2777
2789
عنوان

دکتر نقاب

| مشاهده متن کامل بحث + 20201 بازدید | 57 پست

تو مرکز مهزیار فعالیت داره

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بهار جان جنسیت چی شد ممنون میشم اگه بگی

سلام رامی جان. من پارسال که توی این تاپیک پیام گذاشتم باردار شدم اما پوچ بود چون همسرم واریکوسل داشت و سقط کردم. البته من پیش دکتر نقاب فقط چکاپ.پیش از بارداری نوشت واسم و بعدش  رفتم پیش فرحناد. بعد از سقطم همسرم واریکوسلش رو عمل کرد و شش ماه بعدش طبیعی باردار شدم. نی نی هم پسره.

سلام رامی جان. من پارسال که توی این تاپیک پیام گذاشتم باردار شدم اما پوچ بود چون همسرم واریکوسل داشت ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی تبریک هم میگم انشالله که به سلامتی نی نیت به دنیا بیاری

سلام رامی جان. من پارسال که توی این تاپیک پیام گذاشتم باردار شدم اما پوچ بود چون همسرم واریکوسل داشت ...

سلام گلم پیش فرحناد آی وی اف کردید وپوچ شد؟مگه آی وی اف پوچ هم میشه؟

عزیزم من دو جلسه رفتم پیشش هنوز ازش نتیجه نگرفتم ولی همه میگن دکتر خیلی خوب و عالی هست قبلا یزد کار ...

سلام شما میدونی از دکتر نقاب چطور میشه نوبت گرفت؟ من راه دورم.همون روز که برم ویزیت میکنه؟

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره