سلام دوستان من انشالله آبان زایمانمه و نی نیم دختره.مشکلی که دارم این چند وقته هرجااااا میرم همش استرس بهم میدن اطرافیان و از سختی های وحشتناک بچه داری میگن در این حد که گاهی پشیمون میشم و میترسم.از تجربیاتتون بگین
یعنی با خودم میگم دیگه من هیچوقت نمیتونم با همسرم لحظه های قشنگ داشته باشم و از هم دور میشیم ؟ خیلی ...
مث قبل نمیشه،هم سخته هم شیرین،ی وقتایی میگم چقد ما تنها بودیم قبل این وروجک😍 حوصلمون سر نمیرفت😍با اینکه زودم حامله شدم،من فقط تو داشتن رابطه اذیت میشدم،چون باید خوابش میکردی🙈😁یهو وسط کار بیدار میشد،ضد حال
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا کارای خودم هیچی یعنی با همسرمم دیگه نمیتونم وقت بگذرونیم☹️
اولش یکم نه حوصله نداری اعصابت داغونه یه آدم کوچولو نق نقو اومده میخاد باهاتون زندگی کنه دیگه یادمه شب اول شوهرم گفت اگر اینجوری بخاد گریه کنه من شبا بعد شام میرم خونه مامانم میخابم 😂ولی بعد از دوماه خوب شد الان قربونش برم ۱۱ میخابه تا ۸ صبح ۸ پا میشیم صبحونه آماده میکنم براش چای درست میکنم میشورمش میام اون صبحونه میدم بخوره خودمم چای بازی میکنیم فیلم میبینم بوسش میکنم تا ۱۱ میخابه یه ساعت پا میشم ظرف و لباس و غذا دوباره ۱ بیدار میشه بازی و اینا تا ۴ الانم خابیده من کاری ندارم اومدم پا گوشیم چرا نشه وقت بذاری باید تسلیم نشی من شوهرم اینجوری میگفت من میگفتم عزیزم کوچولوعه بزرگ میشه دیروز میگفت روزی صدبار عکساشو نگاه میکنم دلم براش تنگ میشه الانم ۷ ماهشه
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
نه مجرد نیستم یه ساعته دارم سختی بچه داری توضیح میدم که دوتا دارم .تو هم میگی مجردی😂😂😂
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊