2777
2789

عادیه

سعی کن حواسش رو با یه خوراکی، اسباب بازی چیزی پرت کنی

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

عادیه سعی کن حواسش رو با یه خوراکی، اسباب بازی چیزی پرت کنی

اصلا اونجور دختری نیست که گول بخوره.

نمیدونم چکارش کنم. تصمیم گرفتم اصلا تو جمه خانوادگی نباشم.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اصلا اونجور دختری نیست که گول بخوره. نمیدونم چکارش کنم. تصمیم گرفتم اصلا تو جمه خانوادگی نباشم.

میتونی براش بازبون ساده توضیح بدی که مثلا خاله سارا ناراحت میشه تو مثلا هدفونش رو برمیداری نباید بدون اجازه به وسایل کسی دست بزنی 

هیچی  

بالاخره رفتارش عادیه پسر منم همینطوره

سعی کن خودت رو به بی محلی بزنی

اگه دیدی بعضیا خیلی ناراحت میشن یه مدت نرو خونه شون 

دوره ای و میگذره نگران نباش

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بالاخره رفتارش عادیه پسر منم همینطوره سعی کن خودت رو به بی محلی بزنی اگه دیدی بعضیا خیلی ناراحت می ...

واقعا همه بهم میگن این چه دختری بار اوردی.

منم اعصابم ضعیفه نمیتونم خودمو بزنم به بیخیالی. 

میتونی براش بازبون ساده توضیح بدی که مثلا خاله سارا ناراحت میشه تو مثلا هدفونش رو برمیداری نباید بدو ...

اصلا گوش نمیده هر چی میگم مثلا مداد خودش تو هم مال خودتو بگیر گوشش بدهکار نیست.

تلفن زنگ میزنه حتما اول باید گوشی رو بدم بهش ندم قیامت میکنه

اصلا گوش نمیده هر چی میگم مثلا مداد خودش تو هم مال خودتو بگیر گوشش بدهکار نیست. تلفن زنگ میزنه حتما ...

برا تلفن هم طبیعیه من دیروز کتاب خوندم.اگه بی ادبی نمیکنه اشکال نداره.یا به خاله ای کسی بگو گاهی زنگ بزنن باهاش حرف بزنن که تلفن زدن براش عادی بشه.دقیقا اینو نوشته بود.براشون تلفن جالبه فقط صبوری کن ازسرش میفته

هیچی  

پس همون بابد کمتر تو جمع باشم تا از سرش بیفته.

وقتی میرم مهمونی اینقدر باید حواسم بش باشه که با بچه دعواش نشه سر یه چیز کوچیک. 

بچه های خانواده هم بزرگتر از دخترم هستن و از دخترم بدتر نمیدونم از اونا یاد گرفته این رفتار رو