اره پاپ اسمیرهمونجا انجام داد.فک کنم صدو خورده جدا از ویزیت دادم.یه سونو تخمدان بود و یه پاپ اسمیر.ا ...
عزیزم من شوهرم واریکوسل داشت عمل کرده مشکل خاصی ندارم هر ماه پریود میشم دو سه ماهه حجم پریودیم کم شده میخوام برم چک بشم ببینم عفونت نداشته باشم ببینم لوله هام بازه میخوام برم بهش بگم هر ماه پریود میشم اما بعضی وقتا پنج روز شش روز عقب میفته واسه این چیزا میخوام برم پیشش
من میخوام تعیین جنسیت انجام بدم. بین خانم نقاب و فرحناد دودل بودم ک رفتم فرحناد چون فوق تخصص برای کار من لازم نبود. البته ای یو ای هم یحورایی ریسکه چون من اولین باریه که کلا میخوام اقدام کنم برا بچه.
شاید فقط این درد عوارض داروهاست بدبین نشو دوستم. راستی الان برای منم دارو.نوشت که باید بگیرم. نمیدو ...
عزیزم درسته ولی من خوندم اگر زیادی داروی تحریک تخمدان مصرف کنی ممکنه کیست بشه من چون دکترم باهام حرف نمیزد استرس دارم احساس میکنم انواع مشکلات نازایی رو دارم حتی منشی دکترم بهم گفت فک کنم مشکلی نداری که چند باره میای هیچی بهت نمیده گفتم نمیدونم اسم دکترم محمد علی نظری بود خيابون پنجم کیانپارس غربی. حالا میخوام کامل چکاپ بشم الان که شوهرم عمل کرده میخوام بهش بگم تخمک گذاری دارم اصلا سایزش چجوریه گاهی فکر میکنم شاید تخمک گذاری ندارم با اینکه هر ماه ترشحات تخمک گذاری رو میبینم
عزیزم درسته ولی من خوندم اگر زیادی داروی تحریک تخمدان مصرف کنی ممکنه کیست بشه من چون دکترم باهام حرف ...
من فکرمیکنم شما فقط ازنظر روحی اشفته شدید.شایدهیج مشکلی نداری بخودت استرس نده الکی. پیش نقاب یاهردکترخوب دیگه ای برید راحت این اطلاعاتو بتون میده که خیالتون راحت بشه.مثلا برای من سونو داخلی کرد و گفت ک تخمدانها و رحم عالین و یه فولیکول هم درحال رشد داری
اره دیگه منو سونو داخلی کرد هم نمونه برداشت برای پاپ اسمیر هم سونو تخمدان منم فکرنمیکردم اولینبار ب ...
من هیچ ترسی ندارم عکس رنگی هم دادم فقط خیلی دوس دارم همه اینکارایی که واسه شما انجام داده واسه منم انجام بده میدونی نکته مثبتش چیه همه رو همون روز برات انجام میده دیگه نیازی نیست بری بدو بدو کنی دنبال سنو واژینال سنو تخمدان همه رو همونجا راحت انجام میدی بدون دوندگی حالا شما دیگه خداروشکر خیالت راحت راحت شد بدون استرس پیش دکتر دیگه ای هم رفتی بگو کل آزمایشات قبل بارداری رو انجام دادم سالم سالمم
من هیچ ترسی ندارم عکس رنگی هم دادم فقط خیلی دوس دارم همه اینکارایی که واسه شما انجام داده واسه منم ا ...
اره عزیزم حیالت راحت راحت میشه. هرجند من الان ک پیش دکتر فرحناد بودم بااینکه ازمایشاتو نشونش دادم و گفتم که سونو هم دادم بازم همونارو ازم گرفت و هزینه کردم. اگه ازاول همینجامیومدم بهتربود که یکبار هزینه کنم فقط