی رو نمیدونم. شما بیمارشون شدید؟

سلام عزیزم ببخشید خانم دکتر نقاب خودشون توی مطب خودشون سنوگرافی انجام میدن درسته 

منتظر معجزه 
سلام بهار جان راضی بودین قشنگ مشکل رو واسه بیمار توضیح میده؟ من چهار بار رفتم پیش یه متخصص بهم نگفت ...

والا من مشکلی نداشتم ک بخوام براشون توضیح بدم. فقط میخواستم ازمایش چکاب قبل بارداری برام بنویسه جون هنوز اقدام نکردم برای بارداری. دیگه نوشت و پاپ اسمیرو سونو تخمدان هم انجام داد که نمیدونم لازم بود یانه. چون بعضیا پاپ اسمیر رو.میگن باید حداقل سه سال از ازدواج بکذره. بعددیگه شوهرم گفت ماکه مشکل نازایی نداریم چرابیایم فوق تخصص بریم متخصص. دیگه امروز رفتم مطب دکتر رباب فرحناد پرونده تشکیل دادم

والا من مشکلی نداشتم ک بخوام براشون توضیح بدم. فقط میخواستم ازمایش چکاب قبل بارداری برام بنویسه جون ...

پاپ اسمیر هم همونجا انجام داد؟ هزینش جداس؟چقده هزینش اخلاقش چطوره 

منتظر معجزه 
پاپ اسمیر هم همونجا انجام داد؟ هزینش جداس؟چقده هزینش اخلاقش چطوره 

اره پاپ اسمیرهمونجا انجام داد.فک کنم صدو خورده جدا از ویزیت دادم.یه سونو تخمدان بود و یه پاپ اسمیر.اخلاقش که اروم بود. منم تعریفشو شنیدم میگن اطلاعاتش بالاست.ببخشید شمامشکلتون چیه میخواین ای یو ای کنید؟ البته اکر مایل نبودی جواب نده