2777
2789
عنوان

بچه داری 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 94 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولش از زندگی میفته ادم تا عادت کنی و دستت بیاذ چیکار کنی ولی خوشم میگذره دیگه🤩

باور کن دیشب با شوهرم تو خونه بودیم انقد حوصلمون سررفته بود که گفتیم کاش می نی زودتر بیاد شلوغ کنه آخرم پا شدیم رفتیم بیرون یه دوری زدیم

سخت نیست ولی باید از استراحت و تمام وقتایی که برا خودت میذاشتی بگذری اما عادت میکنی .

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
ای جونم پسر من ی سالو دو ماهشه دوس دارم زود بیارم با هم بزرگ شن یهو راحت شم🤕

خب دیگه گلم از امروز شروع کن 😜😜😜بزار شاید تا حامله هم شدی طول کشید

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

سخت که هست ولی  باید تجربه کنی تا شیرینیش  متوجه بشی 

به هر حال  بچه داری شب بیداری داره سختیای دیگه داره ولی با وجود اینکه شب تا صبح بیدار نگهت داشته صبحم کار داری باید بری بیرون وقتی  صبح میخوابه به صورتش نگاه میکنی  به لذتی داره که واقعا گفتنی نیست 

پسرمن ۴سال ودوماهشه سخته خیلی سخت ازاولشم یه بچه نق نقو واذیتی بود هنوزم که هنوزه یه مهمونی یا یه مسافرت بدون دغدغه نمیتونم برم چون شیطونه وبازیگوش بچه محدودیت داره دیگه مثل قبلا مال خودت نمیشی من الان همش به این فکرمیکنم سال بعدبره پیش دبستانی یکم وقتم ازادتربشه بتونم برم باشگاه یا کلاسای مختلف تایکم روحیه ام بازبشه تحت هیچ شرایطی هم بچه دوم نمیارم بعضیا بچه هاشون اروم میشن ولی پسرمن ازهمون نوزادیش اذیتی بود هنوزم که هنوزه نق نقو وکنجکاو وفضوله 

باور کن دیشب با شوهرم تو خونه بودیم انقد حوصلمون سررفته بود که گفتیم کاش می نی زودتر بیاد شلوغ کنه آ ...

تا زایمان نکردی حسابی خوش بگذرون 😍😍😍😍😍😍من ی ثانیه ام وقت نمیکنم بشینم پسرم همش سر پاس با همه چی کار داره🤕

اگرچه نظر واسه خوراکم میگی گلم؟

تو هم همسن منی😁😁

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

وااااا بیخود کردن به یه خانم باردار همچین استرسایی میدن

من یه ماهه زایمان کردم

والا نه شب بیداری کشیدم

نه از زندگیم موندم

نه خل و چل شدم

درسته یه نی نی میاد که تقریبا تمام وقتتو میگیره اما خب اینم یه مرحله از زندگیه دیگه

بچه آوردی که بزرگش کنی،بینهایتم شیرینه