سلام دوستان من انشالله آبان زایمانمه و نی نیم دختره.مشکلی که دارم این چند وقته هرجااااا میرم همش استرس بهم میدن اطرافیان و از سختی های وحشتناک بچه داری میگن در این حد که گاهی پشیمون میشم و میترسم.از تجربیاتتون بگین
وحشتناک نیست عزیزم.بچه شیرینیه.فقط باید بلد باشی که چه جوری با بچه هماهنگ شی و صبور باشی.البته هر چی بزرگتر میشه سختی کمتر میشه به نظر من.من یه پسر ۲ ساله خیلی پر انرژی و کم خواب دارم.ولی هر چی بزرگتر میشه داره راحتتر میشه بچه داری برام.
حالا بترسوننت میخوای چیکار کنی😁 دیگه تو مسیری هستی ک راه برگشت نداری،الان ک بیکاری کتابای تربیتی رو بخون میاد دستت،بچه حوصله و وقت میخواد،اگه وقت بذاریو حوصله ب خرج بدی بچه لجباز و نق نقو و حرف گوش نکن نمیشه
چند سالشونه بچه هات؟ منم دوس دارم دومی ام زود بیارم ولی میترسم
۱۵ ماه فاصله سنی دارن .وقتی ۶ماهه بود دخترم باردار شدم .ولی الان حال میده باهم دکقلد لباس میپوشونم میبرم بیرون همه نگاه میکنن .میگن چقد خوشگلن کیف میکنم
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊