سلام دوستان من انشالله آبان زایمانمه و نی نیم دختره.مشکلی که دارم این چند وقته هرجااااا میرم همش استرس بهم میدن اطرافیان و از سختی های وحشتناک بچه داری میگن در این حد که گاهی پشیمون میشم و میترسم.از تجربیاتتون بگین
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من دوتا دختر دارم چون برام مهم نیس هرچی خدا بده. ولی به خیلیا گفتم انجام دادن و پسردار شدن.عسل باید از کسی اشنایی بخری که خودشون زنبور نگه دارن و اصل باشه
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
والله دختر نمیدونم ولی پسردار شدن میدونستم .برا دختر بشین توی سرکه یا عذای سرد بخور