2777
2789
عنوان

بچه داری 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 94 پست
یعنی با خودم میگم دیگه من هیچوقت نمیتونم با همسرم لحظه های قشنگ داشته باشم و از هم دور میشیم ؟ خیلی ...

مث قبل نمیشه،هم سخته هم شیرین،ی وقتایی میگم چقد ما تنها بودیم قبل این وروجک😍 حوصلمون سر نمیرفت😍با اینکه زودم حامله شدم،من فقط تو داشتن رابطه اذیت میشدم،چون باید خوابش میکردی🙈😁یهو وسط کار بیدار میشد،ضد حال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرچه نظر واسه خوراکم میگی گلم؟

شیرینیجات مراعات کن.سیب زمینی و ماکارونی نخور .حتما قندخون و تیروئیدتو قبل از ازمایش بگیر بدونی حدود چنده.قرص ویتامیناتو مرتب بخور.منم دعا کن باز😭

تا زایمان نکردی حسابی خوش بگذرون 😍😍😍😍😍😍من ی ثانیه ام وقت نمیکنم بشینم پسرم همش سر پاس با همه چ ...

مسافرت دوست دارم برم بنظرت عیب داره؟

تا الان شکر خدا مشکلی نداشتم اصلا

من تاپیک و ترک میکنم 😭😂😂😂😂

نترس باو عوضش وزن کم میکنم 🤣🤣چیزای خوبم داره هر روز میبرمش بیرون واسش بستنی میخرم کلی خوش میگذره 🤩🤩🤩🤩ب چیزای خوبش فک کن. بزرگتر ک میشه خیلی راحت میشه ادم من فقط 40روز ک شب نمیخوابید اذیت شذم 

حالا کارای خودم هیچی یعنی با همسرمم دیگه نمیتونم وقت بگذرونیم⁦☹️⁩

اولش یکم نه حوصله نداری اعصابت داغونه یه آدم کوچولو نق نقو اومده میخاد باهاتون زندگی کنه دیگه یادمه شب اول شوهرم گفت اگر اینجوری بخاد گریه کنه من شبا بعد شام میرم خونه مامانم میخابم 😂ولی بعد از دوماه خوب شد الان قربونش برم ۱۱ میخابه تا ۸ صبح ۸ پا میشیم صبحونه آماده میکنم براش چای درست میکنم میشورمش میام اون صبحونه میدم بخوره خودمم چای بازی میکنیم فیلم میبینم بوسش میکنم تا ۱۱ میخابه یه ساعت پا میشم ظرف و لباس و غذا دوباره ۱ بیدار میشه بازی و اینا تا ۴ الانم خابیده من کاری ندارم اومدم پا گوشیم چرا نشه وقت بذاری باید تسلیم نشی من شوهرم اینجوری میگفت من میگفتم عزیزم کوچولوعه بزرگ میشه دیروز میگفت روزی صدبار عکساشو نگاه میکنم دلم براش تنگ میشه الانم ۷ ماهشه

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
۷۳ ام 😊 مجردی؟

نه مجرد نیستم یه ساعته دارم سختی بچه داری توضیح میدم که دوتا دارم .تو هم میگی مجردی😂😂😂

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
مسافرت دوست دارم برم بنظرت عیب داره؟ تا الان شکر خدا مشکلی نداشتم اصلا

چند ماهته؟ از دکترت بپرس من 8ماهم بود رفتیم مسافرت تو راه نگه میداشتیم چند قدم راه میرفتم باز حرکت میکردیم سخت نبود ولی