ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
پیاز رنده شده تو روغن سرخ کن چندتا دونه هویج و فلفل دلمه ایی هم بزن رب اضافه کن ادویه بزن فلفل سیاه و زعفرونو نمک بعد اب کم بزن مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کن زیر اجاقو کم کن درشو بزار یک ساعت بمونه محشر میشه
سلام عزیزم من اول یه سر پیاز رنده میکنم بعد با روغن خوب سرخش میکنم کاراملی که شد دوقاشق رب اضافه میکنم خوب سرخش مبکنم بعد یه قاشق مرباخوری پودر انبه.نمک.یه قاشق چابخوری زروچوبه.خوب تفتش میدم یه لیوانو نصفی آب میزارم بجوشه وقتی جوشید زیرشو کم میکنم میزارم به غلظت دلخواهم برسه من اینجوری درست میکنم خیلی خوبه پودر انبه رو حذف نکن هم سسو غلیظ وخوشرنگ میکنه هم خوشمزه
حتتتتمممما حتما پیازت رو رنده کن و تو روغن متوسط روبه زیاد سرخ کن و بعدش رب زیاد بزن و اب کم .زعفرونم بریز و بذار کمی قُل بخوره.بنظرم به رب فقط زردچوبه و فلفل سیاه و کمیییی دارچین بزن .همین