2777
2789
عنوان

بچه داری 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 94 پست

وحشتناک نیست عزیزم.بچه شیرینیه.فقط باید بلد باشی که چه جوری با بچه هماهنگ شی و صبور باشی.البته هر چی بزرگتر میشه سختی کمتر میشه به نظر من.من یه پسر ۲ ساله خیلی پر انرژی و کم خواب دارم.ولی هر چی بزرگتر میشه داره راحتتر میشه بچه داری برام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بترسوننت میخوای چیکار کنی😁 دیگه تو مسیری هستی ک راه برگشت نداری،الان ک بیکاری کتابای تربیتی رو بخون میاد دستت،بچه حوصله و وقت میخواد،اگه وقت بذاریو حوصله ب خرج بدی بچه لجباز و نق نقو و حرف گوش نکن نمیشه

کار خاصی کردی پسرت آرامش داره؟

نه عزیزم اتفاقا تو بارداری اینقدر جنگ اعصاب و دعوا داشتیم ولی خودمو شوهرم بچگیمون آروم بودیم احتمالا ژنتیکیه

دلم آرامشی خدایی میخواهد....

یه بچه داشتن می ارزه سختیشو بکشی..منم خیلی برام خیلی سخت بود تا بزرگ کردن دخترم.والان دیگران همش دومی رو میگن ولی من دیگه توانشو ندارم.. 

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

اصلا هم سخت نیس ک هیچ و خیلیم لذت بخشو شیرینه من داداشمو ک فقط ۱۱-۱۲سالم بیشتر نبود بزرگ کردم عاشق بچه داریم وووووی نی نی😋😍

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
چند سالشونه بچه هات؟ منم دوس دارم دومی ام زود بیارم ولی میترسم

۱۵ ماه فاصله سنی دارن .وقتی ۶ماهه بود دخترم باردار شدم .ولی الان حال میده باهم دکقلد لباس میپوشونم میبرم بیرون همه نگاه میکنن ‌.میگن چقد خوشگلن کیف میکنم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
خب چرا قطعا سخته ولی اینجور که میگن کلا از زندگی نیفته ادم

بنظرم خوراکتو رعایت کن ازمایش تحمل گلوکز گند نزنه به دوران بارداریت.تا وقت بچه داری برسه راحت زندگیتو بکن اون موقع هم خدا بزرگه بابا