2777
2789
عنوان

دکتر نقاب

| مشاهده متن کامل بحث + 20201 بازدید | 57 پست
اره عزیزم حیالت راحت راحت میشه. هرجند من الان ک پیش دکتر فرحناد بودم بااینکه ازمایشاتو نشونش دادم و ...

چقد بدم میاد وقتی میگی بابا آزمایش دادم برات آزمایش دوباره مینویسن مرسی عزیزم بابت دلداریت آخه من هفت ساله بدون جلوگیری رابطه داشتم باردار نشدم واسه همین حس میکنم یه مشکلی باید باشه ولی از دو هفته پیش که شوهرم عمل کرده میگم شاید نتیجه داد عملش 

منتظر معجزه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اکثردکترا تو مطبشون همه جی دارن ساید دکترشما جون اقا بوده تومطبش سونو نمیکرده

اره شاید. اون حتی باهات حرف نمیزد فقط دارو مینوشت اونم متفورمین و فولیک اسید همین فقط 

منتظر معجزه 
چقد بدم میاد وقتی میگی بابا آزمایش دادم برات آزمایش دوباره مینویسن مرسی عزیزم بابت دلداریت آخه من هف ...

اره منم بدم میاد ولی دیگه چه کنم.اخه تصمیم گرفتم این ماه اقدام کنم گفتم بذارسونو کنه دیگه اینم مطمئن بشم تو این ماه کیستی چیزی نباشه.

عزیزم انشاالله پیش خانم دکتر نقاب نتیجه میگیرید توی سایت ها من دیدم زیاد تعریفشو میدادن.نتیجشو بماهم بگو خوشحالمون کن. خانم فرحنادم دکترخوبیه تو مطب یکی امروزمیکفت خواهرش بعداز دوازده سال نازایی اومد پیش خانم دکتر باردارشد

اره شاید. اون حتی باهات حرف نمیزد فقط دارو مینوشت اونم متفورمین و فولیک اسید همین فقط 

چه بد.

انشاالله عمل همسرت خوب بوده و همین ماه بارداری اخه واریکوسل یامانع بارداری میشه یا باعث سقط مکرر میشه

اره منم بدم میاد ولی دیگه چه کنم.اخه تصمیم گرفتم این ماه اقدام کنم گفتم بذارسونو کنه دیگه اینم مطمئن ...

انشالله همه منتظرا خوشحال بشن چشم عزیزم شما هم باردار شدی بگو هر وقت یکی میگه باردارم به طرز وحشتناکی خوشحال میشم. بهترین کار رو کردی قبل از بارداری حتما باید زن چکاپ بشه مطمعن باش سال دیگه این موقع بچت بغلته مطمعن باش عزیزم. منم اولین باره رفتیم دنبال درمان قبلا فقط آزمایشات قبل بارداری بود بفهمیم مشکل چیه 

منتظر معجزه 

عزیزم متفورمین چه مدلی میخوردی و روزی چندتا؟؟؟ میشه عکسشو برام بفرستی 

من قبلا متفورمین گلای وانس بعد از غذا دوتا میخوردم ولی هرچی میگردم گلای وانس گیرم نمیاد میگن متفورمین ساده هست حالا نمیدونم متفورمین ساده بدرد عملکرد تخمدان میخوره یا نه.

ما آبادانیا   
عزیزم متفورمین چه مدلی میخوردی و روزی چندتا؟؟؟ میشه عکسشو برام بفرستی  من قبلا متفورمین گلای و ...

متفورمین همشون یکیه فقط ایرانی کمی بیشتر تهو میاره. من اوایل متفورمین هگزال الان متفورمین گلوکوفاژ میخورم حسابی هم جلو اشتهام رو میگیره 

منتظر معجزه 
متفورمین همشون یکیه فقط ایرانی کمی بیشتر تهو میاره. من اوایل متفورمین هگزال الان متفورمین گلوکوفاژ م ...

مرسی عزیزم.شکل قرصش سفید و گرده؟؟ ورقه ای هست؟ روزی چندتا میخوری

ما آبادانیا   
سلام عزیزم تروخدا جوابم رو بده دکتر نقاب توی مطب سنوگرافی انجام میده درسته من میخوام برم پیشش 

بله عزیزم تو مطب خودشون انجام میدن

خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...
من مطبش رفتم کیانپارس خیابان پهلوان شرقی هست. اما مرکز نازایی رو نمیدونم. شما بیمارشون شدید؟

سلام بهار جان خوبي برا تعيين جنسيت پيش دكتر نقاب رفتييد بيا خبراي خوب بده انشاله ني ني تو راه باشه الان؟؟؟؟؟؟؟